Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#121 Пользователь офлайн   Biikech93   01 Октябрь 2015 - 15:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

» Негизги » Топтор
» МЫКТЫ АШПОЗЧУ » Темалар
» Талкуулар
ТАТТУУЛАР!
Жемиш мезгили" торту
Керектүү азыктар:
5 жумуртка
2 стак. кумшекер
1 стак. ун
2 чай кашык
0,5 л суу
400 г. быштак
100 г. маргарин майы
1 баштык атайын торт үчүн желе.
Даярдоо ыкмасы:
Биринчи катарына коюлуучу бисквитке: 5 жумуртканы акырындык менен чалып, 1 стакан кумшекер жана унду аралаштырабыз.
Экинчи катарына коюлуучу быштакка: желенин үстүнө муздак суу кошуп, 45 мүнөт жай отко коюп, кайнаганга чейин аралаштырып туруу керек. Желе муздаганга чейин, быштакка1стакан кумшекер жана 100г. каймак кошуңуз. Даяр болгон быштак менен муздаган желени акырындык менен аралаштырып, муздаткычка коюп коюңуз. Быштак муздагандан кийин үстүн табитиңизге жараша жер- жемиштер менен кооздосоңуз болот. Желени өзүнүн даярдоо ыкмасыменен даярдап, торттун эң үстүнкү катмарына куюп коюңуз.
"Экзотикалык" торт
Керектүү азыктар:
3 стакан ун
200г. маргарин майы.
3 даана жумуртка
1 баштык камырды көптүрүүчү порошок.
Даярдоо ыкмасы:
3 стакан унга 200г. маргарин майын, 3 даана жумуртка, 2-3 стакан кумшекер, камыр көптүрүүчү порошок (разрыхлитель) кошуп жууруйбуз. Даяр болгон камырды 3 бөлүккө бөлүп, 30 мүнөткө муздаткычка коюп коюш керек. Муздаган камырды жайып, бышырып, даярдаган кремден сүйкөп коюңуз.
Кремди даярдоо ыкмасы:
Апельсин менен лимонду кабыгы менен эт туурагычтан өткөзүп, 0,5 стакан кумшекер кошуп, коюуланганга чейин кайнатабыз. Даяр болгон сиропту 1 банка кумшекер кошулган сүт (сгущенка) менен аралаштырып коёбуз.
"Каттама" таттуутокочу
Керектүү азыктар:
450-500г. ун
1 даана жумуртка
3-4 аш кашык кумшекер
1 чай кашык кургак ачыткы
30г. маргарин майы
Даярдоо ыкмасы:
Жылытылган сүткө кумшекер менен ачыткыны кошуп, 10-15 мүнөткө тыныктырып коёбуз. Маргарин майын эритип, ун, сүт, ачыткы жана жумуртканы аралаштырып, камыр жууруп жарым саатка коёбуз. Даяр болгон камырды 3 бөлүккө бөлүп, ар бирин тегерек формада жукараак кылып жайып алабыз.Майды эритип , тегерекченин биринчисине шыбап, кумшекер себелейбиз. Үстүнө экинчи тегерекчени коюп, дагы ошондой кылып шыбайбыз. Үчүнчүсүндө да дал өзүндөй кылып кайталайбыз.
Даяр болгон камырды экиге бүктөп, үч бурчтук формасында кесип, 30 мүнөткө тыныктыруу керек. Эгерде таттууболсун десеңиз кумшекерден сээп, жумуртка менен бир сыйра жалатып койсоңуз да болот.
Духовканын табагын ысытып, 180С температурада коюп койсоңуз, 25-30 мүнөттөн кийин даяр болот.
"10 мүнөттүк" таттуутокочтор
Керектүү азыктар:
200г. ун
200г. маргарин майы
6 аш кашык майлуу каймак
Табитиңизге жараша туз
Мөмөнүн боткосу (повидло)
Ванилин
Даярдоо ыкмасы:
Маргарин майын, каймак, унду аралаштырып камырды даярдап алабыз.Даяр болгон камырды төрт бурчтук түрүндө кесип, ортосуна мөмө боткосун кошуп, конверт түрүндө бириктиребиз. (же өзүңүздүн фантазияңыз менен башка формада кылсаңыз да болот). Духовканын табагын маргарин майы менен майлап, ундан бир аз сээп койсоңуз, токочтун асты күйбөй бир калыпта бышат. Бышкан токоч таттуу болсун десеңиз, кумшекер себелеп койсо да болот.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: Торт.jpeg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#122 Пользователь офлайн   miracle_m   02 Октябрь 2015 - 17:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 571
  • Катталган: 02 Июль 14
  • Соңку аракети: 02 Авг 2021 13:36
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Lov9286 (05 Июнь 2015 - 14:09) жазган:

Салам мен медовик тортун жасасам катуу болуп калып жатат печеньяга окшоп эмне себептен жобун айтып койосундарбы

Катту болуп бышат камыры, аны крем мн курап бир кунго холодильнике салып койсонор жумшак сонун болуп калатко.



I hope to meet again ..

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#123 Пользователь офлайн   saltanat.   13 Январь 2016 - 22:57

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Просмотр сообщения MoXiTo (04 Июнь 2015 - 15:31) жазган:

мен торт рулет жасасам өмүрү окшобогон, өлүп кетейин ашканада эч эле бактым ачылбады. Торт бышырсам былтыйып нык бойдон калат элдикиндей көөп чыкпайт, рулет кылсам күйүп калат же кургап кетет. Кыскасы кухарка болуу бактысы мага насип этпептир мен ошого өтө капамын өтө :бах:

Дээриңде жок болсо эмне кыл дейсиң эми, мага таарынба, тагдырыңа таарын эми девеле :rofl:
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#124 Пользователь офлайн   Nariste...12   12 Февраль 2016 - 17:16

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения vema_87kg (22 Февраль 2015 - 21:16) жазган:

Бал торту.
Эн оной жана женил.продуктыда аз кетет.жасап корсонор болот.Озум да ушул турун жакшы билгендиктен ар дайым жасайм.
Керектелуучу азыктар:
1.маргарин-200гр
2.сахар-200гр
3.бал-2 же 3аш кашык
4.соода-жарым чай кашык
5.жумуртка-2шт
6.ун-500-550гр
Крем учун:
1)сахар 150-200гр
2)сметана-500гр
чункур идишке сметана.салъп аз аздан сахар салып миксердин жардамы м' чаябыз.
Жасалышы:
1)мечтанын устуно аякты коёсуз ичинде суу болуш керек анън устуно дагы бир сыр аяк коёсуз(в бане).
2)маргаринди салып 10-15 минут тынбай аралаштырып туруу к/к.
З)сахар салынат,толук эригенче чалабыз.
4)бал 5-7 мунот тынбай аралаштырып, чыгарабыз.
5)бир аз муздаганда соода, жумуртка кошулуп аралаштырылат.
6)ун кошулат.кашык м' чойгондо узулуп,узулуп тушо тургандай болуш к-к.
7)даяр камырды 3-4 болукко болуп духовкада бышырабыз.
8)Ортосуна кремди суйкоп бириктиребиз, 8 сааттан к-н жей берсе болот.



Бул тортту ким бышырган эле, кремине анча тушунбой жатам. Сметана менен сахарды аралаштырса эле , кадимки эле крем болуп калабы?

Же сгущенка менен сметананы аралаштырган жакшыбы? Билгендер жооп жазып койгулачы. Эртен торт жасайын дегем.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#125 Пользователь офлайн   Dinaa   12 Февраль 2016 - 17:22

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 476
  • Катталган: 03 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 24 Май 2020 17:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сан Франциско Кыргызстан.

Просмотр сообщения Nariste...12 (12 Февраль 2016 - 17:16) жазган:

Бул тортту ким бышырган эле, кремине анча тушунбой жатам. Сметана менен сахарды аралаштырса эле , кадимки эле крем болуп калабы?

Же сгущенка менен сметананы аралаштырган жакшыбы? Билгендер жооп жазып койгулачы. Эртен торт жасайын дегем.

Медовый тортко ооба крем болуп калат мен дагы коп жасайм ушул торту
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#126 Пользователь офлайн   JenaOfisera   12 Февраль 2016 - 18:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Nariste...12 (12 Февраль 2016 - 17:16) жазган:

Бул тортту ким бышырган эле, кремине анча тушунбой жатам. Сметана менен сахарды аралаштырса эле , кадимки эле крем болуп калабы?

Же сгущенка менен сметананы аралаштырган жакшыбы? Билгендер жооп жазып койгулачы. Эртен торт жасайын дегем.

Слив май м.н сгущ аралаштырсаз жакшы крем болот медовик учун,слив майды уй темпер жуишартып туруп эзип бир тур массага (однородный) келтирип туруп анан сгущ кошосуз болду же сметана м.н сахар кылсаз деле болот...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#127 Пользователь офлайн   Nariste...12   13 Февраль 2016 - 18:28

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения JenaOfisera (12 Февраль 2016 - 18:12) жазган:

Слив май м.н сгущ аралаштырсаз жакшы крем болот медовик учун,слив майды уй темпер жуишартып туруп эзип бир тур массага (однородный) келтирип туруп анан сгущ кошосуз болду же сметана м.н сахар кылсаз деле болот...


Рахмат кыздар. Бугун жасадым. Кремине сметана менен сахарды аралаштырып кылдым. Жакшы эле болду окшойт. Обедте жасагам. Кесе элекмин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#128 Пользователь офлайн   medina.   13 Февраль 2016 - 18:42

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 366
  • Катталган: 27 Апрель 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2016 22:27
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Борбор

бугун торт эмес, мындайле бирдеме кылайын дедим эле.

жумуртка,маргарин, ун,сгущенка, шекер,бал,разрых. ль,ванилин бир аз сода анан суттун ордуна ачыган айранды кошуп аралаштырып, аралаштырып духовкага салып таштасам нормале болобу???:huh:
Кудай буйруса баары жакшы болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#129 Пользователь офлайн   Oceana   13 Февраль 2016 - 19:50

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 6 942
  • Катталган: 17 Март 14
  • Соңку аракети: 09 Май 2025 16:14
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал-Абад Суперстан

Салып корчу Медиш.) Анан айтып кой жыйынтыгын. Фото күтөбүз. :76:
Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#130 Пользователь офлайн   medina.   13 Февраль 2016 - 21:17

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 366
  • Катталган: 27 Апрель 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2016 22:27
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Борбор

Просмотр сообщения Oceana (13 Февраль 2016 - 19:50) жазган:

Салып корчу Медиш.) Анан айтып кой жыйынтыгын. Фото күтөбүз. :76:

жакшы эле болду:76:
Кудай буйруса баары жакшы болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#131 Пользователь офлайн   aianaaiana   14 Февраль 2016 - 19:19

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 332
  • Катталган: 21 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 15 Дек 2021 01:55

Медовик тортун жасасам жумшак эмес каттуу болуп калдыго эмнеден болот?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#132 Пользователь офлайн   JenaOfisera   14 Февраль 2016 - 20:56

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения aianaaiana (14 Февраль 2016 - 19:19) жазган:

Медовик тортун жасасам жумшак эмес каттуу болуп калдыго эмнеден болот?

Бышканда озу катту болуп эле бышат,анан крем м.н жумшарат да,же крем м.н да жумшарбай койдубу??
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#133 Пользователь офлайн   aqua.94mema   14 Февраль 2016 - 21:06

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения medina. (13 Февраль 2016 - 18:42) жазган:

бугун торт эмес, мындайле бирдеме кылайын дедим эле.

жумуртка,маргарин, ун,сгущенка, шекер,бал,разрых. ль,ванилин бир аз сода анан суттун ордуна ачыган айранды кошуп аралаштырып, аралаштырып духовкага салып таштасам нормале болобу???:huh:


Марарин ашыктык кылат .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#134 Пользователь офлайн   aianaaiana   15 Февраль 2016 - 15:35

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 332
  • Катталган: 21 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 15 Дек 2021 01:55

Крем м,н да жумшарган жок,корж дору каттуу боюнча эле калды
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#135 Пользователь офлайн   MamaDevochek   16 Февраль 2016 - 01:24

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 203
  • Катталган: 07 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 22 Окт 2017 22:57

Просмотр сообщения aianaaiana (15 Февраль 2016 - 15:35) жазган:

Крем м,н да жумшарган жок,корж дору каттуу боюнча эле калды

Кремди кобуроок сыйпап, 8 саат муздаткычка. Кремди сметана+сахар, сгущенка+слив масло кылам. Ар бир катка экоону кезеги менен. Туну жасайм, эрте менен даяр болот негизи.
obuvkotofeyosh- инстаграм. Котофей жаш балдар бут кийимдери Ош шаарында. 0559830909 ватсап
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#136 Пользователь офлайн   Aidai05   16 Февраль 2016 - 01:28

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 448
  • Катталган: 30 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 08 Фев 2022 06:21
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Nariste...12 (12 Февраль 2016 - 17:16) жазган:

Бул тортту ким бышырган эле, кремине анча тушунбой жатам. Сметана менен сахарды аралаштырса эле , кадимки эле крем болуп калабы?

Же сгущенка менен сметананы аралаштырган жакшыбы? Билгендер жооп жазып койгулачы. Эртен торт жасайын дегем.

Канча проценттуу сметана анан кандай слив масло колдонсо болот

Билдирүүнү түзөткөн: Aidai05: 16 Февраль 2016 - 01:29

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#137 Пользователь офлайн   MamaDevochek   16 Февраль 2016 - 11:56

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 203
  • Катталган: 07 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 22 Окт 2017 22:57

Просмотр сообщения Aidai05 (16 Февраль 2016 - 01:28) жазган:

Канча проценттуу сметана анан кандай слив масло колдонсо болот

Сметана эн майлуусун, 27-30%. Слив масло боло берет менимче. Простоквашинонукун колдоном.
obuvkotofeyosh- инстаграм. Котофей жаш балдар бут кийимдери Ош шаарында. 0559830909 ватсап
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#138 Пользователь офлайн   Nariste...12   16 Февраль 2016 - 22:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения aianaaiana (15 Февраль 2016 - 15:35) жазган:

Крем м,н да жумшарган жок,корж дору каттуу боюнча эле калды


Мумкун бир нерсесин туура эмес жасап жаткандырсыз. Мен жасаган торт аябай жумшак анан даамы да жакшы болду. Жогорудагы рецеп менен эле жасагам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#139 Пользователь офлайн   madin_   17 Февраль 2016 - 11:32

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 1 524
  • Катталган: 18 Июль 15
  • Соңку аракети: 12 Авг 2025 14:32

Соонунгооооо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#140 Пользователь офлайн   Aidai05   26 Февраль 2016 - 22:53

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 448
  • Катталган: 30 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 08 Фев 2022 06:21
  • Жынысы:Аялзаты

Мен пирог бышырсам которулбой калат.Неден болушу мумкун.Суюк кылып алсам которулбой калышы мумкунбу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 25 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 25, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 07 Сен 2025 16:27

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: