Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#41 Пользователь офлайн   gulniza1988   31 Октябрь 2014 - 00:53

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 13
  • Катталган: 17 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 03 Ноя 2014 21:04

Oo maga jakkan tema eken bugun men 2 tort jasadym 1i maslyanyi krem mn 1i belkovyi krem mn.anda emese resept en onoi biskvit: 7wtk jumurtka 1stakan weker 1,5stakan un 1pa4ka vanilin 1pa4ka razryhlitel testo{11g}.jumurtkany belogun otdelni alabyz taza idiwke salyp holodilnike jarym saatka je morozilnike 10minuta koiup.anan azgana tuz kowup mikser mn pena bolgucha 4alabz az azdan wekerdi salp jakwlap 4alyp,jumurtkanyn jeltoguna vanilin kowup 4alabyz,undu sitodon otkozup unga razryhliteldi kowobuz anan beloko jeltoktu kuiup oido yldyi kylyp asta aralawtrabz etiattk mn,anan undu salyp aralawtyryp,tortn kalybyn astyn mailap testonu kuiabz da zaranie janyp turgan duhovhkaga salyp 10mun 300gradusta anan bywkan4a 200gradusta bwravz.birok biskvit bywyp jatkanda duhovkany 1da a4paibz.pwkandan kiin duhovkada muzdagan4a kaltyrabz anan alyp 3 sloi kp kesip 1pa4ka 200g sl.maidy jakwlap mikser mn 4alyp aga az azdan 1banka sguwenkany kowup 4alyp korjgo suikop kaalagandai ukrawat etebz
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#42 Пользователь офлайн   Feijipiao   01 Ноябрь 2014 - 10:56

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

Печения жана быштак менен жасалган торт.

Керектелуучу азыктар:
Печенье-24 даана
сут-2/3 стакан
быштак-250гр
сметана-4 чон кашык
шекер-3-4 чон кашык
каймак май-2-3 чон аш кашык,кулпунай
лимон цедрасы-2 чай кашык


Даядалышы: Бул тортту даярдоодо камырын эмес,алгач кремин даярдайбыз. Быштак,сметана, шекер,каймак май,лимон цедрасын баарын чогуу жакшылап аралаштырабыз.

Ар бир печеньянын устун крем менен суйкоп,озунуз каалагандай формада тизсениз болот.Устун, капталдарын крем менен суйкоп,кулпунай менен кооздоп коебуз.Кулпунайдан сырткары табитинизге жаккан момо-жемиш менен кооздосонуз болот.

Билдирүүнү түзөткөн: Feijipiao: 01 Ноябрь 2014 - 10:56

Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#43 Пользователь офлайн   Feijipiao   01 Ноябрь 2014 - 11:02

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

Шоколаддуу- вафли кошулган торт.

Жасоо учун керектелет:
10даана жука вафли
300 гр шоколад
175 гр каймак май
1/2 стакан олчомдогу сут
1/3 стакан шекер
200гр жен жангак.


Даярдоо жолу:
Бул тортту даярдоодо алгач каймак майды майдалап туурап алабыз дагы анын устуно сутту куябыз.Каймак май эригенче жай отто кайнатабыз. Май эригенден кийин шекер менен шоколадды салып 5-7 мунот тынбай аралаштырабыз. Белгилей кетчу нерсе шекер менен шоколад эриши керек жана кайнап жаткн суттун тусу озгоруп,бирдей болушу абзел.Оттон алып болмодогу температурада муздатабыз. Крем муздагандан кийин вафлиге суйкоп,биринин устуно бирин тизебиз.Андан сон эн устуно жана капталдарына суйкойбуз дагы жангактарды себебизЖангакты озунуз каалаган формада кылсаныз болот.Майдалаганга убактыныз жок болуп жатса,тен ортосунан болуп койсонуз деле болот.Андан сырткары торттун усту жагына майдаланган шоколадды сээп койсонуз да башкача корк берип турат.Баарын жасап болгондон кийин муздаткычка 2-3 саатка салып коебуз.Мына ушуну менен тортубуз даяр.



Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#44 Пользователь офлайн   Feijipiao   04 Ноябрь 2014 - 16:06

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

"Бейпил түн" торту
Камыры: 1,5 стакан ун, 250 г. каймак, 1 ст. кумшекер, 3 жумуртка
Жумурткага кумшекер аралаштырып, каймак кошуп, ун чалып камыр жууруйсуз. Орточо табага майланган пергамент кагазын төшөп, камырдын жарымын салып, жарымына какао кошуп, экинчи табага саласыз. Аларды 200-220 градуска чейин ысыган духовкага 35-40 мүнөт бышырасыз. Даяр болгон соң духовканы 10-15 мүнөт кое туруп ачууңуз керек. Муздаган каламалардын ар бирин экиге кесип, ортолоруна крем сүйкөп, ак-кара кылып тизесиз. Капталдарын крем менен түздөп, үстүнө глазурь сүйкөп коесуз.
Крем: 200 г. каймак майга 8 аш кашык кумшекер жана 2 жумуртка кошуп, жакшылап аралаштырасыз.
Глазурь: 2 жумуртканын агына 1 ст. кумшекер кошуп, аралаштыруу керек.
Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#45 Пользователь офлайн   adah   19 Ноябрь 2014 - 20:39

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 36
  • Катталган: 19 Апрель 13
  • Соңку аракети: 19 Апр 2021 17:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Баары тушунуктуу оз тилимде жазылып турат. Бирок дагы деле жасай албай атам. Бир да жолу жасап аткан адамдын жанында болбогом
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#46 Пользователь офлайн   Apesh91   24 Ноябрь 2014 - 01:36

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 35
  • Катталган: 19 Март 13
  • Соңку аракети: 07 Авг 2018 18:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жаннат

Малинадан асалган пирогдордон, билсениздер жазыныздаарчыы сурааныыч
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#47 Пользователь офлайн   suiuktuujar   29 Ноябрь 2014 - 15:52

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 973
  • Катталган: 05 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 18 Ноя 2019 16:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-Абад

ПИРОГ МАЛИНА МЕНЕН Керектелуучу азыктар маргарин-200гр жумуртка-2шт сахар-150гр ун-350гр ванилин- разрыхлитель- 1чл Сахарга маргаринди разрых-и ванилинди жумуртканы аралаштырабыз унду кошуп камыр жууруйбуз дайар камырды 1 2 саат тыныктырабыз анан жука жайып устуно малинаны сээп уступ камыр м.н кооздоп жаап алабыз духовкада 200градуста бышырабыз даяр пироктун устуно сахарный пудра сеп коёбуз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#48 Пользователь офлайн   belka   30 Ноябрь 2014 - 19:08

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Ушул кондитерскийге окуюн деп эч сааты чыкпады, пончо менен медовикти жакшы жасайм,жакшы тема экен баарын жасап короюн.
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#49 Пользователь офлайн   lizka   03 Декабрь 2014 - 17:00

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5
  • Катталган: 13 Ноябрь 14
  • Соңку аракети: 06 Дек 2014 13:14
  • Жынысы:Аялзаты

сгущенка менен сливочный масло кремден башка кандай крем колдоносуздар?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#50 Пользователь офлайн   suiuktuujar   25 Декабрь 2014 - 12:41

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 973
  • Катталган: 05 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 18 Ноя 2019 16:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-Абад

Прикрепленное изображение: 421.jpgjpg]Прикрепленное изображение: iCAJOAXKD.jpgПрикрепленное изображение: iCA0H9SWR.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#51 Пользователь офлайн   vankuver1   26 Декабрь 2014 - 17:24

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 531
  • Катталган: 04 Июль 14
  • Соңку аракети: 15 Июн 2016 15:41
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ванкувер


Укмуш торттор экен. Кукла кызды жеш керек экен. Аппетит ачылат ))




  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#52 Пользователь офлайн   bliznesy   27 Декабрь 2014 - 19:18

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 137
  • Катталган: 05 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 28 Июн 2017 23:27
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалалабат

Шилекей актыгоооооо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#53 Пользователь офлайн   vema_87kg   22 Февраль 2015 - 21:16

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 308
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 10 Фев 2016 23:59
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-абад

Бал торту.
Эн оной жана женил.продуктыда аз кетет.жасап корсонор болот.Озум да ушул турун жакшы билгендиктен ар дайым жасайм.
Керектелуучу азыктар:
1.маргарин-200гр
2.сахар-200гр
3.бал-2 же 3аш кашык
4.соода-жарым чай кашык
5.жумуртка-2шт
6.ун-500-550гр
Крем учун:
1)сахар 150-200гр
2)сметана-500гр
чункур идишке сметана.салъп аз аздан сахар салып миксердин жардамы м' чаябыз.
Жасалышы:
1)мечтанын устуно аякты коёсуз ичинде суу болуш керек анън устуно дагы бир сыр аяк коёсуз(в бане).
2)маргаринди салып 10-15 минут тынбай аралаштырып туруу к/к.
З)сахар салынат,толук эригенче чалабыз.
4)бал 5-7 мунот тынбай аралаштырып, чыгарабыз.
5)бир аз муздаганда соода, жумуртка кошулуп аралаштырылат.
6)ун кошулат.кашык м' чойгондо узулуп,узулуп тушо тургандай болуш к-к.
7)даяр камырды 3-4 болукко болуп духовкада бышырабыз.
8)Ортосуна кремди суйкоп бириктиребиз, 8 сааттан к-н жей берсе болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#54 Пользователь офлайн   elya95   04 Март 2015 - 10:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 905
  • Катталган: 16 Март 13
  • Соңку аракети: 28 Дек 2021 12:38
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызыстан, Ош

Мыктыго,муну албетте жасап кором
Л
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#55 Пользователь офлайн   Aisuluu7   04 Март 2015 - 10:33

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 318
  • Катталган: 15 Февраль 13
  • Соңку аракети: 28 Фев 2017 09:14
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения lizka (03 Декабрь 2014 - 17:00) жазган:

сгущенка менен сливочный масло кремден башка кандай крем колдоносуздар?


1литр сүткө ,100гр сахар,3 чон кашык унду кошуп аралаштырабыз жакшылап ,анан отко койуп кайнаганча бир да токтобой аралаштырып турабыз кайнап чыккандан кийин 2-3 минута дагы кайнатып муздаганча коюуп койобуз.Крем даяр.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#56 Пользователь офлайн   madina.87   14 Март 2015 - 14:38

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 700
  • Катталган: 09 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2021 15:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жолдошумдун айылы.

Эн оной пирог экен.Керектелуучу азыктар:1.бир даана жумуртка2.10 чон кашык сахар3.чон чыныда айран4.чай кашык соода5.6чон кашык маслоБолду баарын аралаштырып 200градус ысыкта бышырабыз.эн оною ушу экен.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#57 Пользователь офлайн   elgiz0890   14 Март 2015 - 23:27

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 56
  • Катталган: 17 Июнь 14
  • Соңку аракети: 13 Июн 2016 18:03
  • Жынысы:Эркек

ун кошулбайбы?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#58 Пользователь офлайн   madina.87   17 Март 2015 - 06:09

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 700
  • Катталган: 09 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2021 15:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жолдошумдун айылы.

Просмотр сообщения elgiz0890 (14 Март 2015 - 23:27) жазган:

ун кошулбайбы?

Ээ кокуй эн керектуусун унуткан экемда.мээме жара чыгып.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#59 Пользователь офлайн   madina.87   17 Март 2015 - 06:12

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 700
  • Катталган: 09 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2021 15:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жолдошумдун айылы.

Просмотр сообщения madina.87 (14 Март 2015 - 14:38) жазган:

Эн оной пирог экен.Керектелуучу азыктар:1.бир даана жумуртка2.10 чон кашык сахар3.чон чыныда айран4.чай кашык соода5.6чон кашык масло,анан боткодон суюгураак кылып ун кошуп, баарын аралаштырып 200градус ысыкта бышырабыз.эн оною ушу экен.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#60 Пользователь офлайн   aqua-94mema   25 Март 2015 - 12:50

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Салам !кандайсыздар ? Мен ашкана жакты окуп коюп эле журчумун ,эми аз да болсо наркы беркилер менен болушуп турам .анда медовиктин кандай жасалуу жолун суроттору менен чогу уйронобуз . ага эмнелер кетет .

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150325_093505.jpg

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 4 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 4, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 31 Июл 2025 02:33

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: