Суперстан: SaliXaдан түркүн даамдар. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

SaliXaдан түркүн даамдар.

#101 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 18:33

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Момо- жемиштерден коктейль»

Керектелуучу азыктар: ( 2 порция учун) 1 даана банан, 2 даана киви, 1 даана алмурут, 20 г шекер пудрасы, 200 мл.алма ширеси, 10 г шоколад.


Даярдалышы: Момо-жемиштердин кабыгын аарчып, туурап, блендердин жардамы менен пюре кылабыз. Пюреге шекер пудрасын, алма ширесин кошуп аралаштырабыз. ( кааласаныз алма ширесин кошпосонуз да болот, коюу кашык менен жей турган таттуу момо-жемиш пюреси болуп калат). Даяр болгон коктейлге кыргычтан откон шоколад себелеп коесуз.

Прикрепленное изображение: коктейль.jpgjpg]

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 13 Февраль 2014 - 18:35

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#102 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 12:44

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Эрте мененки тамак балдар учун.СүрөтПрикрепленное изображение: завтрак.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#103 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 12:55

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Кулпунай коктейли»

Керектелуучу азыктар: (2 порция) сут 3,2 % майлуу –400 г, каймактуу балмуздак(сливочное мороженое) – 50 г, кулпунай – 100 г,кулпунай ширеси – 2 аш кашык, шекер табитинизге жараша.


Даярдалышы: стканага балмуздакты салып эзебиз, устуносутту куюп аралаштырабыз, устуно тазаланган кулпунайды, кулпунай ширесин,шекерди кошуп блендер менен аралаштырабыз. Коктейль даяр. Прикрепленное изображение: молочный коктейль.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 14 Февраль 2014 - 13:52

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#104 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 13:51

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Балмуздаккоктейли» (десерт) Прикрепленное изображение: молочный коктейль с шоколадом.jpg

Керектклуучу азыктар: 1 даана банан, 200 г сут, 150 г пломбир балмуздагы,

Бананы 1 шт.
Молоко 200 мл
пломбир 150 г

Даярдалышы: Тазаланган бананга сутту кошуп блендер менен аралаштырабыз. Балмуздакты кошуп дагы аралаштырабыз. Бокалга куюп, момолор менен кооздоп кыргычтан откон шоколад себелеп кооздоп коесуз.



Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 14 Февраль 2014 - 13:51

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#105 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 14:02

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Баунти»(Bounty)


Керектелуучу азыктар: 300 г кокос стружкасы, 1 банка коютулган сут (сгущенноемолоко), 200 г шоколад


Даярдалышы: Кокос стружкасын коютулган сут менен аралаштырабыз. Даяр болгон аралашмадан чакан колбаса формасын жасап, ээритилген шоколадга малып алып, муздаткычка 1 саатка салып коебуз. Прикрепленное изображение: баунти.jpgjpg]

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 14 Февраль 2014 - 14:03

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#106 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 14:19

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Оладьишоколадный»



Керектелуучу азыктар: 400 мл айран, 300 г ун, 60 г шекер, 40 г какао, 1 даана жумуртка, 2 гсода, 5 мл лимон ширеси, 60 мл осумдук майы.

Даярдалышы: Лимон ширеси менен жумуртканы аралаштырып, анадан сон унду салып жана башка калган азыктарды салып жакшылап аралаштырабыз. Даяр болгон коюу камырды кызыган майга аз-аздан куюп эки тарабын кызартып бышырабыз. Прикрепленное изображение: ольади.jpgjpg] Прикрепленное изображение: ольади 1.jpg
Прикрепленное изображение: ольади,.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 14 Февраль 2014 - 14:20

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#107 Пользователь офлайн   aziret-92   14 Февраль 2014 - 14:26

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 183
  • Катталган: 13 Февраль 13
  • Соңку аракети: 28 Ноя 2021 10:05
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Барбаганский

SaliXa сулуунун колунан даам таткым келип журот, Тамактарды аябай даамдуу кылып жасаса керек...
"Эркек курсагы менен суйот :-) "
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#108 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 15:02

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Кекс эт менен»


Керектелуучу азыктар: 350 г ышталган эт же колбаса, 400 г сууга бышырылган фасоль же консервадагы фасоль, 100 г сыр,100 г каймак ( сметана), 100 г майонез,3 даана жумуртка, 1 стакан ун, 1 чай кашык сода, укроп.

Даярдалышы: Эт менен сырды кубик формасында кесип, фасоль, укроп менен аралаштырабыз.


Жумуртканы чагып сметана, майонез кошуп миксер менен аралаштырып, сода, ун кошуп дагы аралаштырабыз , тууралган азыктардын баарын кошуп аралштырабыз. Кекс формасындагы идишке куюп,180 градустагы духовкага салып 30-40 минут бышырабыз. Прикрепленное изображение: кекс.jpgjpg]

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 14 Февраль 2014 - 15:05

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#109 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 15:18

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Кулпунай творог керми менен»


Керектелуучу азыктар: 400 г кулпунай, 100 мл коютулган сут (сгущеноое молоко), 50 мл сливка 10-11%, 400 г творог , 6 г шекер ванилини.

Даярдалышы:
1. Кулпунайды ортосунан экиге болобуз.
2. Творог менен коютулган сутту, сливканы, шекер ванилинин кошуп миксер менен аралаштырабыз.
3. Даяр болгон массаны идишке куюп кулпунай менен кооздоп аралаштырып коебуз (кулпунайды кремге кошуп миксер менен аралаштырып жиберсениз андан да даамдууболот. )
Прикрепленное изображение: клубника.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 14 Февраль 2014 - 15:21

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#110 Жолоочу_SaliXa_* 14 Февраль 2014 - 17:45

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Банан Прикрепленное изображение: банан.jpgjpg]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#111 Жолоочу_SaliXa_* 19 Февраль 2014 - 13:43

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Курабье фундук менен»

Керектелуучу азыктар:(35-40 даана болот), 250 г маргарин, 2 даана жумуртка, (сарысы камырдын ичине, агы устуно), 4 аш кашык шекер,8 г сода, керектелишинче ун, табитинизге жараша 1-4 стакан майдалагнган фундук.


Даярдалышы: Маргаринди ээритип , жумуртканын сарысы, сода, керегинче унду салып жумшак камыр кылабыз. Эге рун аз салынып калса курабье жайылып кетиши мумкун. Андан сон грек жангагыдай олчомдо камырларды тоголоктоп, тоголоктонгон камырды жумуртканын агына, андан кийин фундука булап, духовканын листине тизип 155 градус кызыган духовкага салып 30-35 минут бышырып алабыз.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: курабье 1.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 19 Февраль 2014 - 13:45

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#112 Пользователь офлайн   mr.Ada   22 Февраль 2014 - 01:28

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 449
  • Катталган: 08 Ноябрь 13
  • Соңку аракети: 01 Фев 2017 03:43
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Москоу м.Кузьминки

Айта кетпесем болбос! Эркек аш казаны менен суйот! Аялын жакшы тамак жасаса, башка бироонун тамагын жесен окшошпойт, жеп атканда да аялындын тамагы эсине тушот,сырттан тамактангын келбей калат, Аялындын тамагы даамдуу болсо, эркек адам продукты алып келип зээрикпестен сенден да мынабул тамагынды сагындым деп суйуусу тамак жеген сайын кучоп турат экен! Салиха айым уй-булолуу болсо! Жан шериги озунчо тамак заказ берип, балдары башка заказ берип, тамактарды ырахат алуу менен жасаса керек!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#113 Жолоочу_SaliXa_* 25 Февраль 2014 - 21:47

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Пончиктер"

Керектклуучу азыктар: 500 г ун, 0.5 литр сут, 5 даана жумуртка, осумдук майы, туз, шекер пудрасы керектклишинче.

Даярдалышы: сутту кайнатып алып, туз себип узгултуксуз аралаштырп ун салып чалабыз. Ошол аралаштырган боюнча , камыр идиштин боорунан чыкпай калганча отто кармайт. Оттон чыгарып алып, жумуртканы улам бирден чагып аралаштырып камыр даярдап алабыз. Осумдук майын кызытып, майланан аш кашык менен камырдан сузуп алып салып, оодарыштырып, кызартып бышырып алабыз. Бышкан пончиктерди чункурураак идиштерге салып, шекер пудрасын сээп коебуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#114 Жолоочу_SaliXa_* 25 Февраль 2014 - 21:56

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Быштактан кекс"

Керектелуучу азыктар: 500 г ун, 125 г каймай май, 120 г шекер, 2 даана жумуртка, 100 г майдаланган грек жангагы, 100 г мейиз, 250 г быштак.

Даярдалышы: унга каймак майды, шекерди, жумуртка жана майдаланган грек жангагын, быштакты, мейизди аралаштырып, татымына жараша туз кошуп жууруйбуз, андан сон камырды майда болукторго болуп, кекс формасындагы идишке салып, кызыган духовкага салып 50 минут бышырабыз, бышкандан сон кааласаныз шекер пудрасын сээп койсонуз болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#115 Жолоочу_SaliXa_* 25 Февраль 2014 - 22:02

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Быштактан кекс"

Керектелуучу азыктар: 500 г ун, 125 г каймак май, 120 г шекер, 2 даана жумуртка, 100 г майдаланган грек жангагы, 100 г мейиз, 250 г быштак.

Даярдалышы: унга каймак майды, шекерди, жумуртка жана майдаланган грек жангагын, быштакты, мейизди кошуп аралаштырып, татымына жараша туз кошуп жууруйбуз, андан сон камырды майда болукторго болуп, кекс формасындагы идишке салып, кызыган духовкага салып 50 минут бышырабыз, бышкандан сон кааласаныз шекер пудрасын сээп койсонуз болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#116 Жолоочу_SaliXa_* 25 Февраль 2014 - 22:09

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Маргарин кошулган кекс"

Керектелуучу азыктар: 100 г маргарин, 0.5 стакан каймак, 3 даана жумуртка, 2 стакан ун, шекер, туз татымына жараша.

Даярдалышы: азыктардын бардыгын аралаштырып, камыр жасап, кекс формасындагы идишке куюп, духовкага салып бышырабыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#117 Жолоочу_SaliXa_* 26 Февраль 2014 - 16:53

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Озгон ашы"

Керектелуучу азыктар: 200гр.куйрук май, 1 кг. майлуу кой эти, 1кг. сабиз, 1 кг. Өзгөн күрүчү,
2 баш пияз, 1,5 литр суу, зире, туз.


Даярдалышы:
Отту жагып, казанды асып, ал ысыганда, төрт бурчтуу кесилген куйрук майын саласыз. Ал толук эригенден кийин эт менен пиязды кууруйсуз. Артынан сабиз, эгерде базарда таба алсаңыз, сары сабиз менен Өзгөн ашы даамдуу болот. Сабиз куурулгандан кийин сууну куясыз. Кайнап чыккандан жарым сааттай өткөн соң, ага чейин сууга чыланган күрүчтү саласыз. Байкаңыз,эгерде күрүчтү жылуу сууга чыласаңыз, азыраак демдейсиз. Эгерде муздак сууга чыласаңыз, көпкө кармоого туура келет. Күрүчтү чылаардан мурун ташын караганды унутпаныз. Кайнаган сууга салынгандан кийин күрүчтү аралаштыра берген болбойт,суусу толугу менен тартылгандан кийин, табитиңизге жараша сарымсакты да бүтүн кошо демдегенге болот. Аштын үстүн табак менен жаап, кийин капкагын бекемдеп,жарым сааттай оттун табына демдеп коесуз.Прикрепленное изображение: аш.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 26 Февраль 2014 - 16:54

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#118 Пользователь офлайн   fea1990   04 Март 2014 - 22:38

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 709
  • Катталган: 12 Февраль 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2020 17:19
  • Жынысы:Аялзаты

Салиха айым жазбайспы дагы?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#119 Пользователь офлайн   SaIixa   11 Март 2014 - 15:07

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Саламатсыздарбы форумчулар? Мурунку ник менен "Жондоолор" жакка кире калып жондоп коеюун деген бойдон нигим активный болбой калды, бир жеринен каталчылык кетиргендирмин, ошого байланыштуу билдируу жаза албай жаттым. Акыры башка жаны ник ачтым, эми дагы жазып турам рецептерден.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#120 Пользователь офлайн   Jamgyrchy   11 Март 2014 - 15:20

  • Карапайым
  • PipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 187
  • Катталган: 12 Август 13
  • Соңку аракети: 11 Мар 2014 18:23
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения SaIixa (11 Март 2014 - 15:07) жазган:

Саламатсыздарбы форумчулар? Мурунку ник менен "Жондоолор" жакка кире калып жондоп коеюун деген бойдон нигим активный болбой калды, бир жеринен каталчылык кетиргендирмин, ошого байланыштуу билдируу жаза албай жаттым. Акыры башка жаны ник ачтым, эми дагы жазып турам рецептерден.


Сүрөт Ошо айтам да... Сени издеп таппай калдым эле... :достор: Менден эле ник сурабайт белең... Кел эми бечейния жасаганды үйрөтчү... :кола-жүгөрү:





  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 03 Авг 2025 15:03

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: