Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#81 Пользователь офлайн   rabia   07 Апрель 2015 - 23:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 594
  • Катталган: 10 Апрель 14
  • Соңку аракети: 21 Сен 2015 10:06

Просмотр сообщения aqua-94mema (07 Апрель 2015 - 11:48) жазган:

Сметана менен вареная сгущенка эко тортту кескин турдо озгортуп жиберет .сметанный торт болуп калат экен эгер сгущенка кошпосон . ийгилик!

эки крем мн жасадым
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#82 Пользователь офлайн   Sagizgan   12 Апрель 2015 - 09:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 931
  • Катталган: 28 Сентябрь 12
  • Соңку аракети: 23 Янв 2024 23:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Тез тез озгорулуп турат

Мема мен да кечее медовик тортун кылдым эле баары окшоду бир гана аз маз сухойураакда ошого кандай кылсам экен сухой болбошу учун?
[color="#006400" Куйуту жок кулуп журот дебегин, Куйутумду кулуп журуп женемин!!!!?[/ color]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#83 Пользователь офлайн   aqua-94mema   12 Апрель 2015 - 13:17

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения Sagizgan (12 Апрель 2015 - 08:47) жазган:

Мема мен да кечее медовик тортун кылдым эле баары окшоду бир гана аз маз сухойураакда ошого кандай кылсам экен сухой болбошу учун?



Менин биринчи тортум ошондой болуп калды .. Анда мен масланы айтылганынан азыраак кошкон элем . экинчи жасаганым эн соонун болду же ортолоруна мейиз да аралаштырып койгонумабы ?масланы да кобуроок кошконмун .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#84 Пользователь офлайн   vema_87kg   13 Апрель 2015 - 21:26

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 308
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 10 Фев 2016 23:59
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-абад

Просмотр сообщения Sagizgan (12 Апрель 2015 - 09:02) жазган:

Мема мен да кечее медовик тортун кылдым эле баары окшоду бир гана аз маз сухойураакда ошого кандай кылсам экен сухой болбошу учун?


Ун коп кошулган же духовка эски.

Билдирүүнү түзөткөн: vema_87kg: 13 Апрель 2015 - 21:33

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#85 Пользователь офлайн   Meka77   17 Апрель 2015 - 03:39

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Саламатсыздарбы таш-бака,зебра тортун билгендер болсо жаза кетиниздерчи.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#86 Пользователь офлайн   Nasirova.97   17 Апрель 2015 - 21:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 654
  • Катталган: 10 Март 15
  • Соңку аракети: 07 Июн 2020 22:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан, Ош

Мен кооп эле торттордун рецептерин билем, окугам да.. Чё то жазуудан жалкоолонуп жатам... Бир кун жазып койоормун..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#87 Пользователь офлайн   gulbara1   17 Апрель 2015 - 23:50

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 72
  • Катталган: 08 Апрель 15
  • Соңку аракети: 24 Дек 2015 03:27

Просмотр сообщения Meka77 (17 Апрель 2015 - 03:39) жазган:

Саламатсыздарбы таш-бака,зебра тортун билгендер болсо жаза кетиниздерчи.

Таш бака торту абдан жагат да даамдуу, ал эми рецебине келсек блокнотумду уйго калтырып келипмин,
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#88 Пользователь офлайн   Meka77   18 Апрель 2015 - 14:08

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения gulbara1 (18 Апрель 2015 - 06:50) жазган:

Таш бака торту абдан жагат да даамдуу, ал эми рецебине келсек блокнотумду уйго калтырып келипмин,



Уйунузго барганда иле кетиниз :)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#89 Пользователь офлайн   kanyshaikg   20 Апрель 2015 - 01:56

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 202
  • Катталган: 01 Август 14
  • Соңку аракети: 13 Июн 2017 02:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:талас

Просмотр сообщения Meka77 (17 Апрель 2015 - 03:39) жазган:

Саламатсыздарбы таш-бака,зебра тортун билгендер болсо жаза кетиниздерчи.


Мен бул жакка жазайын десем орусча болуп кээ бирин которо албай жатам. Орусча жаза бербейинби
Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#90 Пользователь офлайн   aqua-94mema   20 Апрель 2015 - 01:58

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения kanyshaikg (20 Апрель 2015 - 01:41) жазган:

Мен бул жакка жазайын десем орусча болуп кээ бирин которо албай жатам. Орусча жаза бербейинби




Орусча деле боло берсинчи эптеп рецепт болсо болот .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#91 Пользователь офлайн   kanyshaikg   20 Апрель 2015 - 02:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 202
  • Катталган: 01 Август 14
  • Соңку аракети: 13 Июн 2017 02:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:талас


Ингредиенты



Сахар 2 стакана
Яйцо куриное 5 штук
Масло сливочное 200г
Сметана 1 стакан
Мука пшеничная 2 стакана
Какао- порошок 2 столовые ложки
Сода гашеная 1 чайная ложка


  • 1. Яйца взбить с сахаром до белой пены. Добавить 2 стакана просеянной муки, соду, растопленное остывшее сливочное масло, сметану и тщательно перемешать (лучше миксером).
  • 2. Тесто разделить на две равные части. В одну часть добавить 2 столовые ложки муки, в другую 2 столовые ложки какао. Перемешать, чтобы не было комочков. Тесто должно быть консистенции негустой сметаны.
  • 3. Широкую форму (26–28 см), смазать маслом. Вливать в центр поочередно небольшие порции разного теста (по столовой ложке). Не перемешивать.
  • 4. Выпекать в предварительно разогретой духовке при температуре 200 градусов в течение получаса. Если верх пирога уже пропечется, а середина еще нет — следует накрыть пирог фольгой, уменьшить температуру до 180 градусов и выпекать до готовности.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 120213181923-120213182230-p-O-pirog-zebra.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: kanyshaikg: 20 Апрель 2015 - 02:35

Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#92 Пользователь офлайн   kanyshaikg   20 Апрель 2015 - 12:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 202
  • Катталган: 01 Август 14
  • Соңку аракети: 13 Июн 2017 02:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:талас

1 БАНКА Коютулган сут (сгущонка) 400мл
4 жумуртка
1 стакан ун
1/2 чай кашык коптургуч (разрыхитель)
50 г растопленный сливочный май
сахарная пудра кооздоо учун


1.Баардыгын венчик,миксер же кашык менен чалып алабыз. Майланган казан комочко (ушундай болуш керек кыргызча) саласыз
2.Духовканы 180° С градуска чейин ысытып аласыз. . 45 мунотко чейин бышырабыз.Бышкандан кийин чыгарбай туруп муздатып аласыз,андан кийин идиштен чыгарып алып муздата бересиз. Устуно сахарная пудрадан сээп койсонуз болот
Эптеп атып котордум

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 8e09297a-6078-43ba-8904-80d157a49a5e (1).jpg
  • Прикрепленное изображение: 3ac848e7-52f1-449f-becd-ff3bfbbb43b5.jpg

Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#93 Пользователь офлайн   aqua-94mema   25 Май 2015 - 14:14

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Бугун дагы бир торт турун суйроп келдим . :81:

Камырына :
Бал- 80-90гр (2-3ст.л.)
Шекер- 2/3 стакана
Ун- 2,5-3стакан
Жумуртка - 3шт
сода - 0,5ч.л.

Кремге:
сметана 15% - 800мл
творог- 600гр
Шекер- 1 стакан


Биринчи жумуртка,бал эана соданы аралаштырып анан унду кошуп кадимки аралаштырабыз , анан аны жумшагыраак кылып уч болукчо зоола кылып ундуу тактайга коебуз 4-5 мунот .

Аны камыр жайгыч менен жайып ар бирин суроттогудой олчомдо кесип алып кенендиги 1-1.5 см болсо болот . аны духовкага салып бышырып
(220°6-7мунот)
Аны торт бурчтуу идиш болсо ошого пленка салып анын устуно катар тизип ар бетине кремди сыйпап калын эле кылып анткени камырды жумшартуу максатында .


Кремди оной эле жасаш сметана менен сахарды аралаштырып творогду кошуп катуу чалып анан даяр болгон камырдын корунгон жерине сыйпай бериниз .

Кийин7-8 саат муздаткычка коюп койсонуз соонун болуп даяр сказка болуп калат . анын устун ар нерсе менен кооздоп койсонуз да болот . кооздобой койсонуз жа болот . :97:

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_104858_1.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_104902_2.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_104906_3.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_104910_4.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_104913_5.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_111729.jpg

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#94 Пользователь офлайн   marmilantka   25 Май 2015 - 14:17

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 39
  • Катталган: 29 Ноябрь 14
  • Соңку аракети: 16 Июн 2020 23:57
  • Жынысы:Белгисиз

Суотун ачпай жататго
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#95 Пользователь офлайн   Meka77   29 Май 2015 - 15:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Эээээээн жонокой пирог.
Керектелуучу азыктар:
Печенье (топленое молоко же кураги)
Слив масло
Жумуртканын агы
Сахар
Тус беруучу

Даярдоо жолу:
Печеньени мясорубкадан абдан майдалап откозуп алып,слив маслону ээритип,печенье экоону жаакшылап аралаштырабыз. Духобка листин бир аз майлап аралашманы тегиз кылып салып алабыз.

Жумуртканын агын миксер менен чалып сахарды аздан себелеп аралаштырып барабыз.Кою абалга келгенде экиге болуп алабыз,бир болугу азыраак болот.Кобуроок болугун печеньенин устуно салып тийбей турабыз.Экинчи болугуно каалагандай тус кошуп (кызыл,фиолетовый, кара)аралаштырып алабыз да.Муну да баякылардын устуно салабыз,зуба чистканын жардамында устуно каалагандай сурот тушуруп духобкага 180°ка коюп 25-30мин бышырып алабыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#96 Пользователь офлайн   belka   30 Май 2015 - 02:55

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Просмотр сообщения kanyshaikg (19 Апрель 2015 - 23:21) жазган:


Ингредиенты



Сахар 2 стакана
Яйцо куриное 5 штук
Масло сливочное 200г
Сметана 1 стакан
Мука пшеничная 2 стакана
Какао- порошок 2 столовые ложки
Сода гашеная 1 чайная ложка


  • 1. Яйца взбить с сахаром до белой пены. Добавить 2 стакана просеянной муки, соду, растопленное остывшее сливочное масло, сметану и тщательно перемешать (лучше миксером).
  • 2. Тесто разделить на две равные части. В одну часть добавить 2 столовые ложки муки, в другую 2 столовые ложки какао. Перемешать, чтобы не было комочков. Тесто должно быть консистенции негустой сметаны.
  • 3. Широкую форму (26–28 см), смазать маслом. Вливать в центр поочередно небольшие порции разного теста (по столовой ложке). Не перемешивать.
  • 4. Выпекать в предварительно разогретой духовке при температуре 200 градусов в течение получаса. Если верх пирога уже пропечется, а середина еще нет — следует накрыть пирог фольгой, уменьшить температуру до 180 градусов и выпекать до готовности.


тез-тез бышырып турам,даамы да түсү да сонун зебра торту.
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#97 Пользователь офлайн   belka   30 Май 2015 - 03:00

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Просмотр сообщения aqua-94mema (25 Март 2015 - 10:43) жазган:

Унтуп коюпмун .баштаганда эле тарелкага салуу керек жана тортту тегерете таза кагаз менен курчап коюнуз . украшения кылганда тарелканын чети кир болбошу учун .андан сон четтерин да каймак менен суруп ага жангак жана майдаланган торттун калдыктарын сыйпап чыгабыз да устун ар кандай нерсе менен жасаса болот .мен мейиз менен жасаганды туура кордум . тутукчо менен жасаныз ынгайлуу болот .

Тортунар таттуу болсун . баарынарга конул бурганынарга рахмат . :)


Мага медовиктин сметтанный крем менен болгону көбүрөөк жагат,инеттен рецебин алып тынбай эле торт жасай берем,уулум ушагы бар торт кылыңчы деп медовикти жакшы көрөт.
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#98 Пользователь офлайн   Biikech93   31 Май 2015 - 13:08

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

men tort bywyrsam kotorulboi atyryda nege bilgenbmder bolso aityp koiunuzdarchy suranych
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#99 Пользователь офлайн   MoXiTo   04 Июнь 2015 - 15:31

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 384
  • Катталган: 14 Июль 14
  • Соңку аракети: 06 Ноя 2016 21:23
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

мен торт рулет жасасам өмүрү окшобогон, өлүп кетейин ашканада эч эле бактым ачылбады. Торт бышырсам былтыйып нык бойдон калат элдикиндей көөп чыкпайт, рулет кылсам күйүп калат же кургап кетет. Кыскасы кухарка болуу бактысы мага насип этпептир мен ошого өтө капамын өтө :бах:
I'm not PERFECT at least I'm not - FAKE
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#100 Пользователь офлайн   Meka77   05 Июнь 2015 - 02:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения MoXiTo (04 Июнь 2015 - 22:31) жазган:

мен торт рулет жасасам өмүрү окшобогон, өлүп кетейин ашканада эч эле бактым ачылбады. Торт бышырсам былтыйып нык бойдон калат элдикиндей көөп чыкпайт, рулет кылсам күйүп калат же кургап кетет. Кыскасы кухарка болуу бактысы мага насип этпептир мен ошого өтө капамын өтө :бах:




Сиз баарын каннндай олчомдо жазылса ошондой кошуп анан конулду бир жерге коюп жасап корунуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 5 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 5, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 24 Июн 2025 05:03

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: