Фабрегас АПЛны жакшы билет. Оркундойсунор го эми.
Chelsea футбол клубу Челсиликтер бул жакка!
#303 26 Июль 2014 - 01:33
Дидье Дрогбанын кайра кайтып келиши менен куттуктайм!
Укпайт деп ушак айтпа,
Көрбөйт деп уурулук кылба.
Көрбөйт деп уурулук кылба.
#304 29 Декабрь 2014 - 11:53
Челси азырынча жакшы оюн коргозуудо.
Бул темп менен сезондун аягына чейин барса чемпиондукту алат го.
Тан атаар да кеч кирер,
Кайран омур эскирер
Кайран омур эскирер
#305 29 Декабрь 2014 - 13:28
Куртуа, Терри, Кейхил, Иванович, Филиппе, Рамирес, Фабрегас, Оскар, Азар, Коста, Дрогба
#306 10 Январь 2015 - 23:46
Челси бугун Ньюкаслды утуп Англия чемпионатынын 1-орунуна чыкты
Тан атаар да кеч кирер,
Кайран омур эскирер
Кайран омур эскирер
#307 12 Январь 2015 - 01:01
Кандайсынар?
Кечээ Ман Ситинин результаты кубандырдыбы силерди?Конечно да!Бирок ушул Сити силердин угрозанар.Аз жерден биринчиликти алып кое жаздады го...
Кечээ Ман Ситинин результаты кубандырдыбы силерди?Конечно да!Бирок ушул Сити силердин угрозанар.Аз жерден биринчиликти алып кое жаздады го...
#308 12 Январь 2015 - 01:04
Чемпионат ушундайлары менен кызык да.Кечке эле ута берсе да бовой калат гой
Тан атаар да кеч кирер,
Кайран омур эскирер
Кайран омур эскирер
#309 25 Январь 2015 - 19:41
Салам Челсимэндер.
Настрой как?
Бретфорд деген чё за клуб?
Чатак болдуңар э?Ичим ачышатта менин,кандай гана командалардын сазайын берген,эми минтип кубоктон вылетать этип кетсе жаманда.
Бретфорд деген чё за клуб?
#311 31 Январь 2015 - 17:33
Бүгүн Ман Сити-Челси оюну болот.Мен букмекерскийден көрөюн десем,коркуп жатам акча уткуруп жиберемби деп.Челсиге коеюн десең,коэфициенти аз,ал эми Ман Сити болсо утаарына күмөнмүн.
#314 31 Январь 2015 - 23:33
Полузащитник «Фиорентины» Хуан Куадрадо прибыл в Лондон где уже сегодня может подписать контракт с «Челси», сообщает официальный сайт обозревателя Sky Sports Джанлуки Ди Марцио.
Однако прежде 26-летний колумбиец пройдет медицинское обследование в стане «синих». О деталях перехода футболиста пока ничего не говорится, однако известно, что за новую команду он будет выступать под 74-м номером. Куадрадо в этом сезоне провел за флорентийский клуб 23 матча во всех турнирах, забил шесть мячей и сделал четыре результативные передачи.
Однако прежде 26-летний колумбиец пройдет медицинское обследование в стане «синих». О деталях перехода футболиста пока ничего не говорится, однако известно, что за новую команду он будет выступать под 74-м номером. Куадрадо в этом сезоне провел за флорентийский клуб 23 матча во всех турнирах, забил шесть мячей и сделал четыре результативные передачи.
#315 31 Январь 2015 - 23:34
Полузащитник «Манчестер Сити» Фрэнк Лэмпард признался, что с радостью вернётся в «Челси», если будет такая возможность.
«Жозе Моуриньо и представители руководства клуба сказали, что будут рады моему возвращению, когда бы я ни решил это сделать.
Если будет возможность вернуться, я бы с удовольствием сделал это, так как провёл там длинную карьеру. “Челси” — часть меня, и это никогда не изменится», — цитирует Лэмпарда ITV.
«Жозе Моуриньо и представители руководства клуба сказали, что будут рады моему возвращению, когда бы я ни решил это сделать.
Если будет возможность вернуться, я бы с удовольствием сделал это, так как провёл там длинную карьеру. “Челси” — часть меня, и это никогда не изменится», — цитирует Лэмпарда ITV.
#316 01 Февраль 2015 - 00:20
Жогорку билдирүүлөрүмдө айтканымдай,
Манчестер Сити Челсинин угрозасы деп,мен айткандай бул жактагы оюнда 1-1 эсеби болуп жатат.Ман Сити бүгүн жеңилсе дагы,достойный оюн көргөзгөн болот,давить этип жатат Челсини.Ал эми Челсиден Азар как всегда өзүнүн обводкалары менен Ситинин игрокторун жинди-жинди кылып,акыры барып Лоик Реминин голуна ассистенттик кылды.
#317 01 Февраль 2015 - 00:49
Негизи Челси коргонууда мыкты оюн коргозот челсиге нападающий жетшпейтта ушу Кавани или Ройс келсе жакшы болот эле
#318 02 Февраль 2015 - 10:49
Ранее британская пресса сообщила, что бывший клуб колумбийца потребовал 5 % от суммы трансфера, которая, напомним, составляет порядка € 33 млн. Стороны сумели достичь договорённости,
и завтра Куадрадо подпишет контракт с «Челси», сообщает сайт известного итальянского журналиста Джанлуки ди Марцио.
Напомним, 31 января Хуан Куадрадо вместе со своим агентом побывал на трибунах «Стэмфорд Бридж», посетив матч чемпионата Англии между «Челси» и «Манчестер Сити».
Напомним, 31 января Хуан Куадрадо вместе со своим агентом побывал на трибунах «Стэмфорд Бридж», посетив матч чемпионата Англии между «Челси» и «Манчестер Сити».
Аткан тан ийгиликтердин башаты болсун!!!
#319 10 Февраль 2015 - 14:31
"Челси"
коп аттуу-баштуу адамдардын айтуусуна караганда, ЧЛда негизги фавориттердин бири.

Супер-Инфо
super.kg
видео

Мобилдүү версия