Суперстан: Мен даярдаган тамак - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (60 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Мен даярдаган тамак

#661 Пользователь офлайн   altynka95   10 Август 2016 - 02:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

....

Билдирүүнү түзөткөн: altynka95: 10 Август 2016 - 02:10

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#662 Пользователь офлайн   altynka95   10 Август 2016 - 02:14

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#663 Пользователь офлайн   Bishkekcity   10 Август 2016 - 02:16

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 7
  • Катталган: 07 Август 16
  • Соңку аракети: 06 Сен 2016 14:56

Просмотр сообщения narime (08 Август 2016 - 18:09) жазган:

Какао суйколгон выпечка.


soonungo
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#664 Пользователь офлайн   sezialisa90   10 Август 2016 - 10:39

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 43
  • Катталган: 03 Август 16
  • Соңку аракети: 27 Сен 2020 17:25

Мага пельмендин рецебин бериниздерчи? колго жасаганда кантип жасалат???
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#665 Пользователь офлайн   Mediziner   10 Август 2016 - 11:33

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Просмотр сообщения narime (08 Август 2016 - 16:06) жазган:

Мясной пирог крокодил.

Соонун чыгыптыр. :good:
Интернеттен кантип жасалышын көрүп алдым, бир күнү мен да аракет кылып көрөм го.)

Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#666 Пользователь офлайн   frezya   10 Август 2016 - 23:29

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 8
  • Катталган: 19 Июль 16
  • Соңку аракети: 21 Авг 2016 13:34

азаматсын наримэ, мен аял болуп жон эле журупмунда, колуман кызылыраак чай демдеш та келбейт экен.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#667 Пользователь офлайн   narime   11 Август 2016 - 15:44

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Домашний пряник.
Айзаданын суранычы боюнча.

Керектелуучу ингредиенттер.
1.Ун 7стакан.
2.Кум шекер 3стакан.(1стаканы глазурьга)
3.Жумуртка 4шт(1штугу глазурьга)
4.Кефир,же айран 1стакан.
5.Осумдук майы 4аш кашык.
6.Бал 4аш кашык.
7.Туз 1чай кашык.
8.Уксус 1чай кашык.
9.Сода 1,5 чай кашык.

Даярдоо.
Куш шекерди бир идишке салып,устуно жумуртканы чагып,венчик менен чалабыз.Кум шекер ээригиче.Ушул чалып жаткан мезгилде туз,майды салып дагы чалабыз.Бул массага эми кефирди,балды сооданы кошуп дагы бир аз чалабыз.Суроттогудой кылып.Уксусту кошуп дагы чалабыз акырында ундан себелеп чалганча,камыр даярдайбыз, колунуз менен аралаштырсаныз деле болот.Камыр жумшак болуш керек,бирок колго жабышпагыдай болуп.Эгерде камыр бир аз катуурак болуп калса прянигиниз таштай катуу болуп калат.Жууруган камырды 15минут тыныктырып койобуз.Зувала тутуп камырды жайабыз калындыгы 1же 1,5см болуш керек.Кичинекей стакандыбы же, атайын формаларыныз барбы ошолордун жардамы менен фигураларды жасап алабыз.Духовканын листине салып, 180гр-та 25-30минут бышырабыз.Пряниктер бышаарына 10минут калганда глазурь жасайбыз.Бир идишке жумуртканын агын салып,венчик же миксер менен чалабыз.Устуно 1стакан кум шекерди кошуп,дагы чалабыз.Глазурь даяр.Эгерде глазурьду эрте жасап алсаныз,кою болуп катып кетет.Ошого бышаарга 5 же 10минут калганда гана жасайбыз глазурьду.Бышкан пряниктерди глазурьга салып,же устуно сыйпайбыз.Устундогу глазурь каткыча тыныктырып койобуз.Айзада эгерде сен сатыка койом десен,бал кошпой деле жасасан болот.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20160811_143219.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#668 Пользователь офлайн   narime   11 Август 2016 - 15:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Пряниктер.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 2016-08-11_15.47.56.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#669 Пользователь офлайн   narime   11 Август 2016 - 15:53

