Суперстан: Ашлянфу - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (6 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Ашлянфу

#1 Пользователь офлайн   aliyana66   09 Июнь 2013 - 18:04

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 260
  • Катталган: 08 Февраль 13
  • Соңку аракети: 17 Сен 2013 15:06
  • Жынысы:Белгисиз

Кандай туура жазыларын билбейм бирок анысы маанилуу эмес болсо керек. Мен таянемдикине барганда Бостериге ар дайым ашлянфу жейм, озум уйдо жасаганым жээкте жегениме окшошпойт бир нерсеси кемдей туюлат. Ким сырын билет болушкулочу.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   Rinatik94   09 Июнь 2013 - 18:46

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 23 006
  • Катталган: 08 Февраль 13
  • Соңку аракети: 05 Мар 2019 23:21
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:instagram шаары) @rinat_imankulov

Мен жеп көрө элекмин.Жегендер айтып калат,жакшы тамак деп.Буйруса, жеп көрбөсөм.
Биз өз өлкөбүздө гана бактылуу боло алабыз!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   Yusufmuslim   09 Июнь 2013 - 18:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 372
  • Катталган: 29 Июнь 08
  • Соңку аракети: 26 Янв 2017 18:26
  • Жынысы:Эркек

Жаш кезде жакшы эле жегем бойдоктуктун кесепетинен, бирок кандай жасаларын билбейт экенмин, негизгиси ачыткысы болсо керек. Дунгандардын жасаганында ачыткысына өнөр жайда жасалган уксус эмес, колдо дайардалган күрөн түстөгү бир соусту кошуп жасашчы, ошол ашлям фу абдан жакшы болоор эле

Билдирүүнү түзөткөн: Yusufmuslim: 09 Июнь 2013 - 18:53

"Алладан кечирим сурагыла, аныгында Ал-кечирим Ээси!"
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   daring   09 Июнь 2013 - 21:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 331
  • Катталган: 21 Апрель 13
  • Соңку аракети: 14 Июл 2014 17:14
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Кун.

Кундо жечумун кудайдын куттуу куну. Кафеден же магазинден. Азыр айла жок крда эмесмин жебей калдым. Караколдун ашлямфусу даамдуу дешет.
Сыноого сынба!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   CunbIK   09 Июнь 2013 - 21:09

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 188
  • Катталган: 07 Май 11
  • Соңку аракети: 01 Сен 2013 15:05
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:M.

Туура кандай жазылат?

Ашлян-фу же ашлям-фу? Же такыр эле ортосуна тире коюлбайбы?
Ким мага минус басса былчыйтам айтып коёюн :D
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   aijan   09 Июнь 2013 - 22:25

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 10 994
  • Катталган: 18 Май 07
  • Соңку аракети: 29 Мар 2021 22:03
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Yusufmuslim (09 Июнь 2013 - 18:49) жазган:

Жаш кезде жакшы эле жегем бойдоктуктун кесепетинен, бирок кандай жасаларын билбейт экенмин, негизгиси ачыткысы болсо керек. Дунгандардын жасаганында ачыткысына өнөр жайда жасалган уксус эмес, колдо дайардалган күрөн түстөгү бир соусту кошуп жасашчы, ошол ашлям фу абдан жакшы болоор эле


Курон тустогу соусу соевый соус бсо керек...

Кенештерим - кетирген каталарымдын жыйынтыгы.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   zzz   10 Июнь 2013 - 09:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 516
  • Катталган: 09 Август 09
  • Соңку аракети: 29 Окт 2020 10:41
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Bishkek

Туура жазылышы: Ашлян-фу

Толук рецептин билгендер жазып коеор.

Мен көп жейм, жана кардар (потребитель) катары байкаганым, негизги ролду камыры мене крахмалы ээлейт. Соусту болсо ар ким татымына жараша (кычкыл, ачуу, жумшак...) даярдап алса болот... Жогоруда айтылган камыры менен крахмалында кемчилик болсо жегим келбей калат, ашлян-фуга окшобой калат да (албетте менин табитиме ылайык)... Камыры былжырап эзилбей катуу болсо, крахмалы тийсең титиреп тургандай болуп уютулса (жана буга тузду этияттап кошпосо, кичине ашыгыраак же кем болсо даамы жагымсыз болуп калат) ошондо анык аш-лянфу болот, кычкылдык жана ачуусун өз табитиңе жараша кошуп аласың...
Ден соолукту чыңдоо үчүн - I run each ...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   adalsvards   10 Июнь 2013 - 10:01

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Каракол ашлянфусунун рецепти төмөнкү шилтемеде: http://www.super.kg/ .../?article=15943

Өзүм өмүрү жасап көргөн эмесмин, бирок ысык күндө жакшы өтө турган тамак экенин, табитти ачарын билем, антсе да кууп жегендерден эмесмин.


Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   janylka   12 Июнь 2013 - 20:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 367
  • Катталган: 14 Декабрь 11
  • Соңку аракети: 06 Фев 2021 14:25
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:кыргызстан

мен да жеп корбогон экем, жегим келтат
Журоктор ыйманга толсун.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   aliyana66   12 Июнь 2013 - 20:45

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 260
  • Катталган: 08 Февраль 13
  • Соңку аракети: 17 Сен 2013 15:06
  • Жынысы:Белгисиз

Мен жасадым интернетти чукуп таап.
Крахмал- крахмал кукурузный, уксус, туз. Биринчи сууну мискейге кайнатып,ага туз менен уксус аралаштырдым. Крахмалдын озун 200г кружкадагы муздак сууга чайып мискейде кайнап жаткан сууга куюп аралаштырдым кечке пока аппак болмоюнча. Идиштерге куюп муздаттым холорецке окшотуп. Эми кесмеси кадимки лагмандай созулат ичке болсо он.
Соус- балгарский перец,сабиз, жусай или зелень любой. Сабиз менен балгарскийди ичке кылып туурайбыз, сабизди мен теркадан откордум. Майга куурудум суу куйдум ,туз уксус на вкус.Аны да муздаттым.Эми жумурткадан кадимки амлет жасап ичке туурап коюш керек.
Лазы.- ачуу кызыл перец молотый, чеснок. Чеснокту давилкадан откоруп перец молотый(калемпир бизче) аралаштырып, устуно ысытылган май куйуп аралаштырабыз.
Тарелкага кесмени салып,суйугун куюп, жумуртканы салабыз анан крахмалды жегенге ылайык кылып кесип устуно коебуз и еще зелень.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   daring   13 Июнь 2013 - 00:51

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 331
  • Катталган: 21 Апрель 13
  • Соңку аракети: 14 Июл 2014 17:14
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Кун.

Ваще сонунда,охх. жегим келтат
Сыноого сынба!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   Rinatik94   13 Июнь 2013 - 00:57

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 23 006
  • Катталган: 08 Февраль 13
  • Соңку аракети: 05 Мар 2019 23:21
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:instagram шаары) @rinat_imankulov

Жагат деп жазып калат экем да анда,жеп болгон соң.
Биз өз өлкөбүздө гана бактылуу боло алабыз!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   Kg.lady   13 Июнь 2013 - 02:14

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 7 580
  • Катталган: 26 Январь 13
  • Соңку аракети: 17 Фев 2025 13:10
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак монгулуу Ала-тоо

Менда даам татып королекмин чын айтам

Ал мени эшек деди, ооба дедим,
Менинда кемсинтууго жетет тилим!
Не кылам айкырышып, кыйкырышып,
Эшектигин мен анын билип туруп.

Байдылда Сарногоев
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   saltanat.   13 Июнь 2013 - 11:52

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Өзүңөр үйдөн даярдасанар болот эч оорчулугу жок. Жогоруда рецебин жазып кеткендей. Соусуна жусайдан,бадраң, помидордон азыраак майдалап туурап кошуп койсоңор.
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   bakai.96.kg   13 Июнь 2013 - 12:08

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 778
  • Катталган: 01 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 07 Апр 2015 17:32
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Исфана

Ашлянь-фууу! Дунгандардын тамагы .
Это не я плохой, это вы, играя на публику, сильно правильных строите из себя!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   Azamat_tilek   13 Июнь 2013 - 13:15

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 129
  • Катталган: 24 Август 12
  • Соңку аракети: 09 Июл 2020 11:28
  • Жынысы:Эркек

Просмотр сообщения aijan (09 Июнь 2013 - 22:25) жазган:

Курон тустогу соусу соевый соус бсо керек...


Da neujeli owol BSO kerek. koroch zapomniil emi
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   happy02   13 Июнь 2013 - 21:12

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 959
  • Катталган: 26 Апрель 13
  • Соңку аракети: 26 Сен 2017 04:28
  • Жынысы:Белгисиз

Эхх коптон бери жей элек болсом да даамы оозума келе тушту да. Негизи бул тамактын сырын дунгандар билет, бирок эч кимге айтпай сыр сакташат дешет го.
Умей держать всю боль внутри, людям плевать на твои чувства.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   Elbars92   15 Июнь 2013 - 14:40

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 274
  • Катталган: 10 Май 13
  • Соңку аракети: 01 Авг 2013 08:43
  • Жынысы:Эркек

Жеп коро элекмин.Дос балдар муздак тамак дегенинен жегим келген эмес эле.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#19 Пользователь офлайн   Nazkakg.93   22 Январь 2014 - 11:26

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 108
  • Катталган: 04 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Май 2017 17:42

Кесме менен крахмалды жасаганды билет болушунар керек. Ал эми соусту жасаш оной эле. Сабиз (пияз) перецти (кубик кылып туураган жакшы) кууруп аябай анан суу куйгула бир литрдей анан 5,10мин кайнатып жумуртка чалып куюп ийгиле. Бооолду. Анан дагы 4,5л кайнатылган сууга (жон суу болбойт) туз кристальник уксус соевый соус кошуп анан куурулганды куясынар. Помидор м.н бадыран жана жусай туурап койгула.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#20 Пользователь офлайн   Jamalym   28 Январь 2014 - 02:38

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 347
  • Катталган: 06 Март 12
  • Соңку аракети: 21 Дек 2021 08:12
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Эски шаар

Ошто илгери парктын ичинде сатылат эле.Бир жолу тамактаналы деп ашлянфу жейм десем апам алып бервей койгон :crazy-girl:ал муздак,ачуу тамак ысык тамак ичесин деп :82: кийин ал жер жабылып калды.Ооз тийип да коро элекмин.Ачуу тамактарды жакшы коргон жаным комменттерди окуп жегим келип чыкты.Кечээ базардан жусай таппай чыккам,жаз келсе чыгат дешти го.Буйруса жасайм го :achkakuz:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (6 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 32 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 32, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 19 Авг 2025 21:36

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: