Мен даярдаган тамак
#702 26 Август 2016 - 15:32
Духовкага нан бышырайын деп даярдап алсам свет очуп калды. Камырым ачып сыртка чыккан атат. Казанга кантип бышырса болот нанды?
#703 26 Август 2016 - 15:59
Supsuluu (26 Август 2016 - 09:32) жазган:
Духовкага нан бышырайын деп даярдап алсам свет очуп калды. Камырым ачып сыртка чыккан атат. Казанга кантип бышырса болот нанды?
Очоко отту жагасын, чогун жакшылап тушуросун.Казанды жакшылап жууп,какшытасын. Эгерде казанда майдын жугу болсо, нанын казанга токтобойт. Ошон учун колдон келишинче, казанды моющий средство менен таптаза кылып жууш керек. Казанды очоко асасын.Казанын жылымык да болбош керек, ото какшып да кетпеш керек.Казандын какшып даяр болгонун билиш учун, сууга колуну малып, казандын бетине чачып кор. Тыз тыз деген ун чыкса демек казан какшып даяр болгон болот. Нандарды бирден жабыштырасын. Качан нандардын бети толук тегиз катыганда, очоктогу чокту бери тартып, казанды коморосун. Бети кызыл болуп бышыш учун, казанды тегеретип бышырасын. Тегеретип бышырганда боз болбой тегиз кызарып бышат.Ошо мен ошентип эле жапчумун.
Билдирүүнү түзөткөн: narime: 26 Август 2016 - 16:00
#704 26 Август 2016 - 16:28
narime (26 Август 2016 - 15:59) жазган:
Очоко отту жагасын, чогун жакшылап тушуросун.Казанды жакшылап жууп,какшытасын.
Эгерде казанда майдын жугу болсо, нанын казанга токтобойт. Ошон учун колдон келишинче, казанды моющий средство менен таптаза кылып жууш керек. Казанды очоко асасын.Казанын жылымык да болбош керек, ото какшып да кетпеш керек.Казандын какшып даяр болгонун билиш учун, сууга колуну малып, казандын бетине чачып кор. Тыз тыз деген ун чыкса демек казан какшып даяр болгон болот. Нандарды бирден жабыштырасын.
Качан нандардын бети толук тегиз катыганда, очоктогу чокту бери тартып, казанды коморосун. Бети кызыл болуп бышыш учун, казанды тегеретип бышырасын. Тегеретип бышырганда боз болбой тегиз кызарып бышат.Ошо мен ошентип эле жапчумун.
Чоон рахмат, эже!
Билдирүүнү түзөткөн: Supsuluu: 26 Август 2016 - 16:30
#706 27 Август 2016 - 16:23
Бул жерде "мен даярдаган тамак"деп турат.Сен буларды башка темага илбепсин да.
[color="blue"]Салам[\
blue]
#707 27 Август 2016 - 22:53
Эрнис укам ушунча мээнет кылып, кочуруп келгенине жараша бир экоону озун жасап, илип койсон вообще сонун болмок да 
А так соонун рецептер бар экен.

А так соонун рецептер бар экен.
Билдирүүнү түзөткөн: narime: 27 Август 2016 - 22:55
#708 28 Август 2016 - 14:14
Нариме эже, мумкунчулугунуз болсо бууга бышкан мантынын турлорун жазып койбойспу? Жасап калсаныз суроттору менен... Сураныч!!
!
#709 29 Август 2016 - 19:32
#711 29 Август 2016 - 19:36
[quote name='Supsuluu'
date='28 Август 2016 - 08:14' timestamp='1472372097'
post='3106700'
]
Нариме эже, мумкунчулугунуз болсо бууга бышкан мантынын турлорун жазып койбойспу? Жасап калсаныз суроттору менен... Сураныч!! !
. Макул аракет кылып коройунчу.
Нариме эже, мумкунчулугунуз болсо бууга бышкан мантынын турлорун жазып койбойспу? Жасап калсаныз суроттору менен... Сураныч!! !
. Макул аракет кылып коройунчу.
#712 01 Сентябрь 2016 - 19:42
#713 01 Сентябрь 2016 - 20:27
Мен "Жиндичалай"
- деген тамактын рецебин жаза кетеин. Табака 5-6 тукумду жарып салабыз. Андан сон ундан салып "кашаобразный масса" болгуча аралаштырабыз.
Андан сон туз салып эки болуп майга кууруйбуз да тарелкага салып жей беребиз.
#717 06 Сентябрь 2016 - 23:54
Азыр айылда кезимде тандырга нан жаап,очоко гана тамак бышырып жаткан убагымда))). Сүрөткө тартканым менен жүктөй албай жатамынгоо (((
«Будьте с людьми как дерево, когда в тебя
кидают камень, отвечайте плодами»
кидают камень, отвечайте плодами»
#719 08 Сентябрь 2016 - 19:41
[quote name='malika14'
date='08 Сентябрь 2016 - 13:17' timestamp='1473340628'
post='3117010'
]
Golupsydan algila.[attac
Мага жакты. Эмкиде ушундай кылып жасап коруш керек экен.
Golupsydan algila.[attac
