Эрнис,Акош Баварчикте не жанылык?Кичине тияк бияктан суйроп келип койгула.Роббен,
Рибери досторумдун ордун баса турган оюнчулар барбы?
FC Бава́рия Мю́нхен Бава́рия
#2302 18 December 2017 - 15:54
Тиги Мануелбек дагы дем алышта журот.Откондо балдакчан болуп алып,уйлонуу тоюн откоргон экен,барып тоюна катышып келдим.
#2303 18 December 2017 - 16:34
<br />Эрнис,Акош Баварчикте не жанылык?Кичине тияк бияктан суйроп келип койгула.Роббен,
Рибери досторумдун ордун баса турган оюнчулар барбы?<br />
Вагнер келе турган болуп калды.
Рибери ордун Команга таштап кетсе да болчудайго.
Роббендин ордуна Муллерди койсо жарашчуудай.
Видалды сатып ордуна Горецка менен Джанды алса жакшы болмок.
#2305 20 December 2017 - 16:28
Бавария да жактырган клубтардан эле, Роббен Риберилер чаңыткан убакта.
Бундести ушул кетишинде деле алышат, Лч да ийгилик!
Бундести ушул кетишинде деле алышат, Лч да ийгилик!
#2306 21 December 2017 - 16:34
Буйурса,баары жакшы болот!
#2307 21 December 2017 - 23:07
Кингсли Коман 2023-жылга чейин жаңы контрак түздү.
Буйурса,баары жакшы болот!
#2313 01 January 2018 - 02:10
#2315 02 January 2018 - 18:27
Алли:
"Мне нравится "Бавария"
"
Полузащитник лондонского «Тоттенхэма» Деле Алли заявил, что его восхищает история мюнхенской «Баварии».
«Я смотрю на историю „Баварии“ и понимаю, что этот клуб всегда будет в числе сильнейших команд мира. В „Баварии“ всегда собраны потрясающие футболисты. Часто играю за „Баварию“ на приставке», - сказал Алли.
Полузащитник лондонского «Тоттенхэма» Деле Алли заявил, что его восхищает история мюнхенской «Баварии».
«Я смотрю на историю „Баварии“ и понимаю, что этот клуб всегда будет в числе сильнейших команд мира. В „Баварии“ всегда собраны потрясающие футболисты. Часто играю за „Баварию“ на приставке», - сказал Алли.
#2316 02 January 2018 - 18:37
Алли: "Мне нравится "Бавария"
"
Кейин экоосун кытай чоттоп атты элего?
#2317 02 January 2018 - 23:10

Супер-Инфо
super.kg
видео