Жет Ли – Кытай кино актеру, ушу чебери.Чын аты - Ли Ляньцзе (Li Lian Jie).
1963 жылы 26 апрелде Бейжинде дүйнөгө келген. 8 жашында мектепке барган. Башка окуучулар сыяктуу биринчи классты бүтүргөн соң спорт лагерине барып, УШУду үйрөнө баштайт. Мугалимдери дем алуудан кийин балдардын арасынан Жет Лини ушу менен алектенгенин катуу каалашат. Ошол убакыттан баштап күнүмдүк машыгуулар башталат.
1972 жылы "Мыкты чебер" деген наамга ээ болот.
Брюс ли жана Жет ли Баардыгы
#21 21 Июнь 2015 - 03:23
Прошу у Аллаха дать мне такого чтоб к сердцу поближе...
Не прошу красоты я, прошу лишь Иман...Ведь ВСЕВЫШНИЙ сказал :"Попроси ты красивого, Дам тебе красивого! Попроси ты хорошего, Дам тебе хорошего! Попроси ты с Иманом, Дам тебе всё!
Не прошу красоты я, прошу лишь Иман...Ведь ВСЕВЫШНИЙ сказал :"Попроси ты красивого, Дам тебе красивого! Попроси ты хорошего, Дам тебе хорошего! Попроси ты с Иманом, Дам тебе всё!
#22 21 Июнь 2015 - 03:27
Прошу у Аллаха дать мне такого чтоб к сердцу поближе...