Мен даярдаган тамак
#583 31 Июль 2016 - 16:43
#584 31 Июль 2016 - 16:47
#585 31 Июль 2016 - 16:57
#586 31 Июль 2016 - 17:19
#588 31 Июль 2016 - 18:14
#590 01 Август 2016 - 21:54
#592 01 Август 2016 - 22:04
вызывает улыбку!
#594 01 Август 2016 - 22:22
aiturgasha (01 Август 2016 - 16:04) жазган:
Камырын кадимки эле самсага жуургандай жуурасын,мен камырына айран же кефир кошом жумшак сонун болот камыры.
Начинкасына:
Эт койдуку же даяр фарш деле болот.Уйдун этине караганда,койдун эти майлуу болуп,пирогун да сочныйраак болот.Ошого мен кобунчо койдун этинен жасаймын.
Граммын озундун уй булондун санына карап,чактап анан саласын.
Пияз,каалоочулар картошка бир аз,теркадан откорулгон сыр,козу карын,кок пияз, татымына жараша туз,мурч,калемпир, зирени каалоочулар кошсо болот табитинизге карап бул жагы.
Баардык ингредиенттерди торт чарчы майда кылып туурап,слой слой кылып тизип,буткондон кийин сливочное маслодон ээритип бир аз ароматный приправалардан кошуп устуно куясыз,анан эн устунку слойуна сырды себелеп каалаганыныздай кылып кооздоп бышыра бересиз.
Азыр жашылчалардын туру бышкан мезгил,фантазиянызга жараша ар кандай жашылчалардын турун кошуп жасасаныз пирогунуз мындан да сонун болот.Дайыма эксперимент жасап туруш керек,ар кайсы жашылчалардан айкалыштырып.
Билдирүүнү түзөткөн: narime: 01 Август 2016 - 22:25
#595 01 Август 2016 - 22:35
Sinta (24 Июль 2016 - 18:20) жазган:

Орточо картошкаларды аарчып,казанга суу куюп кадимкидей эле бир кайнатып,оттон чыгарып алабыз.Картошка эзилбей бир аз катуурак болуш керек болбосо,майга бышырып жатканда,чачырап кетет.
Комоч казанга майды куюп,май даяр болгондо кызартып четинен бышыра бересиз.
Соусуна торт беш тишче чеснокту,чеснок сыккычтан откоруп,бир идишке майонезден салып ага откорулгон чеснокту,укроп же кок пиязды кошуп аралаштырып татымына жараша туз кошосуз,эн оной соус даяр.Кыпкызыл болуп бышкан картошкаларды соуска малып жей бересиз.Жасалышы эн оной,анан жеген адам да арманда калбайт деп эле калайын да.

Билдирүүнү түзөткөн: narime: 01 Август 2016 - 22:38
#596 01 Август 2016 - 22:37
narime (01 Август 2016 - 22:22) жазган:
Начинкасына:
Эт койдуку же даяр фарш деле болот.Уйдун этине караганда,койдун эти майлуу болуп,пирогун да сочныйраак болот.Ошого мен кобунчо койдун этинен жасаймын.
Граммын озундун уй булондун санына карап,чактап анан саласын.
Пияз,каалоочулар картошка бир аз,теркадан откорулгон сыр,козу карын,кок пияз, татымына жараша туз,мурч,калемпир, зирени каалоочулар кошсо болот табитинизге карап бул жагы.
Баардык ингредиенттерди торт чарчы майда кылып туурап,слой слой кылып тизип,буткондон кийин сливочное маслодон ээритип бир аз ароматный приправалардан кошуп устуно куясыз,анан эн устунку слойуна сырды себелеп каалаганыныздай кылып кооздоп бышыра бересиз.
Азыр жашылчалардын туру бышкан мезгил,фантазиянызга жараша ар кандай жашылчалардын турун кошуп жасасаныз пирогунуз мындан да сонун болот.Дайыма эксперимент жасап туруш керек,ар кайсы жашылчалардан айкалыштырып.
Ушул мясной пирогду жумасына эки жолу жасап турам жолдошум экообузго аябай жагатта.
#597 01 Август 2016 - 23:18
narime (01 Август 2016 - 22:22) жазган:
Начинкасына:
Эт койдуку же даяр фарш деле болот.Уйдун этине караганда,койдун эти майлуу болуп,пирогун да сочныйраак болот.Ошого мен кобунчо койдун этинен жасаймын.
Граммын озундун уй булондун санына карап,чактап анан саласын.
Пияз,каалоочулар картошка бир аз,теркадан откорулгон сыр,козу карын,кок пияз, татымына жараша туз,мурч,калемпир, зирени каалоочулар кошсо болот табитинизге карап бул жагы.
Баардык ингредиенттерди торт чарчы майда кылып туурап,слой слой кылып тизип,буткондон кийин сливочное маслодон ээритип бир аз ароматный приправалардан кошуп устуно куясыз,анан эн устунку слойуна сырды себелеп каалаганыныздай кылып кооздоп бышыра бересиз.
Азыр жашылчалардын туру бышкан мезгил,фантазиянызга жараша ар кандай жашылчалардын турун кошуп жасасаныз пирогунуз мындан да сонун болот.Дайыма эксперимент жасап туруш керек,ар кайсы жашылчалардан айкалыштырып.
Чоон рахмат. Буйруса жасап суротун илем го.
вызывает улыбку!
#598 02 Август 2016 - 11:44
#599 02 Август 2016 - 13:47
Жакшы эле кожейке окшойсун.
Билдирүүнү түзөткөн: argen.kg4: 02 Август 2016 - 13:48