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Выпечканын бир туру.
Мен суротко тарткыча,уйдогу ызы чуулар,бир жагын узо качышыптыр.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20160810_091116.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#670 Пользователь офлайн   narime   11 Август 2016 - 15:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Очоко жасалган аш.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20160810_135917-1.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#671 Пользователь офлайн   Ashka.   11 Август 2016 - 22:52

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 740
  • Катталган: 11 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 13 Янв 2025 01:07
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:ЖАЛАЛ-АБАД

Пряниктин жасалышы керек эле өзүда. Рахмат сизге.
Адамды бактылуу кылган 3 нерсе бар;
1-Суйуу.
2-Кызыктуу жумуш.
3-Саякаттоо мумкунчулугу.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#672 Пользователь офлайн   narime   11 Август 2016 - 23:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Конул сергитуучу жемиш торту.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20160811_233043.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#673 Пользователь офлайн   narime   12 Август 2016 - 00:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Мээнет кылып жазгандарым очуп кетиптир,кудай буюрса эртен рецебин жазып койом.
Женил жемиш тортуна керектелчу азыктар.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 2016-08-11_23.39.59.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#674 Пользователь офлайн   altynka95   13 Август 2016 - 03:28

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

Нариме эже колунузга береке
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#675 Пользователь офлайн   altynka95   13 Август 2016 - 03:36

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

Сурот жуктолбой жатат го

Билдирүүнү түзөткөн: altynka95: 13 Август 2016 - 03:36

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#676 Пользователь офлайн   Morskayazvezda   14 Август 2016 - 20:51

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 157
  • Катталган: 31 Март 14
  • Соңку аракети: 23 Июл 2025 15:38
  • Жынысы:Аялзаты

Прикрепленное изображение: 1471173393878.jpgjpg]
Керектелүүчү азык:
Печенье 1 кг
Сметана 1 лт
Банан 3 даана
Кумшекер 150 гр
Даярдоо:
Алгач сметананы ачып чуңкур идишке салабыз,бананды болушунча майда туурап сметанага бананды,кумшекерди кошуп жакшылап аралаштырабыз. Эми печеньени майдалап сындырабыз. Андан кийин чуңкур идишке пакет кийгизип печеньени тизип ачык калган жерлерине майда ушалап себип тегиз болгондон кийин даярдалган сметананы тегиз кылып сүйкөп кайра печенье тизип,сметана сүйкөп... Барын бүткөндөн кийин муздаткычка 1 саат коюп коёсуз.
Кийин акырын үстүнө табак коюп тегиз кылып түшүрүп аласыз ,формасын бузбай. Ашкан сметананы үстүнө сыйпап каалагандай кооздоп кайра муздаткычка 4 саат коюп коёсуз. Торт даяр.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#677 Пользователь офлайн   saltanat.   14 Август 2016 - 21:39

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Просмотр сообщения Morskayazvezda (14 Август 2016 - 20:51) жазган:

Прикрепленный файл 1471173393878.jpg
Керектелүүчү азык:
Печенье 1 кг
Сметана 1 лт
Банан 3 даана
Кумшекер 150 гр
Даярдоо:
Алгач сметананы ачып чуңкур идишке салабыз,бананды болушунча майда туурап сметанага бананды,кумшекерди кошуп жакшылап аралаштырабыз. Эми печеньени майдалап сындырабыз. Андан кийин чуңкур идишке пакет кийгизип печеньени тизип ачык калган жерлерине майда ушалап себип тегиз болгондон кийин даярдалган сметананы тегиз кылып сүйкөп кайра печенье тизип,сметана сүйкөп... Барын бүткөндөн кийин муздаткычка 1 саат коюп коёсуз.
Кийин акырын үстүнө табак коюп тегиз кылып түшүрүп аласыз ,формасын бузбай. Ашкан сметананы үстүнө сыйпап каалагандай кооздоп кайра муздаткычка 4 саат коюп коёсуз. Торт даяр.

Абдан сонун, колуңа береке!
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#678 Пользователь офлайн   aiturgasha   14 Август 2016 - 23:34

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 144
  • Катталган: 15 Апрель 15
  • Соңку аракети: 18 Мар 2024 23:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:JallivuD

Morskayazvezda, тортунардын види соонунго)) азаматсыз!
Ребёнок это такой позитив! Он со всех сторон
вызывает улыбку!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#679 Пользователь офлайн   narime   16 Август 2016 - 16:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Медовый торт.
Асылбекованын отунучу боюнча.

Камырга керектелуучу ингредиенттер.
1)Ун 5стакан.
2)Жумуртка 3шт.
3)Кум шекер 1стакан.
4)Сливочное масло 100гр.
5)Бал 4аш кашык.
6)Соода 1,5чай кашык,
7)Уксус 1чай кашык.
8) Туз татымына жараша бир аз гана.

Кремине.
Сметана 500гр, 20%
1 стакан кум шекер.

Дарядоо
Бир чон мискейге же,кастрюлга суу куюп кайнатабыз, кастрюлдун ичине айнек идиштен жасалган глубокий болуш керек,салатницаны салып,суунун устуно жайгаштырабыз. ККастрюлдагы суу салатницага кирбегендей болуш керек.Салатницага сливочное маслону салып ээритебиз,биринчи суроттогудой кылып.Май толук ээрип буткондо, устуно кум шекерди,тузду, балды салып аралаштырып 15-20 минутта ээрип бутот бул массага.Ошол убакта тез тез аралаштырып турууну унутпаныз,абайлап аралаштырасыз суу ичине кирип кетпегендей кылып.Бул массага толук ээрип буткондо,кастрюлдун ичинен чыгарып,салатницага сооданы уксус менен гаситетип аралаштырабыз. Андан кийин жумуртканы бирден чагып аралаштырабыз. Акырында ундан себелеп аралаштырганча камыр жасайбыз.Суроттогудой кылып.Камыры чоюлчаак болуш керек,колго жабышпаш учун столдун бетине ундан сээп,салатницадагы суюк камырды столдун бетине тогобуз.Унга нар жак бер жагын булап, зувала тутабыз.Баардыгын бир формада кылып.Четинен тогорок формада кылып жайып алабыз.Духовканын листин майлап,салып 180гр-та 5-7минут бышырып алабыз.Мисалы ар ким табитине жараша керектелчу ингредиенттерди кобойтуп,коп слойлуу торт кылса болот.Мен жасаган торт 5слойлуу болду.
Эми кремине, бир идишке сметананы,кум шекерди аралаштырып, венчик менен чалабыз.Крем даяр.
Анан да кремди ар турлуу кылып жасасаныз болот.Биз сметанасы менен жактырабыз, аябай нежный, бир аз кислыйраак болот,бирок аябай жештуу болот.
Бир чон тарелканын бетине,кремден суйкоп бышкан корждон устуно коюп,анын устуно дагы кремден суйкоп,слой кылып кете бересиз.Эн устуно,жана капталдарына кремден обильно суйкойбуз.Жана корждун бироосун майдалап,колубуз менен укалап чыгабыз.Торттун устун,жана капталдарын ошол укаланган майда кукумдор менен коозлоп чыгабыз.Даяр болгон тортту,холодильнике 5-6саатка салып койобуз.Креми сингенден кийин ммм даамы оозунда калгыдай медовый торт болот.
Меникилер холодильнике жеткирбей эле жеп коюшту. :) :good:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#680 Пользователь офлайн   narime   16 Август 2016 - 16:39

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Керектелчу ингредиенттер.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 2016-08-16_15.30.08.jpg
  • Прикрепленное изображение: 2016-08-16_15.40.54.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (60 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 45 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 45, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 10 Авг 2025 19:45

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: