Мен даярдаган тамак
#723 08 Сентябрь 2016 - 20:34
#724 08 Сентябрь 2016 - 20:59
-NURIK- (01 Сентябрь 2016 - 14:27) жазган:
Мен "Жиндичалай"
- деген тамактын рецебин жаза кетеин. Табака 5-6 тукумду жарып салабыз. Андан сон ундан салып "кашаобразный масса" болгуча аралаштырабыз.
Андан сон туз салып эки болуп майга кууруйбуз да тарелкага салып жей беребиз.

Жинди кыз ай деген рецептиңиз барбы
#725 08 Сентябрь 2016 - 21:41
saltanat. (08 Сентябрь 2016 - 14:34) жазган:
Охииий жегим келип кетти. Рецебин жаза кетиңизчи.
Уйдун 4бутун казанда эзилгенче жакшылап бышырабыз. Эти соогунон ажырап калганда, шорпосуна каалаган жашылчанызды кошо салып бышырып алабыз.Эттерин соогунон ажыратып майдалап туурап чыгабыз. Ага мисалы жашылчаларды туурап, укроп,мурч, бир аз калемпир,чеснокту кошуп устуно шорпосун куюп холодецти холодильнике салып койобуз. Лавр жалбырагын жашылчалар менен кошо салабыз шорпого. Шорпону оттон чыгарганда, лавр жалбырагын алып таштайбыз.
#726 08 Сентябрь 2016 - 21:56
Аттин продуктынын туру болсо кана?
Коп нерселерди жасагым келет. Колдо барын жасап коюп кун откормой.Баары жоктун, баары бар кухняга киргизип коюшса кандай сонун болмок э? Анда менин мечтам аткарылмак да. Туркун даамдарды жасоодон ырахат алам, менин хоббимго. Бир куну болбосо, бир куну (Адская кухнядагыдай) заманбап шарттары бар , туркун продуктылары менен кухня буюруп калаар деп коюп журом.
Коп нерселерди жасагым келет. Колдо барын жасап коюп кун откормой.Баары жоктун, баары бар кухняга киргизип коюшса кандай сонун болмок э? Анда менин мечтам аткарылмак да. Туркун даамдарды жасоодон ырахат алам, менин хоббимго. Бир куну болбосо, бир куну (Адская кухнядагыдай) заманбап шарттары бар , туркун продуктылары менен кухня буюруп калаар деп коюп журом.

Билдирүүнү түзөткөн: narime: 08 Сентябрь 2016 - 22:01
#727 08 Сентябрь 2016 - 22:03
narime (08 Сентябрь 2016 - 15:56) жазган:
Аттин продуктынын туру болсо кана?
Коп нерселерди жасагым келет. Колдо барын жасап коюп кун откормой.Баары жоктун, баары бар кухняга киргизип коюшса кандай сонун болмок э? Анда менин мечтам аткарылмак да. Туркун даамдарды жасоодон ырахат алам, менин хоббимго. Бир куну болбосо, бир куну (Адская кухнядагыдай) заманбап шарттары бар , туркун продуктылары менен кухня буюруп калаар деп коюп журом.
Коп нерселерди жасагым келет. Колдо барын жасап коюп кун откормой.Баары жоктун, баары бар кухняга киргизип коюшса кандай сонун болмок э? Анда менин мечтам аткарылмак да. Туркун даамдарды жасоодон ырахат алам, менин хоббимго. Бир куну болбосо, бир куну (Адская кухнядагыдай) заманбап шарттары бар , туркун продуктылары менен кухня буюруп калаар деп коюп журом.

Буйрусун эже буйрусун
Буйрусу бизди да коноктоп калаар деп коюп жүрөйүн

#729 09 Сентябрь 2016 - 18:47
narime (01 Август 2016 - 22:22) жазган:
Камырын кадимки эле самсага жуургандай жуурасын,мен камырына айран же кефир кошом жумшак сонун болот камыры.
Начинкасына:
Эт койдуку же даяр фарш деле болот.Уйдун этине караганда,койдун эти майлуу болуп,пирогун да сочныйраак болот.Ошого мен кобунчо койдун этинен жасаймын.
Граммын озундун уй булондун санына карап,чактап анан саласын.
Пияз,каалоочулар картошка бир аз,теркадан откорулгон сыр,козу карын,кок пияз, татымына жараша туз,мурч,калемпир, зирени каалоочулар кошсо болот табитинизге карап бул жагы.
Баардык ингредиенттерди торт чарчы майда кылып туурап,слой слой кылып тизип,буткондон кийин сливочное маслодон ээритип бир аз ароматный приправалардан кошуп устуно куясыз,анан эн устунку слойуна сырды себелеп каалаганыныздай кылып кооздоп бышыра бересиз.
Азыр жашылчалардын туру бышкан мезгил,фантазиянызга жараша ар кандай жашылчалардын турун кошуп жасасаныз пирогунуз мындан да сонун болот.Дайыма эксперимент жасап туруш керек,ар кайсы жашылчалардан айкалыштырып.
Начинкасына:
Эт койдуку же даяр фарш деле болот.Уйдун этине караганда,койдун эти майлуу болуп,пирогун да сочныйраак болот.Ошого мен кобунчо койдун этинен жасаймын.
Граммын озундун уй булондун санына карап,чактап анан саласын.
Пияз,каалоочулар картошка бир аз,теркадан откорулгон сыр,козу карын,кок пияз, татымына жараша туз,мурч,калемпир, зирени каалоочулар кошсо болот табитинизге карап бул жагы.
Баардык ингредиенттерди торт чарчы майда кылып туурап,слой слой кылып тизип,буткондон кийин сливочное маслодон ээритип бир аз ароматный приправалардан кошуп устуно куясыз,анан эн устунку слойуна сырды себелеп каалаганыныздай кылып кооздоп бышыра бересиз.
Азыр жашылчалардын туру бышкан мезгил,фантазиянызга жараша ар кандай жашылчалардын турун кошуп жасасаныз пирогунуз мындан да сонун болот.Дайыма эксперимент жасап туруш керек,ар кайсы жашылчалардан айкалыштырып.
Мен да ушуну буюрса жасап коройун дегем. Камыры суюк болуш керекби же кандай,камырына тушунбой калдым. Тушундуро кетинизчи.
Аллах чексиз мээримдуу,чексиз кечиримдуу,
чексиз ырайымдуу!
#732 17 Сентябрь 2016 - 20:39
Мясо запеченное в рукаве.
Эт 1 кг
Чеснок 1баш
Кинза(сушеная)1пачка
Укроп болжолдоп
Уксус 1чон кашык
Растительное масло 3чон кашык
Туз
Мурч татымдарына жараша
Рукав для запекания
Этти алабыз соогу м.н же соогу жогун, ар жерин бычак менен тешип, алабыз.
Бир идишке чеснокту майдаа туурап, кинза, мурч, укропту майдалап туурап, май, уксус салып ( кичине горький перец туурап кошсо да болот)аралаштырабыз , анан этке сыйпап мариноватьсятетилгиче 1 саатка коюп койобуз. Анан этке татымына жараша туз сыйпап, рукавга салып, тигилген жагын ойдо каратып, духовкага 180 градуса 1 жарым саатка койобуз, бышаарына 10 минут калганда рукавдын устун кесип кайра салып койобуз, этке корочка болушу учун
Эт 1 кг
Чеснок 1баш
Кинза(сушеная)1пачка
Укроп болжолдоп
Уксус 1чон кашык
Растительное масло 3чон кашык
Туз
Мурч татымдарына жараша
Рукав для запекания
Этти алабыз соогу м.н же соогу жогун, ар жерин бычак менен тешип, алабыз.
Бир идишке чеснокту майдаа туурап, кинза, мурч, укропту майдалап туурап, май, уксус салып ( кичине горький перец туурап кошсо да болот)аралаштырабыз , анан этке сыйпап мариноватьсятетилгиче 1 саатка коюп койобуз. Анан этке татымына жараша туз сыйпап, рукавга салып, тигилген жагын ойдо каратып, духовкага 180 градуса 1 жарым саатка койобуз, бышаарына 10 минут калганда рукавдын устун кесип кайра салып койобуз, этке корочка болушу учун
Билдирүүнү түзөткөн: alfahtc: 17 Сентябрь 2016 - 21:08
#735 28 Сентябрь 2016 - 00:19
Мен кууруган куурдакты орустар заказ кылып обед отсо да кутуп жеп калыштыго дон эле куурусам да жакшы кыласын деп рахмат айтышат