Камырым ачыбай жатат
#41 25 Июнь 2015 - 17:35
* камыр жуурарда унду элеп алса, арасына аба кирет да, жакшы жуурулуп, ийине бат келет, тез ачыйт.
* камырды жылуу сууга жууруу шарт, ысык сууга жуурулган камыр катуу б/п калат.
* каттаманын камырына 1 чай кашык уксус кошсо, кат-кат бөлүнүп турат.
* 1 кг унга орто көлөмдөгү 1-2 сууга бышкан картошка кошуп койсо камыр жумшак б/т.
* каттаманын камырын бир багытка карай жаюу керек.
Прежде чем осуждать
кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
#42 26 Июль 2015 - 23:55
saltanat. (29 Октябрь 2014 - 11:30) жазган:
Азыркы ачыткылар 1 кг га 10-15 грамм быстродействующий деп чыккан, пакмая бар азыр деле ошол.
Бугун эрте менен боорсок кылайын деп камыр жууруган болчумун.2 саат болсода ,камыр которулбой турат.3 куттум бирааз которулгонсуйт, суйунуп 1 саат куто турайынчы деп кайра карасам ошол бойдон.Болгону болду деп камырды кесип бышырдым,бирок жакшы боорсок болду.
Корсо "пицца учун"ачыткы экен эле аны байкабай эле кошуп жууруп койгон экенмин.Эмнеге ачыбай жатат деп окуп олтуруп коруп калбадымбы.
Ошондуктан ачыткы аларда же кошоордо конул буруп коюнуздарды сунуштайт элем.
#43 06 Октябрь 2018 - 00:24
Ушу менин эле камырым тез ачыбайт деп журсом бул жакта толтура экенбиз
#44 07 Октябрь 2018 - 16:25
а мен камырымды муздаткычка ачытам, ашып - ташып тогулуп ачып кетет. Бир жууруганда эки килодой ун жууруйм, ушунча унга тобосу жок чай кашык ачыткы кошом. Бир ачыган сон камырды ийлеп койом, анан экинчи ирээт которулгондон кийин бышырам. Омур бойу кондитер - кулинар болгон аяш апалар, эжелер нанымдын рецебин сурай беришет. Ийине жакшы кирген камырдан жасалган нан копко катыбайт, убаланбайт,
даамду болот, французские багеты биякта эле калат
brother
#45 07 Октябрь 2018 - 16:32
konfetka_love (25 Июнь 2015 - 18:35) жазган:
* камыр жуурарда унду элеп алса, арасына аба кирет да, жакшы жуурулуп, ийине бат келет, тез ачыйт.
* камырды жылуу сууга жууруу шарт, ысык сууга жуурулган камыр катуу б/п калат.
* каттаманын камырына 1 чай кашык уксус кошсо, кат-кат бөлүнүп турат.
* 1 кг унга орто көлөмдөгү 1-2 сууга бышкан картошка кошуп койсо камыр жумшак б/т.
* каттаманын камырын бир багытка карай жаюу керек.
" ысык сууга жуурулган камыр катуу болуп калат"- деген калп, анткени мен кээде ып ысык сууга жууруп салам, сонун эле жумшак, нан дагы жумшак болот. Накта муздак сууга жуурулган камыр катуу болот. Италиянын белгилуу болгон пасталары муздак сууга жуурулушат. Камырдын катуу / жумшак болуп калуусу суунун коломунон жана ундун жашынан болот. Быйылкы тушумдун уну нымдуу болуп сууну аз кабыл алат. Канчалык дан копко туруп унга тартылган болсо, ошончолук сууну коп синирип, жумшак жуурусанарда, ачыган сон жыйрылып калат.
brother
#46 07 Октябрь 2018 - 16:44
А мен манты оромонун камырын мупмуздак сууга жууруйм. Нандын камырын ыссык сууга.
#47 07 Октябрь 2018 - 17:49
Камырдын бетине макарондорду сайып чыкса,бат ачыйт деп ушул эле суперден окусам керек,ошол ыкманы колдоном
Билдирүүнү түзөткөн: monster_high_98: 07 Октябрь 2018 - 18:47
#48 07 Октябрь 2018 - 18:31
sister (07 Октябрь 2018 - 16:32) жазган:
" ысык сууга жуурулган камыр катуу болуп калат"- деген калп, анткени мен кээде ып ысык сууга жууруп салам, сонун эле жумшак, нан дагы жумшак болот. Накта муздак сууга жуурулган камыр катуу болот. Италиянын белгилуу болгон пасталары муздак сууга жуурулушат.
Камырдын катуу / жумшак болуп калуусу суунун коломунон жана ундун жашынан болот. Быйылкы тушумдун уну нымдуу болуп сууну аз кабыл алат. Канчалык дан копко туруп унга тартылган болсо, ошончолук сууну коп синирип, жумшак жуурусанарда,
ачыган сон жыйрылып калат.
+++ Нандын катуу болуусу суунун ысыктыгынан эмес.