Суперстан: Куймак (Блинчик) - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (19 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Куймак (Блинчик)

#1 Пользователь офлайн   Nursaikal   13 Март 2013 - 19:31

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 693
  • Катталган: 29 Июль 11
  • Соңку аракети: 07 Окт 2019 10:35
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Куимак жонундо, баарын жазгылачы
Ар бир пенде адашуучу
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   Zakat   13 Март 2013 - 20:22

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 168
  • Катталган: 01 Февраль 13
  • Соңку аракети: 02 Мар 2014 00:01
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Москва

Дарярдалышын сурап жаткан болсон 10 даана блинчик учун ;Сүрөт

4-жумуртка,
0,5-стакан кумшекер
1-стакан сут
0.5 -стакандай ун бир аз туз,сода саласын анан баарын жакшылап миксер же сбивалкада аралаштырып бышырышты баштайсын.

Начинкасын даярдашты билсен керек. Айтканча бул менин рецептим боюнча дагы билгендер жазышып кетер .

Билдирүүнү түзөткөн: Zakat: 13 Март 2013 - 20:24

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   zhiza   14 Март 2013 - 00:37

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 517
  • Катталган: 18 Июнь 11
  • Соңку аракети: 30 Мар 2018 09:18
  • Жынысы:Аялзаты

Азыр эле эжемдин мектепте окуган эки баласы учун, эртенки Масленица деген майрамга карата 60 даана блинчик бышырып буттум.Жогорудагыга караганда,мендеги рецепт бир аз башкачараак экен.
Мен 1 литр сутко 0,5литр суу дагы кошом,ун,кум шекер,осумдук майы,жумуртка, бир аз сода,анан татымына жараша туз, болду,таттуу блинчик даяр!
Адамга адам кымбат болуш керек....
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   Debi   14 Март 2013 - 00:50

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 094
  • Катталган: 10 Март 10
  • Соңку аракети: 14 Окт 2019 15:29

Мен жасап жүргөн блинчик

2 жумуртка
1 стакан сүт
0,5 стакан суу
0,5 стакан суюк май
0,5 стакан шекер
чай кашыктын жарымынан сода
татымына жараша туз
Анан табаага салганда жайылып кете тургандай суюктукта ун чалып, 15-20 мүнөт тыныктырып алып анан баштаган жакшы.
Сөздүн күчү жүйөөдө. Жүйөөсү жок сөздөргө көңүл бурбайм.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   shazi   19 Март 2013 - 03:47

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 187
  • Катталган: 15 Февраль 13
  • Соңку аракети: 22 Апр 2016 16:30
  • Жынысы:Аялзаты

Мен блинчике суу кошпойм,калгандары силер жазгандай эле.

Смысл жизни улыбка мамы.
.

Хочу чтобы те люди, которых я люблю, были счастливее всех на свете. Они этого достойны!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   Nursaikal   23 Март 2013 - 00:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 693
  • Катталган: 29 Июль 11
  • Соңку аракети: 07 Окт 2019 10:35
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Мумкун, жемиштерге окшогон нерселер кошулган рецепти билбейсиздерби? ;)
Ар бир пенде адашуучу
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   Voin.teni   23 Март 2013 - 12:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 470
  • Катталган: 27 Январь 12
  • Соңку аракети: 08 Ноя 2015 06:53
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:moscow

Жемиштерди начинка катары гана кошулганын коргом. Бирок блинчиктин(камырдынбы, чайынды деп коебу) курамына кошулганын корбодум. Озум жогоруда форумчулар жазгандай эле рецепт менен жасайм, суу коошпой. Башында пропорцияларын туура эмес кылып алып даамы бир канча начар болуп калчу.
Судьба не приговор, судьба творение...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   meerimka86   23 Март 2013 - 12:15

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 730
  • Катталган: 17 Январь 11
  • Соңку аракети: 23 Апр 2020 19:54
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Садагам Оштой жеримди..

Эмне себептен сковородкага жармашып калат?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   Jinn.   23 Март 2013 - 12:15

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 1 430
  • Катталган: 22 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 05 Сен 2013 15:55
  • Жынысы:Белгисиз

Куймакты жасашты да билбейм,жебейм дагы! Үйрөнгүм да келбейт,үйрөнгөн күндө да жасабасам керек. Жебейм мен жебейм.
Не всякий козел может испортить настроение, а только самый любимый.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   Zakat   23 Март 2013 - 13:28

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 168
  • Катталган: 01 Февраль 13
  • Соңку аракети: 02 Мар 2014 00:01
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Москва

Эмне себептен сковородкага жармашып калат?


Сковородкага биринчи бир аз туз сээп анан аны тогуп таштап жакшылап арчып анан бир аз май куюп бышырып корчу.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   aiza11.3   24 Март 2013 - 14:25

  • Карапайым
  • PipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 225
  • Катталган: 28 Январь 13
  • Соңку аракети: 14 Мар 2014 21:32
  • Жынысы:Аялзаты

мен жасап коргондо соодасы коп болуп,кычкыл болуп калган
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   AtankulovaB   24 Март 2013 - 15:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 399
  • Катталган: 29 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 29 Июл 2013 19:29
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Мекеним Кыргызстан

Скороводкага жабышкандын себеби май аз болгону осумдук майынан кошуп койсонуз жабышпайт. Сосуз сут эле эмес, суу, кефир кошсо дагы болот. Мен кефир сут тугонуп калса суу кошуп деле даярдай берем. Жогорудагы форумчулар жазгандай эле менин дагы рецеп бирок аз маз дрож кошуп коём. Ошо.

