Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#101 Пользователь офлайн   Meka77   05 Июнь 2015 - 02:04

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения Biikech93 (31 Май 2015 - 20:08) жазган:

men tort bywyrsam kotorulboi atyryda nege bilgenbmder bolso aityp koiunuzdarchy suranych



Сахарды коп кошконсуз же духобканы ачып жаба бергенсиз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#102 Пользователь офлайн   Aisuluu7   05 Июнь 2015 - 09:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 318
  • Катталган: 15 Февраль 13
  • Соңку аракети: 28 Фев 2017 09:14
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Meka77 (17 Апрель 2015 - 03:39) жазган:

Саламатсыздарбы таш-бака,зебра тортун билгендер болсо жаза кетиниздерчи.


Сизге мен жасап жургон эн жонокой эн оной (мен ошентип ойлойм) ТАШ-Бака тортунун рецептин айтайын ээ?

Жумуртка - 6 даана
Шекер - 200гр.
Разрыхлитель(көптүргуч) - 1 пачкасы
Ун - унду коюурак болгуча кошуп аралаштыра беребиз


Крем
1литр сут
4ст. л. - ун
4ст.л. - шекер


Даярдалышы:

Жумуртка менен сахарды жакшылап кобургончо чалып, ага көптүргүчтү кошобуз.
Андан кийин ундан салып аралаштыра баштайбыз, өтө коюуу же отө суюук болбош керек.
Энди духовканын листин жакшылап майлап алып, чон кашык менен куюуп тегерек "таш бакаларды" бышырып алабыз. Тестонун жармын бышырып алгандан кийин, калганына какао кошуп алып кайра эле майда тегерекчелерди бышыра бересиз.

Бышырып буткон сон кремин даярдайбыз.
Ал учун: 1литр сүтко ун мн шекерди аралаштырып алып отко койуп тынымсыз кайнаганча аралаштырып турабыз. Кайнап чыккандан кийин дагы 5 минутадай аралаштырып турабыз да муздаганча күтөбүз.

Эми бышырып алган майда тегерекчелерди кремден сыйпап тизе бересиз Ташбаканын формасындай кылып. 2-3 саат салкын жерде тургандан соң торт даяр.

Азырынча рецебин жаздым, буйруса биринчи күну сүрөтүн илгенге аракет кылам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#103 Пользователь офлайн   Lov9286   05 Июнь 2015 - 14:09

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 22
  • Катталган: 09 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 21 Мар 2017 19:32

Салам мен медовик тортун жасасам катуу болуп калып жатат печеньяга окшоп эмне себептен жобун айтып койосундарбы
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#104 Пользователь офлайн   aqua-94mema   07 Июнь 2015 - 00:02

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения Lov9286 (05 Июнь 2015 - 13:54) жазган:

Салам мен медовик тортун жасасам катуу болуп калып жатат печеньяга окшоп эмне себептен жобун айтып койосундарбы



Сахарын коп салгандан жана масланыз коп майлуу болбогону учун катуу болот . .. Кобунчо майдан коз каранды .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#105 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 16:52

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

"Муравейник" торту.


Камырына: жумуртка 1шт, сливочный маргарин 150гр, сметана 150гр, сахар 1/2 стакан, разрыхлитель 1чай кашык, ун 3 же 3,5 стакан.


Креми үчүн: кайнатылган сгущенка 1 банка, сливочный май 200 гр.


Маргарин, сметана, жумуртка, сахар, ун жана разрыхлителди аралаштырып, катуу камыр жууруйбуз. Анан камырды бир нече бөлүктөргө бөлүп, тоголоктоп муздаткычка 1 саат салып коёбуз. Себеби кыргычтан оңой өтөт. Табаны маргарин м/н майлап кыргычтан өткөн камырды салабыз жана 200градус ысыкта духовкада бышырабыз. Бышканда майдалап, үстүнө кремди куюп аралаштырып, тарелкага үйүп салабыз. Үстүнө шоколадды кыргычтан өткөрүп себелеп, муздаткычка 3 саат салып коюу керек.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#106 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 16:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

БАЛ жана СГУЩЕНКА кошулган ТОРТ.

Камырына:
> жумуртка 4шт
> сахар 1/2 стакан
> бал 4 аш кашык
> ун 3 стакан
> разрыхлитель 1 пакет

Креми үчүн:
> кайнатылган сгущенка 1 банка
> сливочный май 200грамм

Алгач жумуртка м/н сахарды жакшылап чалып, балды кошобуз. Анан ун, разрыхлитель кошуп аралаштырабыз. Камырды тең экиге бөлүп майланган табага куюп, биринчи бирөөнү анан экинчисин 200 градуста духовкада бышырып алабыз. Бышканда муздатып чекелерин бычак м/н тегиздеп жана экөөнү тең 2ге бөлөбүз, ошондо 4 катмар болот.
Эми кремин даярдоо үчүн сгущенка м/н слив.майды аралаштырабыз. Ар бир катмарга жана үстүнө крем шыбайбыз. Чекесин тегиздегенде калган калдыктарды духовкага кургатып, майдалап торттун үстүнө, капталдарына себелеп коюңуз жана шоколадды майда кыргычтан өткөрүп, жаңгакты майдалап себелеп койсоңуз дагы болот.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#107 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 18:14

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

Шоколад торту

Кандай азыктар керек?

Камыры учун:

Каймакмай: 150г
Жумуртка: 3 даана
Шекер: 150 г
Сут: 150мл
Ун: 225 г
Крахмал: 50 г
Коптургуч (разрыхлитель): жарым пакет
Туз: 1 ууч

Начикасы учун:

Каймакмай: 125 г
Шоколад: 125г
Жумуртка: 2 даана
Шекер: 1 чон кашык

Кооздоо учун:

Шоколад: 150 u
Бир аз каймакмай

Кантип жасалат?

1. Камыр жасоо учун жумшартылган каймакмайга жумуртканын сарысын кошуп кобургончо чаласыз.
2. Ага сутту, унду, крахмалды, коптургучту, тузду кошуп камыр жууруйсуз.
3. Камырга жумуртканын агын кошуп, дагы жакшылап аралаштырасыз. Натыйжада суюк камыр пайда болууга тийиш.
4. Тегерек калыпты маргарин майы менен майлап, ага 3 чон кашыктан камыр куясыз да, 200градус температурадагы духовкага ар бирин 8-10 муноттон бышырасыз.
5. Даярдалган камырдан 6-8 тегерекче чыгыш керек.
6. Даяр болгон тегерекчелерди муздатуу учун жайып коесуз.
7. Торттун начикансын даярдоо учун мискейдеги кайнап жаткан суунун устуно дагы бир кичине мискей коюп, ага каймакмай менен шоколадды салып эритесиз.
8. Жумуртка менен шекерди кошуп, шекер эригенге чейин жакшылап чаласыз.
9. Бул аралашманы шоколад менен майдын муздаган эритмесине кошуп аралаштырасыз.
10. Даяр болгон начинканы торттун ар бир кабатынын ортосуна суртосуз.
11. Кооздоо учун шоколад менен каймакмайды кайнап жаткан суунун устундогу мискейге салып эритип, аны ысык бойдон торттун устуно куясыз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#108 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 18:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

«Кара ханзаада» торту

Курамы:
2 стакан кумшекер
1 чай кашык какао
1 стакан ун
1 стакан майонез
1 стакан каймак
1 жумуртканын агы (белогу)

Жасалышы:
Чуңкур идишке 1 стакан кумшекер, какао, ун кошуп аралаштырып, үстүнө майонезди саласыз. Андан кийин андан идишти майлап, ичине жогоркуларды салып электрочоктун ичинде 30-40 мүнөт кармайсыз. Экинчи идишке каймакты куюп, белокту жана 1 стакан кумшекерди салып аралаштырасыз. Бышкан даамды туурасынан тең экиге бөлүп, экинчи идиштеги массаны эки бетине тең шыбайсыз. Табитиңизге жараша каалаган нерсеңиз менен кооздоп койсоңуз да болот.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#109 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 18:20

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

Лимон кошулган торт


Кандай азыктар керек:
Сут:150 мл
Шекер:300 г
Каймакмай: 300г
Ун:500г
Жумуртка:1 даана
Лимон:2 даана
Шекер упасы: 2 чон кашык
Дрожж: 30-40г


Кантип жасалат?


1. Дрожду жылуу сутко аралаштырып, ага жарым чай кашык шекер кошуп жылуу жерге бир аз коюп коесуз.
2.Андан сон ага жумуртканы, жумшарган каймакмайды кошуп жакшылап чалып, акырында унду кошуп камыр жууруйсуз.
3.Камырды 1,5 саат тыныктырасыз.
4. Начинкасын жасоо учун лимон менен алманы эт майдалагычтан откоруп, ага шекерди аралаштырасыз.
5. Тыныккан камырды уч болукко болуп алып, ар бир болукту тегерек кылып жаясыз.
6. Майланган калыпка тегерекчени коюп, анын устуно начинкадан тегиз кылып саласыз.
7. Экинчи тегерекчени коюп, дагы начинка саласыз.
8. Эн устуно учунчу тегерекчени коесуз да, тортту духовкага салып ачык кызыл туско келгенге чейин бышырасыз.
9. Даяр болгон торттун бетине шекер упасынан себелеп коесуз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#110 Пользователь офлайн   Meka77   26 Июнь 2015 - 00:17

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Птичье молоко дейт беле ошол тортту жасагандар болсо болушо кетиниздерчи.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#111 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 18:30

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" ВДОХНОВЕНИЕ" торту.

Торт же пирог ойдогудай болуп
бышуусу учун
керектелуучу азыктардын
баарын миксерге чалган
жакшы.

жумуртка- 3шт
сахар - 1,5стакан
грек жангагы - 150гр
ун -500гр.
май слив. - 150гр

Миксер мн жумуртка,
сахар, жангак, слив.
майды аралаштырабыз,

акырындык мн 500гр
унду кошообуз ото коюуу
эмес теста даяр болот.

Листти жакшылап майлап
же болбосо атайы
пергамент кагазын тошоп
3 коржик бышырабыз
(озунуз каалаган
формада).

Крем учун:
> каймак(сметана)
30%майлуулуктагы -
800гр
> сахар - 400гр
> ван. сахар - 2 пакетик.

Миксердин кучтуу
ылдамдыгы мн
аралаштырабыз, пышный
крем даяр болот.

Эми
коржиктерге кремди
суйкоп, грек жангагы мн
кооздоп коебуз.
Тамагыныздар даамдуу
болсун.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#112 Пользователь офлайн   Mediziner   21 Август 2015 - 00:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Жолдошуңуз үчүн "Ханзаада" пирогу
Сүрөт
Керектелүүчү азыктар:

• Жумуртка- 5 даана

• Кум шекер- 200 грамм

• Даамы жок өсүмдүк майы- 150 мл

• Суу (ысык)- 150 мл

• Ун- 300 грамм

• Разрыхлитель- 2 чай кашык

• Мак (молотый) - 80 гр

Начинкасы үчүн:

• Алма - 1 кг

• Кызыл карагат - 150 гр

• Каймак май - 2 аш кашык

• Ваниль кум шекери - 20 гр

• Кум шекер - 2 аш кашык

• Лимон - 0,5 шт

Сүрөт

Даярдоо ыкмасы:

Алманы таза жууп, ортосундагы данектерди чыгарып тазалайсыз. Карарып кетпеши үчүн лимондун ширесинен тамчылатып коёсуз. Жука тикелерге кесесиз.

Сүрөт

Карагатты жууп, тазалап коёсуз. 25Х35 өлчөмүндөгү кагазды майлап кум шекерди ванилди себелеп коёсуз.

[

Сүрөт

Эми камыр жасалат. Жумуртканын сарысын кум шекер менен аралаштырып, ага май менен сууну кошосуз.

Сүрөт

Андан ары унду сээп, разрыхлителди кошуп аралаштырасыз. Камырга мак кошулат.

Кагазга салынган кум шекердин үстүнө карагаттын жарымын саласыз. Андан кийин алма, кайрадан карагат салынат.

Сүрөт

Камырды кошосуз. Эми 170 градус ысыктыктагы духовкага 30 мүнөткө саласыз. Андан кийин кагаздан бөлүп аласыз.

Сүрөт



Билдирүүнү түзөткөн: Mediziner: 21 Август 2015 - 00:55

Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#113 Пользователь офлайн   Mediziner   21 Август 2015 - 00:57

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Сыр менен шабдаалы десерти
Сүрөт
Керектелүүчү азыктар:

• Сыр- (Маскарпоне, каймактай сыр) - 500 грамм

• Коютулган сүт- (сгущенное) - 200 грамм

• Сливка (33%дык майлуулуктагы) - 500 мл

• Токоч (савоярди) - 6 даана

• Шабдаалы (сырты жана данектери тазаланган) - 200 грамм

• Кум шекер - 40 грамм

• Желатин - 20 грамм

• суу- (400 мл – шабдаалыны кайнатуу үчүн жана 100 мл желатин үчүн) - 500 мл

• Кум шекер пудрасы - 40 г

• Сливка бекитүүчү - 1 баштык

Даярдоо ыкмасы:

Шабдаалынын сыртын тазалап, данегин аласыз. Анча чоң эмес төрт чарчы формасында туурайсыз.

Сүрөт

Кум шекер пудрасын 400 мл сууга салып, кайнатасыз, ага шабдаалыны салып, отту азайтып 5 мүнөт кайнатасыз. Шабдаалыны өзүнчө, ширесин башка бөлүп аласыз.

Сырды коютулган сүткө кошуп аралаштырасыз. Сливка кошулат.

Сүрөт

Желатинге 100 грамм муздак сууну куюп бир нече мүнөткө коюп коёсуз. Андан кийин жогорудагы аралашмага кошосуз.

Сүрөт

Эми тамак- ашка колдонулуучу кагазга аралашманын 3төн бир бөлүгүн саласыз.

Сүрөт

Үч даана токочту ширеге малып үстүнө кошосуз. Андан кийин калган шабдаалыны токочтордун арасына коёсуз.

Сүрөт

Андан кийин дагы бир кабат аралашманы куюп, токоч менен шабдаалы кошулат.

Сүрөт

Үчүнчү жолу калган аралашманын баары салынат.

Сүрөт

Эми үстүн кагаз менен жаап, муздакычка 6 саатка же түнү боюу салып койсоңуз болот.

Андан кийин үстүн кооздоо үчүн сливка бекиткичке кум шекер пудрасынан салып аралаштырып, фантазияызга жараша кооздоп алсаңыз болот.

Сүрөт

Сүрөт



Билдирүүнү түзөткөн: Mediziner: 21 Август 2015 - 00:57

Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#114 Пользователь офлайн   Bema.9696   21 Август 2015 - 01:14

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 7
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 19 Сен 2017 21:01

Сонун экен
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#115 Пользователь офлайн   Vegetrianka   21 Август 2015 - 10:58

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 88
  • Катталган: 10 Март 15
  • Соңку аракети: 18 Мар 2016 20:26
  • Жынысы:Аялзаты

браво
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#116 Пользователь офлайн   Mediziner   22 Август 2015 - 02:42

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Лимон бар рецеби
Сүрөт

Пирогдун негизи:

450гр ун

115гр упадай тартылган шекер

227гр муздаткычта тоңдурулган катуу май (каймак май же сапаттуу маргарин)

Пирогдун үстүндөгү кошулмасы:

4 жумуртка

450гр шекер

1 лимондон сыгылган шире

60гр ун

0,5 чай кашык сода

Пирогдун негизи:

Ун менен упадай тартылган шекерди аралаштырабыз. Ага тууралган катуу майды кошуп, аны вилка менен (кол менен кармаганда май ээрип, жарабай калат) мүмкүн болушунча дагы ун менен аралаштыра майдалайбыз. Соңунда майланышка ун чыгат десем болот. Аны узуну 32,5см туурасы 22,5см бийиктиги 5см келген көмөчкө салып, кол менен ныктайбыз. Четтери 2см ге жакын бийик формага келиш керек. Аны 220 градус ысыган меште 20 мүнөт бышырабыз

Пирогдун үстүндөгү кошулмасы:

Жумуртка, шекер жана лимон согун чалабыз. Башка идиште ун менен соданы араларштырып алыш керек. Аны акырындап аралашмага кошуп чалабыз. Пирогдун негизне куюп, дагы 25 мүнөт бышырабыз. Үстүнөн упаланган шекерден сээп, кооздоп коебуз.

Толук муздагандан кийин (болжол менен 1 саат) аны узун-туурасы 6см чамасында чакмактарга бөлөбүз.


Билдирүүнү түзөткөн: Mediziner: 22 Август 2015 - 02:43

Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#117 Пользователь офлайн   Bema.9696   22 Август 2015 - 15:16

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 7
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 19 Сен 2017 21:01

Торттун креминдеги кызыл,сары,жашыл тусторду кантип кылат?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#118 Пользователь офлайн   Liliia   22 Август 2015 - 15:33

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 320
  • Катталган: 11 Март 14
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 21:52
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Bema.9696 (22 Август 2015 - 15:16) жазган:

Торттун креминдеги кызыл,сары,жашыл тусторду кантип кылат?

атайын пищевой краситель бар
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#119 Пользователь офлайн   Liliia   22 Август 2015 - 15:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 320
  • Катталган: 11 Март 14
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 21:52
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Meka77 (26 Июнь 2015 - 00:17) жазган:

Птичье молоко дейт беле ошол тортту жасагандар болсо болушо кетиниздерчи.

менда ушул птичье молокону жасаганды үйрөнө албай атам. Атайын интернеттен карап жасасам да окшошпой канча акчам канча мээнет кетти билбейм
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#120 Пользователь офлайн   AZIK01   22 Август 2015 - 18:07

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 391
  • Катталган: 28 Апрель 13
  • Соңку аракети: 02 Май 2023 00:44
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Остралия

Аялдарга эң жакшы бөлүм ушул өзү)

"Медовик" тортун жасагандар азамат экенсиздер. Куликовский медовиги сонунда, чиркин. Сиздер жасаган да ошондойбу же өзгөчөлүгү барбы?

Аялың ушундайларды мыкты жасаса да!
Өзүм, торттун бул түрүн сүйүп жечүмүн...

Баарыңарга ьIůณан тынчтык, бекем ден соолук, эки дүйнөлүк бактылуулук каалайณ!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 9 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 9, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 05 Сен 2025 09:33

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: