Суперстан: SaliXaдан түркүн даамдар. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

SaliXaдан түркүн даамдар.

#61 Жолоочу_SaliXa_* 31 Январь 2014 - 20:06

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Уй шартында "Быштак"

Курамы: сут - 1 литр, айран 1 чай чыны.

Жасоо жолу;
1) Сутту отко койуп, кайнаганда айранды бир колунуз менен чуурутуп куюп, экинчи колунуз менен тынымсыз аралаштырып турасыз.
2) 2-3 минуттан кийин сут ирип, быштак сары суунун бетине калкып чыгат.
3) Эми марля аркылуу тундуруп, быштакты сары суусунан болуп аласыз.
4) Быштакты марляга ороп, суусу жакшылап сарыктыруу учун оор нерсе менен устунон бастырып коесуз.
5) 5-6 сааттан кийин быштак даяр болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#62 Жолоочу_SaliXa_* 31 Январь 2014 - 20:22

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Женил салат"

Курамы: ышталган тоок эти - 200 гр., помидор - 4 даана, бадырын - 4 даана, жугору - 1 банка, осумдук майы - 4 аш кашык, петрушка, туз.
Жасоо жолу:
1) Тоок этинин сырткы терисин тазалап, кубик формасында туурайсыз.
2) Помидор, бадырынды да кубик формасында туурайсыз.
3) Тууралгандардын баарын бир идишке салып, жугору менен аралаштырасыз.
4) Аралаштыргандан кийин осумдук майын, петрушканы, туз кошуп коесуз. Салат даяр.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#63 Жолоочу_SaliXa_* 31 Январь 2014 - 20:54

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Фаршталган шариктер"

Курамы: майда тууралган эт - 800 г., пияз - 3 даана, жумуртка - 1 даана, брынза, ун, осумдук майы, укроп, туз, мурч.

Жасоо жолу:
1) майда тууралган этке майда тууралган пияз, укроп, туз, мурч, жумуртканы кошуп жакшылап аралаштырасыз.
2) брынзаны кубик формасында туурайсыз.
3) кашык менен даярдалган фарштан кичине болуп алып, чункурча жасап ичине 2 даана брынзаны салып тоголок формада шарик жасап алабыз.
4) шарикти унга булап, кызыган майга кызартып кууруп аласыз.
Даяр болгон шариктерди гарнир менен, кетчуп, жашылчалар менен кооздоп койсонуз болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#64 Жолоочу_SaliXa_* 01 Февраль 2014 - 21:12

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Куурма салат"

Курамы: эт - 250 г, картошка - 100 г, турп - 1 даана, помидор - 2-3 даана, пияз - 2-3 даана, сабиз - 1 даана, капуста - 100 г, туздалган же жаны бадыран - 1 даана, жусай - 2-3 боо, туздалган болгар калемпир - 1-2 даана, осумдук майы - 100 г, жарты анардын даны, 1 кашык ачык суу, зире, мурч, туз.

Даядалышы: этти майдалап, картошканы тегерек, сабизди жылдызча, пиязды ири тегерек, жусайды кырча туурайсыз. Майды кызытып пиязды салып, кызарып куурулганда, помидорду туурап, сабиз, картошканы салып, мурч, туз, зире сээп, баары бышканча кууруйсуз. Бышканда оттон чыгарып, сузгучко салып, майы сарыкканча коюуп коесуз да, турпту ичке, капустаны кесме, болгарды кырча, бадыранды жарым тегерек, пиязды эзе туурап,анардын данын чыгарып, 1-2 помидордун суусун куюп, баарын куурулган этке кошуп, жакшылап аралаштырып ,зире, мурч,калемпир, бир аз тыныктырасыз, тыныкканда, ачык сууну кошуп коесуз

Ачык суу: 1 баш пиязды туурап, муздак сууга жууп, устуно анардын ширесин кошуп даядайсыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#65 Жолоочу_SaliXa_* 01 Февраль 2014 - 21:48

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

" Пицца"

Курамы: фарш - 500 г, пияз - 3 даана, помидор - 6 даана, сыр - 200 г, колбаса - 700 г,жумуртка - 3 даана, маргарин - 70 г, кетчуп - 200 г, сут - 500 г, ун - 1 кг, ачыткы - 15 г, укроп - 2 боо.

Даярдалышы:
1) 250 г жылуу сутко 1 чай кашык шекер, 1 аш кашык ун, ачыткы салып аралаштырат, 1 литрлик банкага куюп, жылуулап коюп, ачытасыз.
2) калган 250 г сутту жылытып, 400 г ун салып аралаштырып, даярдалган ачыткыны куюп дагы ачытасыз.
3) ачыган камырдын устуно маргаринди ээритип куюп, жумуртканы кошуп, керегинче ун салып жумшак камыр кылып дагы 2 саат ачытасыз.
4) 1 аш чомуч майга эт, пиязды кууруп, муздатып, даяр болгон камырды 2 болукко болуп, бироосун лист менен тен кылып жайып, кетчуп куюп, куурулган фаршты салып тегиз жайып тууралган колбаса, помидор, укроп себип, эн устуно кыгычтан откорклгон сырды себип, камырдын чекелери оролуп (орулуп) духовкага салып бышырабыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#66 Жолоочу_SaliXa_* 02 Февраль 2014 - 18:36

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Печенье "Рогалики"

Камырына керектелуучу азыктар: 1.5 стакан сут, 3.5 стакан ун, 150 г маргарин, 1 даана жумуртка, 2 аш кашык шекер, 1 чычмчым туз, 2 аш кашык ачыткы, 2 аш кашык осумдук майы.

Сиропко керектелуучу азыктар: 1 стакан суу, 2 стакан шекер.

Даярдылышы:
1) 1,5 стакан жылытылган ысык сутко жумуртка, шекер, туз, ачыткы 1 стакан ун салып вилка менен жакшылап аралаштырсыз, ачытуу учун жылуулап 20 минут коюп коесуз.
2) ачыган массага 1 стакан ун салып жакшылап аралаштырып дагы 1 стакан ун салып жакшылап аралаштырасыз, эми дагы 0.5 стакан ун салып жакшылап жууруп, 2 аш кашык осумдук майын кошуп дагы жууруйсуз.
3) камырды учко болуп зувала жасап, селофанга ороп, муздаткычка 20 минут коюуп коесуз.
4) маргаинди да 3 болукко болуп коесуз, ар бир зуваланы бир-бирден 1.5 см калындыкта жайып, устуно маргарин суйкоп, рулет сыяктуу ороп, рулетти айлантырып ороп, оролгон камырдын аралылыгын бири-бирине жабышпагыдай аралыкта табакчага коюу, бети майланган селофанды жабып, муздаткычка дагы 20 минут жабып коюуп коесуз.
5) андан кийин камырды дагы жайып 5) ыкаманы кайталайсыз, муздаткычка дагы 20 минут салып коесуз.
6) камырды алып 1 см калындыкта жайып уч бурч формада кесебиз.
7) уч бурч форма камыдын чон болукчо жагынан кичине болукчо жагына карап оройсуз.
8) даярдалагн печеньенин устун жумуртканын сарысы менен суртуп, 200 градус духовкага салып 20-30 минут бышырасыз.
9) бышканда ыссыгында сиропко бир малып аласыз.

Сиропту даярдоо: кайнап жаткан 1 стакан сууга 2 стакан шекер кошуп ээригенче аралаштырып 5 минут кайнатып, 1 пакет ванилин кошуп коесуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#67 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 09:41

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения SaliXa (02 Февраль 2014 - 18:36) жазган:

Печенье "Рогалики"

Камырына керектелуучу азыктар: 1.5 стакан сут, 3.5 стакан ун, 150 г маргарин, 1 даана жумуртка, 2 аш кашык шекер, 1 чычмчым туз, 2 аш кашык ачыткы, 2 аш кашык осумдук майы.

Сиропко керектелуучу азыктар: 1 стакан суу, 2 стакан шекер.

Даярдылышы:
1) 1,5 стакан жылытылган ысык сутко жумуртка, шекер, туз, ачыткы 1 стакан ун салып вилка менен жакшылап аралаштырсыз, ачытуу учун жылуулап 20 минут коюп коесуз.
2) ачыган массага 1 стакан ун салып жакшылап аралаштырып дагы 1 стакан ун салып жакшылап аралаштырасыз, эми дагы 0.5 стакан ун салып жакшылап жууруп, 2 аш кашык осумдук майын кошуп дагы жууруйсуз.
3) камырды учко болуп зувала жасап, селофанга ороп, муздаткычка 20 минут коюуп коесуз.
4) маргаинди да 3 болукко болуп коесуз, ар бир зуваланы бир-бирден 1.5 см калындыкта жайып, устуно маргарин суйкоп, рулет сыяктуу ороп, рулетти айлантырып ороп, оролгон камырдын аралылыгын бири-бирине жабышпагыдай аралыкта табакчага коюу, бети майланган селофанды жабып, муздаткычка дагы 20 минут жабып коюуп коесуз.
5) андан кийин камырды дагы жайып 5) ыкаманы кайталайсыз, муздаткычка дагы 20 минут салып коесуз.
6) камырды алып 1 см калындыкта жайып уч бурч формада кесебиз.
7) уч бурч форма камыдын чон болукчо жагынан кичине болукчо жагына карап оройсуз.
8) даярдалагн печеньенин устун жумуртканын сарысы менен суртуп, 200 градус духовкага салып 20-30 минут бышырасыз.
9) бышканда ыссыгында сиропко бир малып аласыз.

Сиропту даярдоо: кайнап жаткан 1 стакан сууга 2 стакан шекер кошуп ээригенче аралаштырып 5 минут кайнатып, 1 пакет ванилин кошуп коесуз.



суроттогудой кылып жасай бересиздер:
Прикрепленное изображение: рогалики.jpgjpg]
1.Прикрепленное изображение: р 1.jpg
2. Прикрепленное изображение: р 2.jpg
3. Прикрепленное изображение: р 3.jpg
4. Прикрепленное изображение: р 4.jpg
5. Прикрепленное изображение: р 5.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#68 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 09:51

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения SaliXa (03 Февраль 2014 - 09:41) жазган:

суроттогудой кылып жасай бересиздер:
Прикрепленный файл рогалики.jpg
1.Прикрепленный файл р 1.jpg
2. Прикрепленный файл р 2.jpg
3. Прикрепленный файл р 3.jpg
4. Прикрепленный файл р 4.jpg
5. Прикрепленный файл р 5.jpg


6. Прикрепленное изображение: р 6.jpg
7. Прикрепленное изображение: р 7.jpg
8. Прикрепленное изображение: р 8.jpg
9. Прикрепленное изображение: р 9.jpg
10. Прикрепленное изображение: р 10.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#69 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 09:59

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: р 16.jpg11.

12. Прикрепленное изображение: р12.jpgjpg]
13. Прикрепленное изображение: р 13.jpg
14. Прикрепленное изображение: р 14.jpg
15. Прикрепленное изображение: р 15.jpg
16 Прикрепленное изображение: р 11.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#70 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 10:02

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения SaliXa (03 Февраль 2014 - 09:59) жазган:

Прикрепленный файл р 16.jpg11.

12. Прикрепленный файл р12.jpg
13. Прикрепленный файл р 13.jpg
14. Прикрепленный файл р 14.jpg
15. Прикрепленный файл р 15.jpg
16 Прикрепленный файл р 11.jpg


он биринчи сурот менен он алтынчы сурот алмашып калыптыр, убакыт коп талап кылат , бирок сонун печеьне.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#71 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 10:35

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: к.к. 4.jpg«Какаолуу кекес»

Жумуртка– 1 даана, шекер – стакан, айран – 0,5 стакан, ун 1 стакан + 2 аш кашык, какао –2 аш кашык



Даярдалышы :

Жумуртка , шекер , айранды жакшылап аралаштырыныз . Прикрепленное изображение: к к 1.jpg



Андан кийин какао кошуп дагыаралаштырыныз. Прикрепленное изображение: к.к 2.jpg

Андан кийин унду аз-аздан салып жакшылапаралаштырыныз. Прикрепленное изображение: к.к 3.jpgк 3.jpg]

Даяр болгон массаны духовканын листинмайлап куюп кызыган духовкага салып 180 грдауста 35-40 минут бышырабыз.Прикрепленное изображение: к.к. 5.jpg

Ысыгында тарелкага салып, кесипдасторкрнго коебуз.Прикрепленное изображение: к.к. 6.jpg




  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#72 Пользователь офлайн   MEDER_KULETOV   03 Февраль 2014 - 10:46

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 553
  • Катталган: 01 Сентябрь 13
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 18:16
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Талас Кара-Буура

Колунуна дард бербесин мыкты рецептер экен
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#73 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 11:50

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Булочканын камыры: Прикрепленное изображение: булочканын камыры.jpg

Курамы: (25- 30даана учун ) 1 стакан сут, 1 стакан шекер, 1 аш кашык кургак ачыткы, 1 даана жумуртка, уйтемпературасында ээритилген 150 г маргарин, 5 стаканга жакын ун.
Даярдалышы:

3 стакан ун менен маргаринди укалалап, кукум кылыпалабыз. Прикрепленное изображение: б 1.jpg

Сутко 0. 5 стакан кайнау суу куюп, шекерди салабыз,жумртканы башка идишке аралаштырып алып, анан суттуу аралашмага куябыз Прикрепленное изображение: б 2.jpg

Кукум кылынган ундун ортосун чункурча кылып,чункурчага аралашмага куябыз, устуно ачыткыны салабыз.Прикрепленное изображение: б 3.jpg Прикрепленное изображение: б 4.jpg

Суттуу аралашмага унду кол учунда аралаштырып, устуно дагы 1 стакан ун салып аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: б 5.jpg Прикрепленное изображение: б 6.jpg

0.5 стакандан кобуроок ун (3/4 стакан ) салып , камырменен аралштырабыз Прикрепленное изображение: б 7.jpg Прикрепленное изображение: б 8.jpg
3 минутага жакын камырды кол учунда жууруйбуз дагызувала кылып устуну жабып колому 2 эсе кобуруп ачыганга 1-2 саат жылуулап оропкоебуз
Прикрепленное изображение: б 9.jpg
Камыр ачыгандан кийин ар кандай булочкаларды жасайберсек болот. Прикрепленное изображение: б 10.jpg




Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 03 Февраль 2014 - 11:55

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#74 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 12:27

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Булочка тврог менен Прикрепленное изображение: булочка творог менен.jpg
Курамы: булочка камыры, 2 аш кашык шекер, 1 аш кашык болмо температурасындаээриген маргарин, 0.5 стакан творог. ( 1 сакан 200 г, ал эми 0.5 стакан 100граммга барабар)

Даярдалышы:

Биринчи шекер менен маргаринди аралаштырып, андан сонтворогту салып дагы аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: булочка с творогом 1.jpg

Прикрепленное изображение: б т 2.jpg Прикрепленное изображение: б т 3.jpg
Андан кийин булочканы жасайбыз. Прикрепленное изображение: б т 4.jpg Прикрепленное изображение: б т 6.jpg Прикрепленное изображение: б т 7.jpg Прикрепленное изображение: б т 8.jpg Прикрепленное изображение: б т 9.jpg Прикрепленное изображение: б т 10.jpg Прикрепленное изображение: б т 11.jpg

Духовканын листине тизип, жумуртканын сарысы менен суртуп30 минут тыныктырып коюуп коебуз, тынгандан кийин 190 грдуста минут кызарганчабышырабыз. Прикрепленное изображение: б т 12.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#75 Пользователь офлайн   aijan   03 Февраль 2014 - 16:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 10 994
  • Катталган: 18 Май 07
  • Соңку аракети: 29 Мар 2021 22:03
  • Жынысы:Аялзаты

Теманыз аябай жагат да. Рецепттеринизге рахмат, колунуз дарт корбосун:)

Кенештерим - кетирген каталарымдын жыйынтыгы.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#76 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 20:54

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения MEDER_KULETOV (03 Февраль 2014 - 10:46) жазган:

Колунуна дард бербесин мыкты рецептер экен




Рахмат )
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#77 Жолоочу_SaliXa_* 03 Февраль 2014 - 20:56

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Рахмат стимул бергенинизге.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#78 Пользователь офлайн   Jamalym   03 Февраль 2014 - 21:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 347
  • Катталган: 06 Март 12
  • Соңку аракети: 21 Дек 2021 08:12
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Эски шаар

Булочкалар учун чон рахмат :appl: дагы рецепттерди кутобуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#79 Жолоочу_SaliXa_* 04 Февраль 2014 - 06:38

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения SaliXa (02 Февраль 2014 - 18:36) жазган:

Печенье "Рогалики"

Камырына керектелуучу азыктар: 1.5 стакан сут, 3.5 стакан ун, 150 г маргарин, 1 даана жумуртка, 2 аш кашык шекер, 1 чычмчым туз, 2 аш кашык ачыткы, 2 аш кашык осумдук майы.

Сиропко керектелуучу азыктар: 1 стакан суу, 2 стакан шекер.

Даярдылышы:
1) 1,5 стакан жылытылган ысык сутко жумуртка, шекер, туз, ачыткы 1 стакан ун салып вилка менен жакшылап аралаштырсыз, ачытуу учун жылуулап 20 минут коюп коесуз.
2) ачыган массага 1 стакан ун салып жакшылап аралаштырып дагы 1 стакан ун салып жакшылап аралаштырасыз, эми дагы 0.5 стакан ун салып жакшылап жууруп, 2 аш кашык осумдук майын кошуп дагы жууруйсуз.
3) камырды учко болуп зувала жасап, селофанга ороп, муздаткычка 20 минут коюуп коесуз.
4) маргаинди да 3 болукко болуп коесуз, ар бир зуваланы бир-бирден 1.5 см калындыкта жайып, устуно маргарин суйкоп, рулет сыяктуу ороп, рулетти айлантырып ороп, оролгон камырдын аралылыгын бири-бирине жабышпагыдай аралыкта табакчага коюу, бети майланган селофанды жабып, муздаткычка дагы 20 минут жабып коюуп коесуз.
5) андан кийин камырды дагы жайып 5) ыкаманы кайталайсыз, муздаткычка дагы 20 минут салып коесуз.
6) камырды алып 1 см калындыкта жайып уч бурч формада кесебиз.
7) уч бурч форма камыдын чон болукчо жагынан кичине болукчо жагына карап оройсуз.
8) даярдалагн печеньенин устун жумуртканын сарысы менен суртуп, 200 градус духовкага салып 20-30 минут бышырасыз.
9) бышканда ыссыгында сиропко бир малып аласыз.

Сиропту даярдоо: кайнап жаткан 1 стакан сууга 2 стакан шекер кошуп ээригенче аралаштырып 5 минут кайнатып, 1 пакет ванилин кошуп коесуз.


5-ыкмада адашып жазыптырмын. 5-ыкмада кайра эле 4-ыкманы кайталайсыз.


Дагы кошумчалап кетейин, табитинизге жараша ар кандай начинка менен кылсаз да болот. Мисалы мак менен, макты биринчи алдын ала даярдап аласыз, 100 г макка комгудой суу куюп 1-2 саат жибитип коесуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#80 Жолоочу_SaliXa_* 04 Февраль 2014 - 12:39

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Булочка шекер менен.
Прикрепленное изображение: булочка с сахаром.jpg


Курамы: Булочка камыры, шекер.

Даярдалышы:

Камырды жайып, устуно шекерди себебиз. Прикрепленное изображение: 1.jpg Прикрепленное изображение: 2.jpg
Шекер себилген камырды ороп, бирдей болукчолорго болуп кесебиз да ар бир кесилген камырдын асты жагын жабыштырабыз. Прикрепленное изображение: 3.jpgПрикрепленное изображение: 4.jpg Прикрепленное изображение: 5.jpg Прикрепленное изображение: 6.jpg Прикрепленное изображение: 7.jpg


Ар биринин четини гулго окошотуруп жасап, бетини жумуртканын сарысы менен суйкойбуз, анан духовканын листине тизип 200 градуста кызыган духовкада 20-25 минут бышырабыз. Прикрепленное изображение: 8.jpg Прикрепленное изображение: 9.jpg Прикрепленное изображение: 10.jpgjpg]

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: булочка с сахаром.jpg
  • Прикрепленное изображение: 1.jpg
  • Прикрепленное изображение: 2.jpg
  • Прикрепленное изображение: 3.jpg
  • Прикрепленное изображение: 4.jpg
  • Прикрепленное изображение: 5.jpg
  • Прикрепленное изображение: 6.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 04 Февраль 2014 - 12:41

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 03 Авг 2025 11:50

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: