Шорпо
Бүгүн эмне тамак жасайсыз...? (сизге да пайдасы тиет)
#2502 06 Февраль 2016 - 13:00
Достор мага жардамынар керек, мурда рецебимде бир пирогум бар эле соонун болуп кооп бышырачу элем, акыркы кундору кылсам коппой ичи бышпай калып жатат ((( бугун да кайненем коноко ошондой пирог жасап берчи дегенинен жасасам дагы ошондой болуп калыптыр жаман уялып кеттим. Неге андай болушу мумкун.
#2503 06 Февраль 2016 - 13:05
UsenovaAizada (06 Февраль 2016 - 13:00) жазган:
Достор мага жардамынар керек, мурда рецебимде бир пирогум бар эле соонун болуп кооп бышырачу элем, акыркы кундору кылсам коппой ичи бышпай калып жатат ((( бугун да кайненем коноко ошондой пирог жасап берчи дегенинен жасасам дагы ошондой болуп калыптыр жаман уялып кеттим. Неге андай болушу мумкун.
Пирог жакшы көбүш үчүн, сода кошулат.
Анан ичи жакшы бышыш үчүн духовканы ачпай пышырыш керек. Ачып жаба берсе ичи жакшы бышпай, ортосу бийик болуп көтөрүлүп, кийин муздагандан кийин чункур болуп, ичине кирип кетип формасы бузулат.
Анан духовканы азырак градуска коюш керек, болбосо көп кызып кетсе сырты кызарып бышып, ичи бышпай калат.
Зубачиска менен сайып текшерип көрүң, эгер камыр жармашпай чыкса анда ичи бышат. Эгер камыр чыкса анда кайрадан бышыруу керек.
#2504 06 Февраль 2016 - 13:09
Билбейм Эмне тамак жасайбыз
Сенин суйуун ,Менин Ар намысымдын алдында (made in China)
#2505 06 Февраль 2016 - 13:33
Духовкамдын бети айнек бышканы корунуп турат градусун коп кылып алтат окшойм
#2506 06 Февраль 2016 - 13:42
#2513 07 Февраль 2016 - 17:26
Ойлонуп атам.

Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
#2516 07 Февраль 2016 - 17:51
окорочка духовкага бышырам кээде жегин келет окорчканы дагы
#2517 07 Февраль 2016 - 17:53
Шорпо эле жасадым ошол болду эч нерсе жасагым келбедт
Ассаламу алайкум
#2518 07 Февраль 2016 - 18:53
Обедке боорбу бөйрөкпү, кыскасы үйдө бар эледа, ошо менен картошка куурудум.
Кечкиге кайнатма шорпо.
Кечкиге кайнатма шорпо.
#2519 07 Февраль 2016 - 19:00
ойлонотам
Я не нравлюсь многим, лишь по одной причине,
у меня есть собственное мнение.