Пирожки.
Бүгүн эмне тамак жасайсыз...? (сизге да пайдасы тиет)
#2523 08 Февраль 2016 - 23:48
Кесме картошка куурулган.
Никогда не путай мой характер с моим отношением.
Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
#2524 09 Февраль 2016 - 10:12
Капуста менен пигоди жасайм.

Не ждите ЧУДЕС - чудите САМИ!!!
Дети так любят подражать — будьте для них хорошим примером!
Дети так любят подражать — будьте для них хорошим примером!
#2529 09 Февраль 2016 - 16:26
мен да крылышкини духовкага бышырып жегим келип атат ахххххххх курсагым ачтыы
Алга жана алга!
#2531 10 Февраль 2016 - 10:15
Тушкуго самсы бышырам буйруса, а кечкиге суюк тамак жасайм го.
#2534 10 Февраль 2016 - 13:08
Сырное тесто менен вареники жасап короюнчу,картошкасын асып койдум

Не ждите ЧУДЕС - чудите САМИ!!!
Дети так любят подражать — будьте для них хорошим примером!
Дети так любят подражать — будьте для них хорошим примером!
#2535 10 Февраль 2016 - 15:19
JenaOfisera (10 Февраль 2016 - 13:01) жазган:
Эт асып койгом бешбармак жасайм..
Бул жакка кантип жасаганыны кошо иле кетчи .
Бизге бешбармак аябай жагат .Жасаганга жараша накта нукура бешбармак жасаганга не жетсин деп коп жасабайм.Даяр камырдан жасасан бир кызыктай болуп калат экенго....
لا اله الا انت سبحا نك اني كنت من الظا لمين
#2539 10 Февраль 2016 - 18:12
Meruet84 (10 Февраль 2016 - 15:19) жазган:
Бул жакка кантип жасаганыны кошо иле кетчи .
Бизге бешбармак аябай жагат .Жасаганга жараша накта нукура бешбармак жасаганга не жетсин деп коп жасабайм.Даяр камырдан жасасан бир кызыктай болуп калат экенго....
Бизге бешбармак аябай жагат .Жасаганга жараша накта нукура бешбармак жасаганга не жетсин деп коп жасабайм.Даяр камырдан жасасан бир кызыктай болуп калат экенго....
Макул.Эт асып бышырабыз,бышканга чейин камыр жууруп коем(болсо бир жумуртка кошуп),камыр тыныккыча пияз туурап,кара мурч тан салып шорпонун устун калпып майлуу жерин куюп бир кайнатып коем.Эми камырды жайып беш бармак учун ото жука эмес жаям,этти чыгарып алып,камырды салып бышырам,анан камырды колго туурайм,этти да майдалап туурайбыз.Эми камыр м.н этти аралаштырып, устуно пиязды куябыз,муздак болуп калбаш учун пиязды шорполуу кылып куюп,анан ысык кылып куябыз.Шорпосуна сузмо же айран кошуп (аксерке) кылып беребиз...бооолду