Суперстан: Духовкада бышырылчу тамактар - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Духовкада бышырылчу тамактар оппоной

#101 Пользователь офлайн   Biikech93   24 Сентябрь 2015 - 23:47

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

ТООК ЭТИН АР
КАНДАЙ ЫКМАДА
БЫШЫРУУ.
Соустагы төш эт
Кандай азыктар керек?
Тооктун төш эти: 500 г
Оливка майы: 1 чоң кашык
Сливка: 300 мл
Сарымсак: 3-4 тишче
Горчица: 4-5 чоң кашык
Бал: 1 чоң кашык
Лимон ширеси: 1 чай кашык
Туз, мурч
Кантип жасалат?
Көмөчказанга оливка майын
куюп кызытып, төштөрдү
салып эки жагын тең кызарта
кууруйсуз.
Башка идишке сливканы,
горчицаны, балды, тузду жана
мурчту кошуп аралаштырасыз.
Бул соусту көмөчказандагы
эттин үстүнө куясыз.
Сарымсактын ар бир тишчесин
2-3кө бөлүп аны да кошосуз.
Лимон ширесин чачырата
куясыз.
Эми көмөчказанды 180
градустагы духовкага салып
20-25 мүнөт бышырасыз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#102 Пользователь офлайн   aqua.94mema   03 Ноябрь 2015 - 21:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Голубцы ...

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: TMPDOODLE1446552647872.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#103 Пользователь офлайн   melante   05 Ноябрь 2015 - 14:50

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 168
  • Катталган: 11 Май 15
  • Соңку аракети: 25 Ноя 2021 00:15

мен духовкага нан,самса,пошкал эле пышырышты билеткем,эми аракет кылвасаам
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#104 Пользователь офлайн   Oceana   06 Ноябрь 2015 - 19:04

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 6 942
  • Катталган: 17 Март 14
  • Соңку аракети: 09 Май 2025 16:14
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал-Абад Суперстан

Нан мн самсыны укмуш бышырамда . :маскарапоз:
Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#105 Пользователь офлайн   luch.sveta   06 Ноябрь 2015 - 22:53

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 57
  • Катталган: 16 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 06 Ноя 2018 22:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош областы Кара-Суу району

мен духовкада кадимки мантыны, оромону бышырып жегенди жакшы кором аябай сооонун болот
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#106 Пользователь офлайн   Holerik10   06 Ноябрь 2015 - 23:07

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 252
  • Катталган: 07 Июнь 15
  • Соңку аракети: 05 Июн 2016 11:44
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мема пышкан дан кийинкисин дагы тартып корсотчу,мен пышырсам Тусу страшный болуп калатта вид жок болуп бирок жесен жакшыле болот
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#107 Пользователь офлайн   baichechekei.....   08 Ноябрь 2015 - 07:51

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 43
  • Катталган: 19 Октябрь 15
  • Соңку аракети: 27 Ноя 2016 09:06

Прикрепленное изображение: IMG_20151019_210344_53.jpgjpg]

Билдирүүнү түзөткөн: baichechekei.....: 08 Ноябрь 2015 - 07:52

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#108 Пользователь офлайн   BRILIANTTKA   14 Ноябрь 2015 - 00:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 539
  • Катталган: 05 Февраль 15
  • Соңку аракети: 21 Мар 2024 00:48
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Балыкчы)))

baichechekei..... (08 Ноябрь 2015 - 04:51) жазган:

IMG_20151019_210344_53. jpg

Уххтыы. Красота го. Жасап көрүш керек экен. :good:
Если я вас напрягаю или раздражаю,
то Вы всегда можете забиться в угол и порыдать)))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#109 Пользователь офлайн   Gundula   18 Декабрь 2015 - 03:55

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 206
  • Катталган: 12 Февраль 13
  • Соңку аракети: 06 Фев 2020 00:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош шаары.

Сонун нерселерди жасапсынар дагы суроту менен киргизгилечи колунарга береке айымдар
Асылым апакем сиз бар бул аалам керемет!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#110 Пользователь офлайн   asia_92   18 Декабрь 2015 - 15:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Пахлава

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150901_141211.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150901_141243.jpg

[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#111 Пользователь офлайн   antiwithin14   23 Декабрь 2015 - 00:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

asia_92 (18 Декабрь 2015 - 15:55) жазган:

Пахлава



. Рецеби кана ?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#112 Пользователь офлайн   asia_92   23 Декабрь 2015 - 01:40

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

antiwithin14 (23 Декабрь 2015 - 00:20) жазган:

. Рецеби кана ?

Рецеби:
Мука
Маргарин
Мёд
Сметана
ушуларды журуп камыр кылып.3же 4ко болуп аласыз.Духовканын табагын слив масло менен майлап.Жайып чон кылып,ичине жер жангакты майдалап.Жумуртканын агын аралаштырып, миксер менен пена болгонго чейин .Анан ошол камырга жер жангак менен белокту аралаштырып. Слоеный кылып сала беребиз.Анан устуно жумурканын сарысы менен суртуп коёбуз

Билдирүүнү түзөткөн: asia_92: 23 Декабрь 2015 - 01:51

[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#113 Пользователь офлайн   antiwithin14   23 Декабрь 2015 - 20:36

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

. Ой Асия ыраазычылык жооп учун!


Суроо да кайрале,тортко болунгон камырларды кабаттап тизебизби?



  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#114 Пользователь офлайн   asia_92   23 Декабрь 2015 - 20:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

antiwithin14 (23 Декабрь 2015 - 20:36) жазган:

. Ой Асия ыраазычылык жооп учун!


Суроо да кайрале,тортко болунгон камырларды кабаттап тизебизби?

Ооба ошондой кылып тизесиз. Духовка менен бир кылып жайып, слоеный кылып ичине салып.Жасай бересиз.
[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#115 Пользователь офлайн   airada   24 Декабрь 2015 - 20:59

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 530
  • Катталган: 12 Апрель 15
  • Соңку аракети: 04 Янв 2022 21:00
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:АКСЫ

Сонун рецептер. Мен дагы рогалик, самсы жасачумун. Эми буларды да жасап кором.
Дагы печеньенин турлорун да жазынызчы
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#116 Пользователь офлайн   anya   24 Декабрь 2015 - 23:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 132
  • Катталган: 08 Ноябрь 10
  • Соңку аракети: 17 Фев 2021 21:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Укмуш, укмуш жасасан колундан баары келет ээ .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#117 Пользователь офлайн   Гука   25 Декабрь 2015 - 13:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 008
  • Катталган: 09 Апрель 08
  • Соңку аракети: 04 Мар 2018 02:35
  • Жынысы:Аялзаты

asia_92 (23 Декабрь 2015 - 01:40) жазган:

Рецеби:
Мука
Маргарин
Мёд
Сметана
ушуларды журуп камыр кылып.3же 4ко болуп аласыз.Духовканын табагын слив масло менен майлап.Жайып чон кылып,ичине жер жангакты майдалап.Жумуртканын агын аралаштырып, миксер менен пена болгонго чейин .Анан ошол камырга жер жангак менен белокту аралаштырып. Слоеный кылып сала беребиз.Анан устуно жумурканын сарысы менен суртуп коёбуз

:good: :good:
БААРЫ ЖАКШЫЛЫК УЧУН!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#118 Пользователь офлайн   Nariste...12   23 Январь 2016 - 14:56

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

aqua-94mema (25 Май 2015 - 14:37) жазган:

Азыр дагы бир булочка менен таанышабыз .

Бизге керек

800 гр ун жана дрожь
10 кашык шекер
50 мл осумдук майы .


Даярдоо ыкмасы камырды жууруп аны майда болукчого болуп 8-9 мунот коюп коебуз .анан жайып суроттогудой . андан сон май менен тегиз майлап устуно бир чон кашык менен шекер салып камырды ороп "с" турундо кайрып ортосунан кесип туруп 25-35 мунот ыссык жерге коюп коебуз .

Андан сон даяр камырга май менен шекер синип буткондо аны духовкага бышырып 10-15 мунот откондо алып карасаныз жумшак жана ширин булочка даяр болот .




Оной жана бат жасалуучу булочка экен. Бугун жасадым. Жумшак анан ширин дагы болот экен. Колун дарт корбосун Мема
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#119 Пользователь офлайн   Geran   24 Январь 2016 - 17:13

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 413
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 21 Янв 2021 12:25
  • Жынысы:Аялзаты

Бул жакты коруп раса уялдым чынында))Мен духовкага нан,оромо,пирог бышырышты эле билет экем.Пирогум да кээде которулуп жакшы бышса кээде окшобой калат%)
Эми бул жактан коруп жасап коройунчу...

Билдирүүнү түзөткөн: Geran: 24 Январь 2016 - 17:34

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#120 Пользователь офлайн   janaika-95   24 Январь 2016 - 17:22

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 562
  • Катталган: 12 Июль 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2022 22:13
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

dyxovkada gratan jasasanda aiabai daamdyy bolot.

resebini bir kyn jaza ketem
Ассаламу алайкум
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 5 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 5, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 23 Июн 2025 22:39

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: