Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#161 Пользователь офлайн   Jadyrashka   21 Апрель 2016 - 18:55

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 3 124
  • Катталган: 08 Апрель 14
  • Соңку аракети: 08 Июн 2025 19:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:New York

Үйдөгүлөрдү тамшандырган кекстин рецеби менен бөлүшөйүн дедим эле ушул жерге жаза береинчи кап этпейсиңер.

Жумуртка-2 даана
Сахар-1стакан
сметана-140 мл.г
масло сливочное — 100г
сода — 0,5 ч.л.
ун — 300 г
молоко сгущенное — 12 ч.л.

Жумуртка менен сахарды жакшылап аралаштырып аласыз, анан жылытылып алынган сливочное маслоңузду кошосуз 2, 3 минута жакшылап аралаштырасыз, анан сода менен унду кошуп дагы жакшылап аралаштырасыз даяр болгон аралашманы, кекстин калыптары болот го ошолорду майлап ичтерине куюп духовкага 10 минутадан ашыгыраак коёсуз.

Билдирүүнү түзөткөн: Jadyrashka: 21 Апрель 2016 - 18:56

Внешность - это козырь , но не туз…
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#162 Пользователь офлайн   Holerik10   24 Май 2016 - 14:35

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 252
  • Катталган: 07 Июнь 15
  • Соңку аракети: 05 Июн 2016 11:44
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Оной жасала турган торт жазайынчы Силер дагы жасап коргулочу сонун чыкты мен жасасам

Печенье-500-600гр
Сметана 2ст ложка
Сгущеное молоко варёное-Бир баночка
Слив масло 100 гр

Чукур идишке печеньени салып эзебиз,башка идишке слив Маслону ээритип сгущенко сметана м н аралаштырабыз миксер менен Даяр болгондон кийин печенье м н аралаштырып тарелкага чоку кылып салабыз устуно жангак же мак сээп койсо болот холодильнике жарым саат коюп Анан жей берсе болот
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#163 Пользователь офлайн   timasel   26 Май 2016 - 13:21

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 188
  • Катталган: 12 Ноябрь 14
  • Соңку аракети: 11 Фев 2021 22:38
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения aqua-94mema (25 Март 2015 - 12:50) жазган:

Салам !кандайсыздар ? Мен ашкана жакты окуп коюп эле журчумун ,эми аз да болсо наркы беркилер менен болушуп турам .анда медовиктин кандай жасалуу жолун суроттору менен чогу уйронобуз . ага эмнелер кетет .


Рахмаат сага,эки жарым саатта даяр болду.Кебетеси укмуш болду.Канча сааттан кийин кесе берсем болот ?

Билдирүүнү түзөткөн: timasel: 26 Май 2016 - 13:25

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#164 Пользователь офлайн   aqua.94mema   26 Май 2016 - 13:31

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения timasel (26 Май 2016 - 13:21) жазган:

Рахмаат сага,эки жарым саатта даяр болду.Кебетеси укмуш болду.Канча сааттан кийин кесе берсем болот ?



Холодго алты сегиз саат турат ошондо озуно келип калат . соонун жумшаак болуп .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#165 Пользователь офлайн   belka   14 Июнь 2016 - 00:55

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Просмотр сообщения Aisuluu7 (05 Июнь 2015 - 06:12) жазган:

Сизге мен жасап жургон эн жонокой эн оной (мен ошентип ойлойм) ТАШ-Бака тортунун рецептин айтайын ээ?

Жумуртка - 6 даана
Шекер - 200гр.
Разрыхлитель(көптүргуч) - 1 пачкасы
Ун - унду коюурак болгуча кошуп аралаштыра беребиз


Крем
1литр сут
4ст. л. - ун
4ст.л. - шекер


Даярдалышы:

Жумуртка менен сахарды жакшылап кобургончо чалып, ага көптүргүчтү кошобуз.
Андан кийин ундан салып аралаштыра баштайбыз, өтө коюуу же отө суюук болбош керек.
Энди духовканын листин жакшылап майлап алып, чон кашык менен куюуп тегерек "таш бакаларды" бышырып алабыз. Тестонун жармын бышырып алгандан кийин, калганына какао кошуп алып кайра эле майда тегерекчелерди бышыра бересиз.