Билдирүүнү түзөткөн: AtankulovaB: 24 Март 2013 - 15:08

"Сен таза болсон мен таза болсом, коом дагы таза болот."
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   AtankulovaB   24 Март 2013 - 15:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 399
  • Катталган: 29 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 29 Июл 2013 19:29
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Мекеним Кыргызстан

Просмотр сообщения aiza11.3 (24 Март 2013 - 13:25) жазган:

мен жасап коргондо соодасы коп болуп,кычкыл болуп калган

Сооданы азырак кошуп лимондун тамчысына ээритип салсаныз, соонун болуп бышат. Бир кичине кашыка жарым соода алып лимонду тамчысын уч тамчы тамчылатып салсаныз соода лимон кисотасына укмуш ээрип кетет. Ошентип корунузчу.
"Сен таза болсон мен таза болсом, коом дагы таза болот."
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   belka.kg   25 Март 2013 - 03:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 610
  • Катталган: 04 Август 12
  • Соңку аракети: 09 Сен 2024 04:08
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Москва

Просмотр сообщения AtankulovaB (24 Март 2013 - 15:07) жазган:

Сооданы азырак кошуп лимондун тамчысына ээритип салсаныз, соонун болуп бышат. Бир кичине кашыка жарым соода алып лимонду тамчысын уч тамчы тамчылатып салсаныз соода лимон кисотасына укмуш ээрип кетет. Ошентип корунузчу.

жакшы кенеш экен эсиме сактап алдым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   shazi   27 Март 2013 - 05:16

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 187
  • Катталган: 15 Февраль 13
  • Соңку аракети: 22 Апр 2016 16:30
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения MIRlan (13 Март 2013 - 16:33) жазган:

Кечиресиз! Мен жеегенди гана билет экенмин!

Куймак адамды семиртет,этият болун.

Билдирүүнү түзөткөн: shazi: 27 Март 2013 - 05:16


Смысл жизни улыбка мамы.
.

Хочу чтобы те люди, которых я люблю, были счастливее всех на свете. Они этого достойны!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   elif   29 Март 2013 - 03:44

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Ooy oy blinchik blinchik...avtor jakshinakay kilip kuy_maaaak dep jazsa dele oruschasin jazasinar da...dostor bul kirgizcha forum bolgonu uchun ene tilinde jazabiz eger kapa bolbosonor:)blinchik- kuymak,skovorodka-komochtan. ..jana uydo dostorubuzdun arasinda da ene tilinde suyloybuz makuldashtikbi:)
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   saltanat.   08 Апрель 2013 - 22:52

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Жумурканы сахар менен чалып,бир аз туз кошуп,ундан чалып бир аз суу май кошосуз соданы уксуска гаситетип кошуп аралаштырып анан бышырасыз. Начинкасын каалаганынызды бышырасыз.
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   Aida.1995   13 Апрель 2013 - 07:47

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 689
  • Катталган: 11 Август 12
  • Соңку аракети: 03 Май 2014 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Лейлек

мен кою кылып чалып койупмун, окшобой калды :91:


КУЛУНДУ аска тоолуу зоолорум.
Бир өзүңдө ширелешкен ойлорум,
Абаң, суун мага берген ак наның,
Кези келсе актайм деген ойдомун....... ..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#19 Пользователь офлайн   Dinarajusupova   13 Апрель 2013 - 23:53

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 231
  • Катталган: 20 Январь 13
  • Соңку аракети: 10 Июл 2013 08:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Мен силер жазгандай эле жасайм.Болгону суу такыр кошпойм.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#20 Пользователь офлайн   amantur   14 Апрель 2013 - 12:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 536
  • Катталган: 01 Май 08
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 03:35
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек, Жалалабат, азырынча Москвада

Негизги рецепти жазып кетишиптир, а мен болсо даярдоодогу сырларымды айтып кетейин.
Мен сөзсүз суу кошомун, суу кошпосом блинчиктер окшошпой калат. Пропорциясы жок дегенде сүт менен суунун 3/1.
Май кошууда этият болуш керек, өтө көп май да болбой калат. Сковородкага жабышбашы үчүн бир жумурка көбүрөөк кошуп койюңуз. Андан тышкары унду жакшылап чайуу керек, бөлтөк-салтак деген көрүнүш болбошу керек. Тамак аш содасы эң акырында кошулат, мен ар дайым жөн эле кошуп койом, себип, анан сөзсүз 30 мүнөткө койуп койуш керек. Биринчи блинчикти жасоодон алдын сковородканы кызытып бираз май куйуп алабыз, орустар айтып койот, первый блин комом деп, меники болсо "второй" да, "третий" да "комом" болот. Бирок кийинкилери мыкты жасалат. Сковородканы ар дайым кызыган абалда тутуу керек, ошондо блинчиктер жабышбайт.
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (19 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 15 Июн 2025 01:38

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: