supeeri + nurji = Бактылуу болуңуздар! Каалоо тилектерибизди жазабыз..
#81 02 January 2014 - 22:18
Коноктор учун даярдалган,
биздин тортту, кесип биринчи ата энелерибизге ооз тийдирип жатабыз,Нурик экобуз жарышып.
Я живу, как умею. Ни о чем не жалею. Нахожу и теряю. И с нуля начинаю. Я бы Вам рассказала.
Да меня не спросили. Как порой предавали, даже те, кто любили. Только я не сдавалась. Я сквозь слезы смеялась. И чтоб там не случилось. Я собой оставалась
#82 02 January 2014 - 22:27
Я живу, как умею. Ни о чем не жалею. Нахожу и теряю. И с нуля начинаю. Я бы Вам рассказала.
Да меня не спросили. Как порой предавали, даже те, кто любили. Только я не сдавалась. Я сквозь слезы смеялась. И чтоб там не случилось. Я собой оставалась
#83 02 January 2014 - 22:53
#84 03 January 2014 - 09:28
Бактылуу уй булолордон болунуздар.
Тугонгуз бакыт, майда тапичкелерди каалайм.
#85 04 January 2014 - 15:32
Оой...)))келин болгон сонун турбайбыы.Тообо ушул жашка чеин эмнеге журо бердим экен, ушундай дагы да, жакшы жашоо бар экенин билбей.Нуриктин уй булосу,бир туугандары мага жакты.Келин болсом деле, оздорунун кызындай, аяп турушканы жакты мага,коп суука чыкпа, колунду муздак сууга салба калын кийин кызым деп чарчашпайт энем м-н атам.Бир куун обедерде, суусап, сырттан суу ичип атсам, атам коруп калып урушту, муздау суу ичпее деп, ичимде уялып кеттим жаш баладай
Кайнилерим, кайни синдилерим, жене, женоо деп артыман калышпайт, алар менен да, бир кунум, озгочо жакшы манайда отот.Ара кундо келин коргону коноктор келишет,аларга да ар бирине ийлип салам салып жакшы дубаларын алганга да жетишем.
Кайнилерим, кайни синдилерим, жене, женоо деп артыман калышпайт, алар менен да, бир кунум, озгочо жакшы манайда отот.Ара кундо келин коргону коноктор келишет,аларга да ар бирине ийлип салам салып жакшы дубаларын алганга да жетишем.
#86 04 January 2014 - 18:40
Бактылуу болунуздар,
кармашкан колунуздар узулбосун...
Смысл жизни улыбка мамы.
.
Хочу чтобы те люди, которых я люблю, были счастливее всех на свете. Они этого достойны!
#88 08 January 2014 - 16:53
Оой...)))келин болгон сонун турбайбыы.Тообо ушул жашка чеин эмнеге журо бердим экен, ушундай дагы да, жакшы жашоо бар экенин билбей.Нуриктин уй булосу,бир туугандары мага жакты.Келин болсом деле, оздорунун кызындай, аяп турушканы жакты мага,коп суука чыкпа, колунду муздак сууга салба калын кийин кызым деп чарчашпайт энем м-н атам.Бир куун обедерде, суусап, сырттан суу ичип атсам, атам коруп калып урушту, муздау суу ичпее деп, ичимде уялып кеттим жаш баладай
Суупери эже,Нуржи Жезде кандайсыздар? Суупери эже байкашымча Салиева айылында суротко тушуптурсуздор, Жездем случайно Салиевадан болбойбу?
Сени менен бактылуумун)
#89 09 January 2014 - 21:59
Оа Салиевадан болот, то есть болобуз.
#90 11 January 2014 - 12:12
Оа Салиевадан болот, то есть болобуз.
/>
Оо,мен торолуп-оскон айылга келин болгон турбайсызбы. .эми эже десемби же жене дейинби
Сени менен бактылуумун)
#91 11 January 2014 - 17:21
Baktyluu bolunuz karmawkan kolunuzdar uzulbosun. El suktanarlyk kelinderden boluptursuz.
Мой муж-мой рай! И пусть Аллах даст мне такого имана которое я смогу вместо с ней открыть дверь Рая. Ин ша Аллах

Супер-Инфо
super.kg
видео