Бышырып буткон сон кремин даярдайбыз.
Ал учун: 1литр сүтко ун мн шекерди аралаштырып алып отко койуп тынымсыз кайнаганча аралаштырып турабыз. Кайнап чыккандан кийин дагы 5 минутадай аралаштырып турабыз да муздаганча күтөбүз.

Эми бышырып алган майда тегерекчелерди кремден сыйпап тизе бересиз Ташбаканын формасындай кылып. 2-3 саат салкын жерде тургандан соң торт даяр.

Азырынча рецебин жаздым, буйруса биринчи күну сүрөтүн илгенге аракет кылам.

Бугун жасадым ушул рецепт менен.

Билдирүүнү түзөткөн: belka: 14 Июнь 2016 - 00:55

Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#166 Пользователь офлайн   belka   14 Июнь 2016 - 00:57

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Мына суроту кооздогонду анча окшото албайм негизи эле, адамына соз жок сонун болду.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG-20160613-WA0007.jpg

Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#167 Пользователь офлайн   aianaaiana   14 Июнь 2016 - 02:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 332
  • Катталган: 21 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 15 Дек 2021 01:55

Чизкейкти уй шартында ким жасай алат ,мага уйроткулочу.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#168 Пользователь офлайн   Bihter   14 Июнь 2016 - 05:16

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 13
  • Катталган: 09 Апрель 15
  • Соңку аракети: 25 Мар 2024 18:01
  • Жынысы:Аялзаты

Блинный торт
Кадимки эле блинчиктерди жукараак кылып 20 даана бышырып алабыз,кремине 30%сметана менен сахарды жакшылап взбивать этебиз.Ар бир слойду крем менен суйкоп эн устунку болугун крем,майдаланган жангак,майдаланган шоколад менен кооздойбуз, кокосовый стружка менен кооздосо да болот эн оной жана даамдуу торт.
Холодильнике 2 саатка коюп коюу керек
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#169 Пользователь офлайн   aianaaiana   14 Июнь 2016 - 13:17

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 332
  • Катталган: 21 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 15 Дек 2021 01:55

Просмотр сообщения Jadyrashka (21 Апрель 2016 - 18:55) жазган:

Үйдөгүлөрдү тамшандырган кекстин рецеби менен бөлүшөйүн дедим эле ушул жерге жаза береинчи кап этпейсиңер.

Жумуртка-2 даана
Сахар-1стакан
сметана-140 мл.г
масло сливочное — 100г
сода — 0,5 ч.л.
ун — 300 г
молоко сгущенное — 12 ч.л.

Жумуртка менен сахарды жакшылап аралаштырып аласыз, анан жылытылып алынган сливочное маслоңузду кошосуз 2, 3 минута жакшылап аралаштырасыз, анан сода менен унду кошуп дагы жакшылап аралаштырасыз даяр болгон аралашманы, кекстин калыптары болот го ошолорду майлап ичтерине куюп духовкага 10 минутадан ашыгыраак коёсуз.

сгущенное молоко каяка кошулат?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#170 Пользователь офлайн   Tatli_Melek   20 Июнь 2016 - 18:27

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 4 222
  • Катталган: 24 Август 15
  • Соңку аракети: 15 Май 2025 10:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Мындан да оңойлорун жазгылачы :crazy-girl:
لا اله الا الله محمد رسول الله


Başkalarının sözünü değil, kalbini dinle.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#171 Пользователь офлайн   Tatli_Melek   20 Июнь 2016 - 18:29

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 4 222
  • Катталган: 24 Август 15
  • Соңку аракети: 15 Май 2025 10:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Ушул темадан окуп бир тортту жасадым, абдан жакшы болду. Рахмат силерге, дагы да көбүрөөк рецебиңер менен бөлүшүп тургула!
لا اله الا الله محمد رسول الله


Başkalarının sözünü değil, kalbini dinle.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#172 Пользователь офлайн   Nurjan15   21 Июнь 2016 - 11:04

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 155
  • Катталган: 20 Январь 16
  • Соңку аракети: 28 Апр 2020 21:15

Менда биир жасап корушум керек элеее
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#173 Пользователь офлайн   Oceana   24 Июнь 2016 - 22:02

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 6 942
  • Катталган: 17 Март 14
  • Соңку аракети: 09 Май 2025 16:14
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал-Абад Суперстан

Салиха,деген мыкты ашпозчубуз бар эле. Ошол корунбөй калды,сонун рецептерди жазат эле.
Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#174 Пользователь офлайн   Nazik.   26 Июнь 2016 - 03:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 989
  • Катталган: 28 Апрель 15
  • Соңку аракети: 03 Июл 2018 11:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыл шаар)))

Орозо бутсо мындагы рецепттер мн бышырып корбосом))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#175 Пользователь офлайн   Shirinim345   28 Июнь 2016 - 11:56

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 864
  • Катталган: 30 Март 16
  • Соңку аракети: 26 Авг 2018 23:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Билбейсин баары бир..

Бышырып коруш керек экен. :oilonup2:
Всё временно..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#176 Пользователь офлайн   Alima96   15 Июль 2016 - 19:45

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 703
  • Катталган: 17 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 19 Дек 2018 08:50
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения aijan (21 Август 2013 - 09:56) жазган:

Пирог которулушу учун эн алгач жумуртка мн шекер чалынат, жакшылаап чалып анан айранды куябыз, анан акырындаан аз аздан ун кошобуз :) жб.

Пирог калыпка жармашпаш учун:
1.же калып силикондон болушу керек
2. Же темир калыпты слив май/маргарин мн майлап, устунон манная крупа сээп койсо болот

Ушул рецепт менен кылдым ,бирок которулгон жок,жегенге жараксыз болуп калды.Туура эмес даярдап алгамго сыягы.Дагы бир кун аракет кылып кором...
Акчасына карап кесип тандаба.
ӨЗҮҢДҮН жакшы көргөн кесибиңди тандап,
ал аркылуу акча тап.
Ошондо сен акчага иштебей,
акча сага иштеген болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#177 Пользователь офлайн   aqua.94mema   15 Июль 2016 - 19:56

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Alima96 (15 Июль 2016 - 19:45) жазган:

Ушул рецепт менен кылдым ,бирок которулгон жок,жегенге жараксыз болуп калды.Туура эмес даярдап алгамго сыягы.Дагы бир кун аракет кылып кором...



Сода коштунуз беле ?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#178 Пользователь офлайн   Alima96   15 Июль 2016 - 23:52

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 703
  • Катталган: 17 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 19 Дек 2018 08:50
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения aqua.94mema (15 Июль 2016 - 19:56) жазган:

Сода коштунуз беле ?

Разрыхлитель коштум эле.
Акчасына карап кесип тандаба.
ӨЗҮҢДҮН жакшы көргөн кесибиңди тандап,
ал аркылуу акча тап.
Ошондо сен акчага иштебей,
акча сага иштеген болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#179 Пользователь офлайн   hanisa   16 Июль 2016 - 15:26

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 222
  • Катталган: 08 Апрель 12
  • Соңку аракети: 04 Дек 2018 18:07
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Astana

Торт жазай албай койдум 16:30 киргем кухняга ошо менен тунку 1чыктым:(,2жолуу заварной жазадым,2жолуу бисквитный аягында ыйлагым келип эштеке жазагым келбей калды.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#180 Пользователь офлайн   adah   21 Июль 2016 - 22:08

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 36
  • Катталган: 19 Апрель 13
  • Соңку аракети: 19 Апр 2021 17:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Просмотр сообщения Apyy. (04 Март 2016 - 19:43) жазган:

ун-300-400гр
шекер-200гр
слив. май-200гр
бал-3 чон кашык
жумуртка 3шт
сода 1 кичине кашык

Крем учун:
слив май-200гр
сгущенка-1банка

Бал менен сооданы идишке салып плиткага койуп кызарганча аралаштырабыз. Кызарган сон шекерди, слив майды кошуп эритебиз. Андан сон плиткадан алып муздаганча кутобуз. Муздаган сон жумуртканы кошуп камыр жууруйбуз. Дайар камырды 6-8 болукко болуп жука кылып жайып духовкада кызартып бышырып алабыз. Даяр болгон сон арасына крем жагып, устун кокосовая стружка же шоколад менен кооздоп койобуз.

Ушул тортту жасап кордум. Бирок ар бир болукко болгон камыр тегиз болбойт экен го. Бышкандан кийин кантип тегиздейм.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 23 Июн 2025 22:36

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: