Куймак (Блинчик)
#121 08 Март 2015 - 22:31
эч эле ушун окшото влбай койдум менин блинчиктерим былтыйып калын болуп калат
#122 08 Март 2015 - 22:52
Anhel (08 Март 2015 - 22:31) жазган:
эч эле ушун окшото влбай койдум менин блинчиктерим былтыйып калын болуп калат
камырын коюу болуп калат окшойт,суюгураак кылып жасап кор. Мен созсуз тыныктырып жасайм. сковоротканы да кызытып туруп,даяр камырды куюш керек.
Билдирүүнү түзөткөн: vema_87kg: 08 Март 2015 - 22:54
#123 13 Март 2015 - 00:43
мен былтыр блинчик жасап жургонумдо ээч эле окшошпойт болчуда( озумун бетиме окшоп быллллтыйп калчуле).анан апам айтатле кызымка жасаган блинчигинден кунду красан кун корунуп турса эн жакшы блинчик болгон болот деп.аа быйыл болсо кудайга шугур апакем айткандай кун корунуп турат жазаган блинчиктеримен
#124 14 Март 2015 - 10:33
Мен олоооо сонун бышырамда. Жегенинин оозунда калат.
Ж-
И-
В-
И как хочешь, всё равно тебя будут осуждать до конца жизни...
#126 17 Март 2015 - 12:13
#127 18 Март 2015 - 01:55
Коптон бери блинчик жасай элекмин, аябай жасагым келип журот(жумуштан кол бошобой эле)

" Мен дуйнону апам менен тааныгам
"
#128 18 Март 2015 - 09:44
Блинчиктерди коруп жасагым келип кетти. Ааазыр жасайм.
Билдирүүнү түзөткөн: bikusim: 18 Март 2015 - 09:45
#129 28 Март 2015 - 18:18
Мен баягыда жасадым жакшы эле болду окшойт. Башында аябай жудодум сковородкага жабышып бир аздан кийин жабышпай калды
Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
#130 17 Апрель 2015 - 03:51
Кептип баары скавородкада атайын блинчик учун жееенил скавородкалар бар ошол менен бышырып корунуздор эн сонун окшошот жармашпайт да.
#132 18 Апрель 2015 - 01:23
40 штук блинчике
1стакан ун
1ч.л сода
0.5 стакан шекер
5 жумуртка
1 стакан сут
0.5 стакан жылуу суу
Буларды мискейге салып аралаштырып суюк болгон аралашмага бир аз май кошуп коюнуз .
Бул нерсени даярдагыча сковородканы кызытып кою абзел ( эми убакытка утулбайсыздар да ) анан аралашманы аш куйган кашык менен куюп бышыра бересиздер .(куюлганда эле сковородканы бир тегеретип койсонуз озу жайылып калат )
Баары бышканда сметана же варение менен жесе ыыыым соонун да . мага озгочо сметана жагат.
1стакан ун
1ч.л сода
0.5 стакан шекер
5 жумуртка
1 стакан сут
0.5 стакан жылуу суу
Буларды мискейге салып аралаштырып суюк болгон аралашмага бир аз май кошуп коюнуз .
Бул нерсени даярдагыча сковородканы кызытып кою абзел ( эми убакытка утулбайсыздар да ) анан аралашманы аш куйган кашык менен куюп бышыра бересиздер .(куюлганда эле сковородканы бир тегеретип койсонуз озу жайылып калат )
Баары бышканда сметана же варение менен жесе ыыыым соонун да . мага озгочо сметана жагат.
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#133 18 Апрель 2015 - 01:25
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#134 18 Апрель 2015 - 01:26
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#135 18 Апрель 2015 - 01:28
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#136 18 Апрель 2015 - 01:30
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#137 18 Апрель 2015 - 02:55
Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
#138 23 Апрель 2015 - 19:53
Мен жасап атканда,сковородкада блинчикти антарып атканда,блинчиктер узуло берет да,кантем?
#139 23 Апрель 2015 - 20:09
Сен жумуртка аз кошосун.эгер жабыша берсе сковородкан да дагы мандем бар .озунчо блинчиктин сковородкасына жаса .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#140 09 Июнь 2015 - 13:07
ТОРЧОЛУУ КУЙМАК
Керектүү азыктар:
Ун – 1 стакан
Кант упасы – 1 аш кашык
Жумуртка – 3 даана
Сүт – 1 стакан
Каймак май – 100 грамм
Даярдоо жолу:
1. Чуңкур идишке унду салып, ага кант упасын кошобуз. Эми буга жумуртка менен сүт кошуп аралаштырып, жакшылап чалабыз.
2. Каймак май эритилип, куймактын камырынын үстүнө куюлат. Баарын аралаштырып, жылуу жерге 30 мүнөт коёбуз.
3. Ысык көмөч казандын бетин майлап, камырдан аздан куябыз. Камыр көмөч казанда тегиз, жука жатышы зарыл. Анткени жука болсо гана торчолору билинип, кооз көрүнөт. Көптөн куюп жиберсе куймак калың болуп, торчолору жакшы билинбей калат.
Керектүү азыктар:
Ун – 1 стакан
Кант упасы – 1 аш кашык
Жумуртка – 3 даана
Сүт – 1 стакан
Каймак май – 100 грамм
Даярдоо жолу:
1. Чуңкур идишке унду салып, ага кант упасын кошобуз. Эми буга жумуртка менен сүт кошуп аралаштырып, жакшылап чалабыз.
2. Каймак май эритилип, куймактын камырынын үстүнө куюлат. Баарын аралаштырып, жылуу жерге 30 мүнөт коёбуз.
3. Ысык көмөч казандын бетин майлап, камырдан аздан куябыз. Камыр көмөч казанда тегиз, жука жатышы зарыл. Анткени жука болсо гана торчолору билинип, кооз көрүнөт. Көптөн куюп жиберсе куймак калың болуп, торчолору жакшы билинбей калат.
Жизнь прекрасна и удивительна.
..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
Живу и радуюсь каждому дню!!!