Суперстан: Духовкада бышырылчу тамактар - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Духовкада бышырылчу тамактар оппоной

#121 Пользователь офлайн   madin_   24 Январь 2016 - 22:18

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 1 524
  • Катталган: 18 Июль 15
  • Соңку аракети: 04 Янв 2025 21:14

Тим эле эки козунду торт коз кылатгоо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#122 Пользователь офлайн   abdyldaeva   27 Январь 2016 - 17:52

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 26 Март 15
  • Соңку аракети: 25 Май 2020 21:36

саламатсыздарбы? окорочканы духовкага жумшак жана даамдуу кылып кантип бышырам уй шартында? Алдын ала рахмат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#123 Пользователь офлайн   aqua.94mema   27 Январь 2016 - 18:03

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения abdyldaeva (27 Январь 2016 - 17:52) жазган:

саламатсыздарбы? окорочканы духовкага жумшак жана даамдуу кылып кантип бышырам уй шартында? Алдын ала рахмат.



Мен мындай бышырам .

Биричи таза жууп алып аны мариновать этем . аны учун кадимки майонезге баарын кошуп (туз,пияз,мурч, калемпир,чоп чар . "ж.б.) дагы неме тиги этти 20 минут коюп коем аралашма менен . анан ошол боюнча эле духовкага табагын майлап салып коем картошканы да эки болуп уч болуп чоп чарга аралаштырып араларына кошуп коем . ошентип 180° да бышат . кстати созсуз окарачканын приправасын кошуу зарыл .
Менде ушу .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#124 Пользователь офлайн   Woman.   27 Январь 2016 - 18:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 695
  • Катталган: 23 Апрель 15
  • Соңку аракети: 10 Июл 2019 12:39

Пакети болотго өзунүн, ошого салып бышырса да сонун болот окорочканы.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#125 Пользователь офлайн   aigerim_abduvalieva   27 Январь 2016 - 22:53

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 258
  • Катталган: 04 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 16 Фев 2018 23:23
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Doha оаэ

Просмотр сообщения luch.sveta (06 Ноябрь 2015 - 22:53) жазган:

мен духовкада кадимки мантыны, оромону бышырып жегенди жакшы кором аябай сооонун болот




Кантип ...?
@
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#126 Пользователь офлайн   aigerim_abduvalieva   27 Январь 2016 - 23:00

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 258
  • Катталган: 04 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 16 Фев 2018 23:23
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Doha оаэ

Просмотр сообщения aqua-94mema (25 Май 2015 - 14:37) жазган:

Азыр дагы бир булочка менен таанышабыз .

Бизге керек

800 гр ун жана дрожь
10 кашык шекер
50 мл осумдук майы .


Даярдоо ыкмасы камырды жууруп аны майда болукчого болуп 8-9 мунот коюп коебуз .анан жайып суроттогудой . андан сон май менен тегиз майлап устуно бир чон кашык менен шекер салып камырды ороп "с" турундо кайрып ортосунан кесип туруп 25-35 мунот ыссык жерге коюп коебуз .

Андан сон даяр камырга май менен шекер синип буткондо аны духовкага бышырып 10-15 мунот откондо алып карасаныз жумшак жана ширин булочка даяр болот .

Суу же сут кошобузбу ошондо
@
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#127 Пользователь офлайн   aigerim_abduvalieva   28 Январь 2016 - 10:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 258
  • Катталган: 04 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 16 Фев 2018 23:23
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Doha оаэ

Оромону кантип жасайт духовкага... ?
@
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#128 Пользователь офлайн   aigerim_abduvalieva   28 Январь 2016 - 14:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 258
  • Катталган: 04 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 16 Фев 2018 23:23
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Doha оаэ

Билгендер жазып койгулачы пожалуйста
@
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#129 Пользователь офлайн   Dinaa   28 Январь 2016 - 15:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 476
  • Катталган: 03 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 24 Май 2020 17:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сан Франциско Кыргызстан.

Просмотр сообщения aigerim_abduvalieva (28 Январь 2016 - 10:57) жазган:

Оромону кантип жасайт духовкага... ?

Кадимки эле оромо жасайсыз да бетине желток сыйпап салып коесуз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#130 Пользователь офлайн   aigerim_abduvalieva   28 Январь 2016 - 16:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 258
  • Катталган: 04 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 16 Фев 2018 23:23
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Doha оаэ

Просмотр сообщения Dinaa (28 Январь 2016 - 15:01) жазган:

Кадимки эле оромо жасайсыз да бетине желток сыйпап салып коесуз



Канча минута канча градуска коебуз
@
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#131 Пользователь офлайн   Dinaa   28 Январь 2016 - 16:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 476
  • Катталган: 03 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 24 Май 2020 17:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сан Франциско Кыргызстан.

Просмотр сообщения aigerim_abduvalieva (28 Январь 2016 - 16:06) жазган:

Канча минута канча градуска коебуз

180 градус 40 45 мин бышат
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#132 Пользователь офлайн   JenaOfisera   28 Январь 2016 - 19:23

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

катту болуп калган мен бышырсам же озу ошондой болобу оромо духовкада??? ?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#133 Пользователь офлайн   aqua.94mema   28 Январь 2016 - 20:13

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения JenaOfisera (28 Январь 2016 - 19:23) жазган:

катту болуп калган мен бышырсам же озу ошондой болобу оромо духовкада??? ?



Катуу болбойт бир аз катуурак болот .кобуроок майлап анан кату катуу басып ороп саласыз .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#134 Пользователь офлайн   aigerim_abduvalieva   28 Январь 2016 - 21:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 258
  • Катталган: 04 Декабрь 12
  • Соңку аракети: 16 Фев 2018 23:23
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Doha оаэ

Рахмат чоон..! Мен жасадым ичине куйрук салып сонун болду чети эле катуу калганы жумшак
@
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#135 Пользователь офлайн   JenaOfisera   29 Январь 2016 - 10:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения aqua.94mema (28 Январь 2016 - 20:13) жазган:

Катуу болбойт бир аз катуурак болот .кобуроок майлап анан кату катуу басып ороп саласыз .

Рахмат,жасап коройунчу Сиз айткандай кылып
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#136 Пользователь офлайн   Gulnazz93   30 Январь 2016 - 04:52

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 404
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2020 20:58
  • Жынысы:Белгисиз

Оромо сонун болот бат да бышат



  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#137 Пользователь офлайн   Nariste...12   30 Январь 2016 - 16:35

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения aqua.94mema (07 Август 2015 - 16:00) жазган:

Уйдо шириндик жок болгон убакта жасоого эн ынгайлуу алма пирогу .

1.1ст ун
2.1ст сахар
3.3жумуртка
4.1/2ч.л.сода .
5.ванильный сахар (кошпой койсо деле болот . )

Жумуртка менен сахарды катуу копко аралаштырып сахарды эзип алабыз .унду аздан салып аны да катуу эзип соданы салып бир эки аралаштырып духовканын табагын бир аз майлап жука кылып анын устуно алманы кесип тегиздеп салып даярдалган камырды куюп устун да алса менен жаап 180°ка 30 мунот коюп коюнуз . эскертуу: духовканы кун мурунтан ысытып турунуз . (кыстарма :камырына мейиз да кошуп койсо болот) текшерээрде жыгач (кытай кашыгы)менен сайып корсонуз камыр чыкпаса бышты деп ойлоп кое бериниз ..



Бугун бышырдым. Сонун болду. Балдарым кундо эле жасанчы дешет. Рахмат Мема кыз. Колун дарт корбосун.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#138 Пользователь офлайн   JenaOfisera   30 Январь 2016 - 17:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Nariste...12 (30 Январь 2016 - 16:35) жазган:

Бугун бышырдым. Сонун болду. Балдарым кундо эле жасанчы дешет. Рахмат Мема кыз. Колун дарт корбосун.

Наристе айым,ошондо листке биринчи алма тизип чыгып анан камырды кайра усутуно алмабы эээ?тубун догу алма куйуп кетпейт бекен?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#139 Пользователь офлайн   jindijigit.   30 Январь 2016 - 17:27

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 553
  • Катталган: 28 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 21 Сен 2016 23:47
  • Жынысы:Эркек

Оххх курсак ачты.Закускам да тугоду:(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#140 Пользователь офлайн   Nariste...12   01 Февраль 2016 - 21:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения JenaOfisera (30 Январь 2016 - 17:21) жазган:

Наристе айым,ошондо листке биринчи алма тизип чыгып анан камырды кайра усутуно алмабы эээ?тубун догу алма куйуп кетпейт бекен?



Мен биринчи листке камырды куюп, андан сон алманы устуно тизип чыктым. Билбейм менин алмаларым камырдын арасында эле болду. Куйгон жок.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 25 Июн 2025 00:24

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: