forumdan tanyiym
Мени тааныйсыңбы? коркоктор учун(тамаша оюн)
#8366 19 June 2015 - 06:37
Жок.
Жашоо керемет! Бирок, ошону татыкттуу жашап отуу татаал
Адамга эн кыйыны "Кош бол" деп айтуу болсо керек. Ошон учун "Кош бол" - дебейм кайрадан корушкончо. .
Адамга эн кыйыны "Кош бол" деп айтуу болсо керек. Ошон учун "Кош бол" - дебейм кайрадан корушкончо. .
#8374 19 June 2015 - 16:47
Тааныбайм
Прошу у Аллаха дать мне такого чтоб к сердцу поближе...
Не прошу красоты я, прошу лишь Иман...Ведь ВСЕВЫШНИЙ сказал :"Попроси ты красивого, Дам тебе красивого! Попроси ты хорошего, Дам тебе хорошего! Попроси ты с Иманом, Дам тебе всё!
Не прошу красоты я, прошу лишь Иман...Ведь ВСЕВЫШНИЙ сказал :"Попроси ты красивого, Дам тебе красивого! Попроси ты хорошего, Дам тебе хорошего! Попроси ты с Иманом, Дам тебе всё!
#8376 19 June 2015 - 21:44
Тааныбайм
Прошу у Аллаха дать мне такого чтоб к сердцу поближе...
#8379 20 June 2015 - 23:33
секелегим секелегим келет сенин колундан жетелегим го
:74 :72:
Aşkta cesur olan kazanır *** Yesterday you said tomorrow
#8380 21 June 2015 - 00:20
Секелекке кызыккандар таанышта чё то))
Эч качан бирөөгө ылай чапташка аракет кылба, анткени ылай ага тийбей калышы мүмкүн. Бирок сенин колуң ылай бойдон калат!

Супер-Инфо
super.kg
видео