Суперстан: Лагман жасагым келет... - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (4 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Лагман жасагым келет... Мен абдан даамдуу тамак жасаганды жакшы кором, анан бул жактан

#1 Пользователь офлайн   Akkyz8081   21 Декабрь 2015 - 04:16

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 84
  • Катталган: 25 Март 15
  • Соңку аракети: 05 Июл 2019 03:58
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москва

Мен лагман жасоонун жолун сурайын дегем.. Ой болушо кетсенер бул жакта(москвада) баардык кошулчу кошулмаларды таба албайсын. Ошондуктан кантип даамын чыгарса болот?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   Magi9   21 Декабрь 2015 - 14:49

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 145
  • Катталган: 04 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 26 Дек 2020 12:32
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:город:Мира

Именно эмнени таппай атасыз? Кыргызстанда эмне кошулмалар мн даамын чыгарчуусуз? Кененирээк жазсаныз? Ар ким ар кандай жасайт да, ошого карап оюбузду жазмакбыз.
В девушке нужно видеть будущую жену,а если нет- не держите возле себя чужое счастье!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   aqua.94mema   21 Декабрь 2015 - 15:09

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Куурулма лагман жасайсызбы же сууга бышырасызбы?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   Holerik10   21 Декабрь 2015 - 15:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 252
  • Катталган: 07 Июнь 15
  • Соңку аракети: 05 Июн 2016 11:44
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

камырын кантип жасайсыздар мен макарондон эле кылып коем кээде кафеден сатып алам камырын :92:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   kirgizstan   21 Декабрь 2015 - 15:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 014
  • Катталган: 08 Февраль 15
  • Соңку аракети: 15 Дек 2020 14:03

Макорондон эле жасайм. Макорондун дагы ничке саломкасынан эмес жоон жоон саломкасынан алып жасайм соонун эле болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   adalsvards   21 Декабрь 2015 - 15:49

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Лагманга окшош болчу тамактын рецеби менен бөлүшө кетейин, уруксат этсеңиз)

Казанды кызытасыз, мал этинин майы азыраак болот, мына ошону 300 граммдай суюк тамакка туурагандай туурап аласыз, кызыган майга кууруйсуз, кийин бир тууралган пиязды саласыз, анан 3-4 баш түрп, Москвада бар болсо керек. Аны тёркадан эле өткөзө коюңуз, аны салып кууруйсуз, 2 кызыл болгар калемпири , 1 баш чеснок, чоң-чоң кылып туурасаңыз, эзилип кетпейт, анан кандай чөп тапсаңыз, ошондон бир боо. Көк пияз, петрушка, кинза, боло берет. Казандын жарымынан суу куясыз. Мындай да кылып жиберсе болот, суусун. Башка казанга любой фирманын спагеттисин бышырып алып, ошонун суусун берки казанга куюп жибересиз. Ваджанын даамы жакшы чыкпаса, любой фирманын "для лагмана" деген приправасын аласыз дагы баарын эле кошуп саласыз) Ошо, тамагыңыз даамдуу болсун. Лазаны да унутпаңыз кошо бергени...


Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   airada   21 Декабрь 2015 - 16:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 530
  • Катталган: 12 Апрель 15
  • Соңку аракети: 04 Янв 2022 21:00
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:АКСЫ

Мен шорпосун эч окшоштура албадым дайыма кычкыл даамданып калат. Ал эми камырын жакшы жасайм, озунчо сууга бышырып алам.
Камырдын кандай жасалышын жаза кетейин: камырды жууругандан кийин (жумуртка кошсонуз да болот) холодильникке он беш минутадай коебуз. Анан камырды узунунан кесип алабыз да анан чойо беребиз.
Бир куну лагман жасаганымда суротко тартып жуктоп койом. Соз менен анча тушундуро албайт экенмин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   Magi9   21 Декабрь 2015 - 16:38

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 145
  • Катталган: 04 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 26 Дек 2020 12:32
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:город:Мира

Просмотр сообщения airada (21 Декабрь 2015 - 16:10) жазган:

Мен шорпосун эч окшоштура албадым дайыма кычкыл даамданып калат. Ал эми камырын жакшы жасайм, озунчо сууга бышырып алам.
Камырдын кандай жасалышын жаза кетейин: камырды жууругандан кийин (жумуртка кошсонуз да болот) холодильникке он беш минутадай коебуз. Анан камырды узунунан кесип алабыз да анан чойо беребиз.
Бир куну лагман жасаганымда суротко тартып жуктоп койом. Соз менен анча тушундуро албайт экенмин.



лагмандын камырын холодильнике эмес, жылуу жерге койуш керек, жакшы чоюлат.
В девушке нужно видеть будущую жену,а если нет- не держите возле себя чужое счастье!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   shazi   21 Декабрь 2015 - 16:47

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 187
  • Катталган: 15 Февраль 13
  • Соңку аракети: 22 Апр 2016 16:30
  • Жынысы:Аялзаты

Камырын менда макарондон эле же сатып келип жасайм. Шорпосуна болсо сабиз, картошка, эт (малдын), уч даана чеснок, помидор, туз, перец, жашылчадан да кошом баарын кубик кылып туурап алам. Этти биринчи кууруп анан калганын бирден салып кызартып куруп алам... сууду азырак эле куйуп копко кайнатамын. Билбейм дагы ушундай кылсам дамы жакшы эле болот лагманымдын.

Билдирүүнү түзөткөн: shazi: 21 Декабрь 2015 - 16:48


Смысл жизни улыбка мамы.
.

Хочу чтобы те люди, которых я люблю, были счастливее всех на свете. Они этого достойны!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   JenaOfisera   21 Декабрь 2015 - 17:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Меники деле ушундай рецепт этти салып куурулуп атканда чеснок кошо кууруйм,анан пияз,сабиз,редька, болгар перец,болсо помидор болбосо томат паста(ушуну коп салып алсанар кычкыл болуп калат)анан суу шалдыратып коп куйбайм,ии баса капустаны чонураак торт бурч кылып туурап кошом азыраак,калганын кубик же ичке кылып ошоо жакшы эле болот,камырдын суусун куйсаныз коюу болот....
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   JenaOfisera   21 Декабрь 2015 - 17:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

а гюро сыяктуу кылганым болсо эт,перец,чеснок, анан помидор кууруп соевый соус кошуп коем и усе
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   forgotten   22 Декабрь 2015 - 03:30

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 638
  • Катталган: 17 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 26 Июл 2017 02:40
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Суперстан

А мен болсо камыр кайнатылган сууну эле кошуп салам. Өллө сочный болот.
Жөнөкөйлүк ашса ашсын, бой көтөргөндүк адатка айланбасын. ..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   Akkyz8081   22 Декабрь 2015 - 05:28

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 84
  • Катталган: 25 Март 15
  • Соңку аракети: 05 Июл 2019 03:58
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москва

Мен соуска кошулган жандоонун оордун эмне менен толуктайсынар? Откондо жасадым кой эти, помидор, пияз, турп,сабиз, китайский капуста анан кызыл калемпир жана чеснок. Анан картошка кошуп койдум. Камырын колго эле чоём дайым эле..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   Akkyz8081   22 Декабрь 2015 - 05:31

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 84
  • Катталган: 25 Март 15
  • Соңку аракети: 05 Июл 2019 03:58
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москва

Жандоо чоптун анан чесноктун жашылы кошулчу беле? Откондо кыргызстандан апамдарга жасап берсем сонун болгон анан жолдошума да жасап бергим келип турат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   aqua.94mema   22 Декабрь 2015 - 09:20

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения forgotten (22 Декабрь 2015 - 03:30) жазган:

А мен болсо камыр кайнатылган сууну эле кошуп салам. Өллө сочный болот.



Озу негизи соусуна касырды кайнаткан сууну кошуш керек да созсуз . кээ бири соусун мурда жасап коет дагы камырынын суусун тогуп коюшат .

Негизи камыр жуурулгандан сон бир аз тыныктырып туруп эле бир зоола кылып ошону жайып анан борсок кескендей кылып кесип алып май аралашкан кол менен чое бериш керек ар бир "реис" те тыныктырып устуно май суйкоп устун майлык менен жаап туруу ото абзел . брлбосо камырдан будур будур бирденкелер чыга берет .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   Magi9   22 Декабрь 2015 - 13:28

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 145
  • Катталган: 04 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 26 Дек 2020 12:32
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:город:Мира

Просмотр сообщения Akkyz8081 (22 Декабрь 2015 - 05:31) жазган:

Жандоо чоптун анан чесноктун жашылы кошулчу беле? Откондо кыргызстандан апамдарга жасап берсем сонун болгон анан жолдошума да жасап бергим келип турат.



стебель селдерей, свежо-замароженный стручковый фасоль мн толуктаныз, сонун чыгат. Удачи)
В девушке нужно видеть будущую жену,а если нет- не держите возле себя чужое счастье!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   emilbek1   22 Декабрь 2015 - 18:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 376
  • Катталган: 02 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 20 Окт 2016 10:15
  • Жынысы:Эркек

Оооох ушинтип еле шилекейди агызасынар да бирпаста еле Уйгурский лагман хочу болуп кетти го биягы
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   Angel92   22 Декабрь 2015 - 19:09

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 107
  • Катталган: 02 Апрель 13
  • Соңку аракети: 13 Дек 2024 13:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Орустун батири

Лагман менин бат жасаган тамактарымдын бири.Кандай жашылча болсо баарын кошо берем.Эн негизгиси кок перецти коп кошом,даамы чыгат деп.Зире да аявай даамдуу кылат
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#19 Пользователь офлайн   Akkyz8081   23 Декабрь 2015 - 04:56

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 84
  • Катталган: 25 Март 15
  • Соңку аракети: 05 Июл 2019 03:58
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москва

Рахмаат :ханыша:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#20 Пользователь офлайн   ayildik_kiz   23 Декабрь 2015 - 21:24

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 423
  • Катталган: 23 Май 12
  • Соңку аракети: 07 Дек 2016 21:38
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бейиштин тору...

Кыш мезгилинде жасаган рецептим.Лагмандын камырынын тузун бир аз откур кылып катуу жууруйм.Камырга суу , туз ,ундан башка эч нерсе кошпойм.Камыр бир аз тыныккыча керектуу азыктарды аарчып,туурап даярдап алам ,камырды дагы бир сыйра ийлеп тыныктырып койом.Бул аралыкта кой этин,пияз, жусай оролгон туздалган болгар калемпирин, турпту жука торт бурч формасында , подлив койуу болуш учун азыраак олчомдо картошка,чеснок кошуп кууруп суу куйуп жай отко койом.Тынып калган камырды алып , майда болукчолорго болуп , батон туруно келтирип майдан куюп,жука кленка менен жаап,чекесинен алып чойо берем.Бир аз ичкергенин кайра табака салып улам башкасын алып ичкертем.Даяр болгон камырды кайнап жаткан сууга салып бышырып алабыз.Камыр бири бирине жабышып калбаш учун май кошуп койом.Уйдогулор табитине жараша бир лаза кошсо бир мурч кошуп бири уксус кошуп жей беришет.Жайындасы болсо муздаткычтагы мооноту отуп бараткан жашылчанын баарын кошуп соус кызыд болуш учун томат пастасын пайдаланам.
Бактылуу- омур жок,бактылуу кундор гана болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (4 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 07 Авг 2025 22:02

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: