Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#141 Пользователь офлайн   gulkar   26 Февраль 2016 - 23:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 870
  • Катталган: 12 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2019 01:51
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргыз жерим!

Жасагандар фотосун жуктогулочу, мин уккандан бир коргон артык дегендей.
Никогда не сдавайся.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#142 Пользователь офлайн   gulkar   26 Февраль 2016 - 23:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 870
  • Катталган: 12 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2019 01:51
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргыз жерим!

Просмотр сообщения Aidai05 (26 Февраль 2016 - 16:53) жазган:

Мен пирог бышырсам которулбой калат.Неден болушу мумкун.Суюк кылып алсам которулбой калышы мумкунбу?

Рыхлитель коштун беле?
Никогда не сдавайся.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#143 Пользователь офлайн   gulkar   26 Февраль 2016 - 23:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 870
  • Катталган: 12 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2019 01:51
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргыз жерим!

Айымдар эмне жасасанарда фотосун жуктой кеткилечи?
Никогда не сдавайся.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#144 Пользователь офлайн   Supsuluu   27 Февраль 2016 - 18:59

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 17 Июн 2025 16:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

Мен ээч эле озумо ишене албайтам да. То есть чыгынып жасап корбойтам торт, пирог дегендерди.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#145 Пользователь офлайн   aiko8908   27 Февраль 2016 - 23:17

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 96
  • Катталган: 29 Декабрь 10
  • Соңку аракети: 25 Сен 2019 19:08
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

1456505614' post='2814535' ]
Мен пирог бышырсам которулбой калат.Неден болушу мумкун.Суюк кылып алсам которулбой калышы мумкунбу?
[/quote]
сахарды да коп кошсон которулбой калат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#146 Пользователь офлайн   asia_92   28 Февраль 2016 - 02:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Просмотр сообщения Supsuluu (27 Февраль 2016 - 18:59) жазган:

Мен ээч эле озумо ишене албайтам да. То есть чыгынып жасап корбойтам торт, пирог дегендерди.

Аракет кылып кызыгуу болуш керек.Анан жасай бересиз кызыкпасаныз билбейм.
[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#147 Пользователь офлайн   asia_92   28 Февраль 2016 - 02:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Просмотр сообщения Aidai05 (26 Февраль 2016 - 22:53) жазган:

Мен пирог бышырсам которулбой калат.Неден болушу мумкун.Суюк кылып алсам которулбой калышы мумкунбу?
Жумуртканы жакшы миксер менен аралаштырыш керек.Разрыхитель кошсонуз да жакшы...
[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#148 Пользователь офлайн   aijan   28 Февраль 2016 - 16:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 10 994
  • Катталган: 18 Май 07
  • Соңку аракети: 29 Мар 2021 22:03
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Aidai05 (26 Февраль 2016 - 22:53) жазган:

Мен пирог бышырсам которулбой калат.Неден болушу мумкун.Суюк кылып алсам которулбой калышы мумкунбу?

Сливочный майы коп болсо
Камыр ото катуу болсо
Жакшы аралашпаган болсо
Кээ бир пирогдорду муздак духовкага салып анан жылуулатса которулбой калат.
Айрым пирогдор дурус которулуп кармалмайынча духовканы ачып- жаба бергенден которулгону кайра тушуп кетет.

Шекери коп болсо же варенье начинка суюк болсо, шоколад начинкасы коп болсо кайнап ашып кетет,

Суюк болсо ортосу, ичи бышпай калат,

Эн башында ун салганга дейре калган кошулмаларды тажаганча аралаштыра беруу керек.

Кенештерим - кетирген каталарымдын жыйынтыгы.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#149 Пользователь офлайн   Aidai05   01 Март 2016 - 20:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 448
  • Катталган: 30 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 08 Фев 2022 06:21
  • Жынысы:Аялзаты

[quote name='aijan' date='28 Февраль 2016 - 16:18' timestamp='1456654719' post='2816335' ]
Сливочный майы коп болсо
Камыр ото катуу болсо
Жакшы аралашпаган болсо
Кээ бир пирогдорду муздак духовкага салып анан жылуулатса которулбой калат.
Айрым пирогдор дурус которулуп кармалмайынча духовканы ачып- жаба бергенден которулгону кайра тушуп кетет.

Шекери коп болсо же варенье начинка суюк болсо, шоколад начинкасы коп болсо кайнап ашып кетет,

Суюк болсо ортосу, ичи бышпай калат,

Эн башында ун салганга дейре калган кошулмаларды тажаганча аралаштыра беруу керек.
Чоон рахмат Айжан эже!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#150 Пользователь офлайн   biznes   01 Март 2016 - 23:04

  • Активист
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 1 182
  • Катталган: 22 Январь 16
  • Соңку аракети: Бүгүн, 13:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Менда озум жазаган пирогдорду суроту м.н киргизейин дедим эле. Бирок,сурот жуктой албай жатам. Жардам бергилечи?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#151 Пользователь офлайн   Apyy.   03 Март 2016 - 09:19

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 358
  • Катталган: 07 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 17:06
  • Жынысы:Аялзаты

Жаздын биринчи кунундо бышырган медовый торттум.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG-20160303-WA0000.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#152 Пользователь офлайн   Supsuluu   03 Март 2016 - 23:27

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 17 Июн 2025 16:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

Просмотр сообщения Apyy. (03 Март 2016 - 09:19) жазган:

Жаздын биринчи кунундо бышырган медовый торттум.


Корунушу укмуш. Жасоо жолун да иле кетиниз!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#153 Пользователь офлайн   Apyy.   04 Март 2016 - 19:43

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 358
  • Катталган: 07 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 17:06
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Supsuluu (03 Март 2016 - 23:27) жазган:

Корунушу укмуш. Жасоо жолун да иле кетиниз!

ун-300-400гр
шекер-200гр
слив. май-200гр
бал-3 чон кашык
жумуртка 3шт
сода 1 кичине кашык

Крем учун:
слив май-200гр
сгущенка-1банка

Бал менен сооданы идишке салып плиткага койуп кызарганча аралаштырабыз. Кызарган сон шекерди, слив майды кошуп эритебиз. Андан сон плиткадан алып муздаганча кутобуз. Муздаган сон жумуртканы кошуп камыр жууруйбуз. Дайар камырды 6-8 болукко болуп жука кылып жайып духовкада кызартып бышырып алабыз. Даяр болгон сон арасына крем жагып, устун кокосовая стружка же шоколад менен кооздоп койобуз.

Билдирүүнү түзөткөн: Apyy.: 04 Март 2016 - 19:44

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#154 Пользователь офлайн   biznes   05 Апрель 2016 - 12:33

  • Активист
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 1 182
  • Катталган: 22 Январь 16
  • Соңку аракети: Бүгүн, 13:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Кремди кандай кылып жасап алабыз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#155 Пользователь офлайн   Jadyrashka   08 Апрель 2016 - 01:05

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 3 124
  • Катталган: 08 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Июл 2025 02:16
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:New York

Просмотр сообщения biznes (05 Апрель 2016 - 12:33) жазган:

Кремди кандай кылып жасап алабыз

Мен сахар менен жумуртканы аралаштырып михсер менен өллө аралаштырам. анан кремге окшоп калат.
Внешность - это козырь , но не туз…
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#156 Пользователь офлайн   aqua.94mema   08 Апрель 2016 - 01:13

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения biznes (05 Апрель 2016 - 12:33) жазган:

Кремди кандай кылып жасап алабыз



Крем озу негизи сметана менен соонун болот . жумуртканын агы дагы жакшы .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#157 Пользователь офлайн   asyl.kyz   08 Апрель 2016 - 01:19

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 219
  • Катталган: 18 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 23:03
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал - Абад

Рахмат. Сонун экен билип алдым
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#158 Пользователь офлайн   Azada93   09 Апрель 2016 - 16:29

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 140
  • Катталган: 07 Июль 15
  • Соңку аракети: 05 Сен 2017 07:23

Просмотр сообщения asyl.kyz (08 Апрель 2016 - 01:19) жазган:

Рахмат. Сонун экен билип алдым

Пираниктин ретсебин ким билет билгендер айтып койгулачы сураныч.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#159 Пользователь офлайн   zinu   18 Апрель 2016 - 11:56

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 09 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 04 Авг 2019 19:52
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Azada93 (09 Апрель 2016 - 16:29) жазган:

Пираниктин ретсебин ким билет билгендер айтып койгулачы сураныч.

мен даярдаган тамак темасында ай формасындагы пряник кордум. суроонузга жоопту ошол жактан табасыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#160 Пользователь офлайн   JenaOfisera   18 Апрель 2016 - 12:38

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Камырын жууруп,каттурак болгон торттун рецеби болсо болушкулочу. ????
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 24 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 24, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 07 Сен 2025 16:27

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: