Суперстан: Камырым ачыбай жатат - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (3 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Камырым ачыбай жатат

#41 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 17:35

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун



* камыр жуурарда унду элеп алса, арасына аба кирет да, жакшы жуурулуп, ийине бат келет, тез ачыйт.
* камырды жылуу сууга жууруу шарт, ысык сууга жуурулган камыр катуу б/п калат.
* каттаманын камырына 1 чай кашык уксус кошсо, кат-кат бөлүнүп турат.
* 1 кг унга орто көлөмдөгү 1-2 сууга бышкан картошка кошуп койсо камыр жумшак б/т.
* каттаманын камырын бир багытка карай жаюу керек.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#42 Пользователь офлайн   nestle   26 Июль 2015 - 23:55

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 22
  • Катталган: 07 Июль 15
  • Соңку аракети: 14 Авг 2015 14:00
  • Жынысы:Белгисиз

Просмотр сообщения saltanat. (29 Октябрь 2014 - 11:30) жазган:

Азыркы ачыткылар 1 кг га 10-15 грамм быстродействующий деп чыккан, пакмая бар азыр деле ошол.

Бугун эрте менен боорсок кылайын деп камыр жууруган болчумун.2 саат болсода ,камыр которулбой турат.3 куттум бирааз которулгонсуйт, суйунуп 1 саат куто турайынчы деп кайра карасам ошол бойдон.Болгону болду деп камырды кесип бышырдым,бирок жакшы боорсок болду.

Корсо "пицца учун"ачыткы экен эле аны байкабай эле кошуп жууруп койгон экенмин.Эмнеге ачыбай жатат деп окуп олтуруп коруп калбадымбы.

Ошондуктан ачыткы аларда же кошоордо конул буруп коюнуздарды сунуштайт элем.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#43 Пользователь офлайн   Raha_83   06 Октябрь 2018 - 00:24

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 19
  • Катталган: 31 Январь 18
  • Соңку аракети: 11 Фев 2022 12:25

Ушу менин эле камырым тез ачыбайт деп журсом бул жакта толтура экенбиз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#44 Пользователь офлайн   sister   07 Октябрь 2018 - 16:25

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 04 Июль 14
  • Соңку аракети: 24 Янв 2020 01:12
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

а мен камырымды муздаткычка ачытам, ашып - ташып тогулуп ачып кетет. Бир жууруганда эки килодой ун жууруйм, ушунча унга тобосу жок чай кашык ачыткы кошом. Бир ачыган сон камырды ийлеп койом, анан экинчи ирээт которулгондон кийин бышырам. Омур бойу кондитер - кулинар болгон аяш апалар, эжелер нанымдын рецебин сурай беришет. Ийине жакшы кирген камырдан жасалган нан копко катыбайт, убаланбайт, даамду болот, французские багеты биякта эле калат

brother
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#45 Пользователь офлайн   sister   07 Октябрь 2018 - 16:32

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 04 Июль 14
  • Соңку аракети: 24 Янв 2020 01:12
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения konfetka_love (25 Июнь 2015 - 18:35) жазган:



* камыр жуурарда унду элеп алса, арасына аба кирет да, жакшы жуурулуп, ийине бат келет, тез ачыйт.
* камырды жылуу сууга жууруу шарт, ысык сууга жуурулган камыр катуу б/п калат.
* каттаманын камырына 1 чай кашык уксус кошсо, кат-кат бөлүнүп турат.
* 1 кг унга орто көлөмдөгү 1-2 сууга бышкан картошка кошуп койсо камыр жумшак б/т.
* каттаманын камырын бир багытка карай жаюу керек.

" ысык сууга жуурулган камыр катуу болуп калат"- деген калп, анткени мен кээде ып ысык сууга жууруп салам, сонун эле жумшак, нан дагы жумшак болот. Накта муздак сууга жуурулган камыр катуу болот. Италиянын белгилуу болгон пасталары муздак сууга жуурулушат. Камырдын катуу / жумшак болуп калуусу суунун коломунон жана ундун жашынан болот. Быйылкы тушумдун уну нымдуу болуп сууну аз кабыл алат. Канчалык дан копко туруп унга тартылган болсо, ошончолук сууну коп синирип, жумшак жуурусанарда, ачыган сон жыйрылып калат.

brother
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#46 Пользователь офлайн   Supsuluu   07 Октябрь 2018 - 16:44

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 17 Июн 2025 16:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

А мен манты оромонун камырын мупмуздак сууга жууруйм. Нандын камырын ыссык сууга.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#47 Пользователь офлайн   monster_high_98   07 Октябрь 2018 - 17:49

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 1 251
  • Катталган: 05 Май 18
  • Соңку аракети: 12 Фев 2022 19:32
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Үч-Коргон

Камырдын бетине макарондорду сайып чыкса,бат ачыйт деп ушул эле суперден окусам керек,ошол ыкманы колдоном

Билдирүүнү түзөткөн: monster_high_98: 07 Октябрь 2018 - 18:47


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#48 Пользователь офлайн   Mydearzh   07 Октябрь 2018 - 18:31

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 883
  • Катталган: 18 Сентябрь 17
  • Соңку аракети: 15 Фев 2022 23:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жакшы адамдар арасы...

Просмотр сообщения sister (07 Октябрь 2018 - 16:32) жазган:

" ысык сууга жуурулган камыр катуу болуп калат"- деген калп, анткени мен кээде ып ысык сууга жууруп салам, сонун эле жумшак, нан дагы жумшак болот. Накта муздак сууга жуурулган камыр катуу болот. Италиянын белгилуу болгон пасталары муздак сууга жуурулушат. Камырдын катуу / жумшак болуп калуусу суунун коломунон жана ундун жашынан болот. Быйылкы тушумдун уну нымдуу болуп сууну аз кабыл алат. Канчалык дан копко туруп унга тартылган болсо, ошончолук сууну коп синирип, жумшак жуурусанарда, ачыган сон жыйрылып калат.

+++ Нандын катуу болуусу суунун ысыктыгынан эмес.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (3 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 06 Авг 2025 23:46

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: