Суперстан: Кайсыл тамакты тез бышырасыз? - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (23 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Кайсыл тамакты тез бышырасыз? канча минутада, и кандай нерселер кошулат?

#281 Жолоочу_Kosmopolitka_* 19 Июль 2015 - 16:56

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

meerim8793 (17 Июль 2015 - 11:11) жазган:

Жакшыго :)

Мен наоборот отун болсо отум күйбөй өзүм көө болуп тамагым бышпай жүдөп кетем.:(

Уйронуп кетесин эч кыжаалат тартпа. :) мен отун жаксам, адамдар тан калат алоолотуп жагып таштайм, ошого аз жана саз, даамдуу болуп жетпей да калат. ;)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#282 Пользователь офлайн   nestle   26 Июль 2015 - 23:37

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 22
  • Катталган: 07 Июль 15
  • Соңку аракети: 14 Авг 2015 14:00
  • Жынысы:Белгисиз

Картошка куурма,мастава, макарон аш ,дымдаманы тез даярдайт экенмин.
А аш мн манты кылсам 2-3 саат убакыт кетирем.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#283 Пользователь офлайн   ayildik_kiz   31 Июль 2015 - 23:22

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 423
  • Катталган: 23 Май 12
  • Соңку аракети: 07 Дек 2016 21:38
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бейиштин тору...

Беш бармакты бат даярдайм
Бактылуу- омур жок,бактылуу кундор гана болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#284 Пользователь офлайн   Bermet_Kasymova   01 Август 2015 - 00:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 269
  • Катталган: 05 Август 14
  • Соңку аракети: 05 Дек 2019 23:30
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Талас

Куурулган картошка, Рагу, куурдак ж.б.у.с. Онойлорун да албетте)))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#285 Пользователь офлайн   KG_Beka_KG   06 Август 2015 - 00:45

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 930
  • Катталган: 20 Июль 14
  • Соңку аракети: 29 Апр 2016 22:37
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:PARIJ

тукумду..жумуртка.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#286 Пользователь офлайн   ACAH_AKA   08 Август 2015 - 03:17

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 1 068
  • Катталган: 30 Март 14
  • Соңку аракети: 02 Фев 2018 20:49
  • Жынысы:Эркек

макарон дымдаганды 15 мин кетет
сковороткага майды куйуп макаронду салып кызаргыча кууруп кызарганда бетин жапкыдай суу куйуп туруп туз салып плитканы очуруп кой 5 минутада даяр болот бириндейтко чиркин пияз сиязды унутуп да каласын коп россия торогондон болок коп эле нерсе уйротту
УЛУТЧУЛ ДЕЙТ БИЛБЕГЕН
УЛУТУН КИМДЕР СУЙБОГОН
КЫРГЫЗ ДЕП КЕЛИП ДУЙНОГО
КЫРГЫЗ ДЕП ОТОМ ДУЙНОДОН
Б.САРНОГОЕВ







МЕН ЖӨНҮНДӨ ЭМНЕ ДЕП ОЙЛОСОҢ ОЙЛОЙ БЕР МАГА КЫЗЫГЫ ЖОК!!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#287 Пользователь офлайн   Giza   08 Август 2015 - 11:46

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 700
  • Катталган: 20 Июнь 11
  • Соңку аракети: 18 Янв 2025 22:38
  • Жынысы:Аялзаты

Макарон аш дегенинер кызык экен. Мен деле туштуктон бирок макарон аш дебейбиз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#288 Пользователь офлайн   madina.87   08 Август 2015 - 23:52

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 700
  • Катталган: 09 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2021 15:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жолдошумдун айылы.

Мен пирогду тез бышырат экем.арыдан бери чайып туруп духовкага сала коем.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#289 Пользователь офлайн   kera2   09 Август 2015 - 00:02

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 148
  • Катталган: 08 Февраль 15
  • Соңку аракети: 10 Мар 2016 12:04

madina.87 (08 Август 2015 - 23:52) жазган:

Мен пирогду тез бышырат экем.арыдан бери чайып туруп духовкага сала коем.

Менда)) устуно алма деги кайсы жемиш болсо туурап тизип койсом болду.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#290 Пользователь офлайн   nazar-tegin   09 Август 2015 - 00:06

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 58
  • Катталган: 24 Март 15
  • Соңку аракети: 12 Сен 2015 09:16

kera2 (09 Август 2015 - 00:02) жазган:

Менда)) устуно алма деги кайсы жемиш болсо туурап тизип койсом болду.


ойбоойСүрөт
арыдан бери чайып туруп пирогту пышырып иргенинер укмуш экенСүрөтСүрөтСүрөт
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#291 Пользователь офлайн   medina.   09 Август 2015 - 00:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 366
  • Катталган: 27 Апрель 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2016 22:27
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Борбор

Giza (08 Август 2015 - 11:46) жазган:

Макарон аш дегенинер кызык экен. Мен деле туштуктон бирок макарон аш дебейбиз.

Алги вермишель макорон бар го ошону как ашка окшош кылат:)Жеп эле журот болушунуз керек.
Кудай буйруса баары жакшы болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#292 Пользователь офлайн   nazar-tegin   09 Август 2015 - 00:17

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 58
  • Катталган: 24 Март 15
  • Соңку аракети: 12 Сен 2015 09:16

билбейм бизде эки эле туру бар тамактын
суюк аш анан коюу аш Сүрөт
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#293 Пользователь офлайн   Meka77   15 Август 2015 - 00:35

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Аппетитти козгоп жибердинер го.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#294 Пользователь офлайн   Mediziner   15 Август 2015 - 00:39

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Ашты (плов) бат эле демдеп бышыра коем. Анан уйдогулорго "аш бул жалкоонун тамагы" деп тамашалап калам.)
Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#295 Пользователь офлайн   Gulnazz93   15 Август 2015 - 12:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 404
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2020 20:58
  • Жынысы:Белгисиз

Баарын эле бат жасайм



  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#296 Пользователь офлайн   anya   25 Декабрь 2015 - 00:23

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 132
  • Катталган: 08 Ноябрь 10
  • Соңку аракети: 17 Фев 2021 21:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Женил тамактарды тез бышырам .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#297 Пользователь офлайн   Гука   25 Декабрь 2015 - 12:54

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 008
  • Катталган: 09 Апрель 08
  • Соңку аракети: 04 Мар 2018 02:35
  • Жынысы:Аялзаты

Пловду тез бышырам
БААРЫ ЖАКШЫЛЫК УЧУН!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#298 Пользователь офлайн   malywka   08 Январь 2016 - 13:39

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 366
  • Катталган: 23 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 25 Июл 2016 12:00
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Вермишел м.н картошканы бат бышырам
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#299 Пользователь офлайн   belleza   08 Январь 2016 - 15:16

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 320
  • Катталган: 30 Июнь 11
  • Соңку аракети: 05 Июл 2021 11:35
  • Жынысы:Белгисиз

Мен коюудан дымдаманы бат бышырам. Суйук тамактарым бат эле бышат.

Билдирүүнү түзөткөн: belleza: 08 Январь 2016 - 15:28

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#300 Пользователь офлайн   emilbek1   08 Январь 2016 - 18:35

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 376
  • Катталган: 02 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 20 Окт 2016 10:15
  • Жынысы:Эркек

Картошка же жумуртканы кууруганды тытам тез дебейм бирок орточо еле!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (23 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 46 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 46, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 08 Сен 2025 14:57

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: