Духовкада бышырылчу тамактар оппоной
#122 27 Январь 2016 - 17:52
саламатсыздарбы?
окорочканы духовкага жумшак жана даамдуу кылып кантип бышырам уй шартында? Алдын ала рахмат.
#123 27 Январь 2016 - 18:03
abdyldaeva (27 Январь 2016 - 17:52) жазган:
саламатсыздарбы?
окорочканы духовкага жумшак жана даамдуу кылып кантип бышырам уй шартында? Алдын ала рахмат.
Мен мындай бышырам .
Биричи таза жууп алып аны мариновать этем . аны учун кадимки майонезге баарын кошуп (туз,пияз,мурч, калемпир,чоп чар . "ж.б.) дагы неме тиги этти 20 минут коюп коем аралашма менен . анан ошол боюнча эле духовкага табагын майлап салып коем картошканы да эки болуп уч болуп чоп чарга аралаштырып араларына кошуп коем . ошентип 180° да бышат . кстати созсуз окарачканын приправасын кошуу зарыл .
Менде ушу .
#124 27 Январь 2016 - 18:57
Пакети болотго өзунүн, ошого салып бышырса да сонун болот окорочканы.
#125 27 Январь 2016 - 22:53
#126 27 Январь 2016 - 23:00
aqua-94mema (25 Май 2015 - 14:37) жазган:
Азыр дагы бир булочка менен таанышабыз .
Бизге керек
800 гр ун жана дрожь
10 кашык шекер
50 мл осумдук майы .
Даярдоо ыкмасы камырды жууруп аны майда болукчого болуп 8-9 мунот коюп коебуз .анан жайып суроттогудой . андан сон май менен тегиз майлап устуно бир чон кашык менен шекер салып камырды ороп "с" турундо кайрып ортосунан кесип туруп 25-35 мунот ыссык жерге коюп коебуз .
Андан сон даяр камырга май менен шекер синип буткондо аны духовкага бышырып 10-15 мунот откондо алып карасаныз жумшак жана ширин булочка даяр болот .
Бизге керек
800 гр ун жана дрожь
10 кашык шекер
50 мл осумдук майы .
Даярдоо ыкмасы камырды жууруп аны майда болукчого болуп 8-9 мунот коюп коебуз .анан жайып суроттогудой . андан сон май менен тегиз майлап устуно бир чон кашык менен шекер салып камырды ороп "с" турундо кайрып ортосунан кесип туруп 25-35 мунот ыссык жерге коюп коебуз .
Андан сон даяр камырга май менен шекер синип буткондо аны духовкага бышырып 10-15 мунот откондо алып карасаныз жумшак жана ширин булочка даяр болот .
Суу же сут кошобузбу ошондо
#129 28 Январь 2016 - 15:01
#130 28 Январь 2016 - 16:06
#131 28 Январь 2016 - 16:37
#132 28 Январь 2016 - 19:23
катту болуп калган мен бышырсам же озу ошондой болобу оромо духовкада???
?
#133 28 Январь 2016 - 20:13
#134 28 Январь 2016 - 21:10
#135 29 Январь 2016 - 10:37
#137 30 Январь 2016 - 16:35
aqua.94mema (07 Август 2015 - 16:00) жазган:
Уйдо шириндик жок болгон убакта жасоого эн ынгайлуу алма пирогу .
1.1ст ун
2.1ст сахар
3.3жумуртка
4.1/2ч.л.сода .
5.ванильный сахар (кошпой койсо деле болот . )
Жумуртка менен сахарды катуу копко аралаштырып сахарды эзип алабыз .унду аздан салып аны да катуу эзип соданы салып бир эки аралаштырып духовканын табагын бир аз майлап жука кылып анын устуно алманы кесип тегиздеп салып даярдалган камырды куюп устун да алса менен жаап 180°ка 30 мунот коюп коюнуз . эскертуу: духовканы кун мурунтан ысытып турунуз . (кыстарма :камырына мейиз да кошуп койсо болот) текшерээрде жыгач (кытай кашыгы)менен сайып корсонуз камыр чыкпаса бышты деп ойлоп кое бериниз ..
1.1ст ун
2.1ст сахар
3.3жумуртка
4.1/2ч.л.сода .
5.ванильный сахар (кошпой койсо деле болот . )
Жумуртка менен сахарды катуу копко аралаштырып сахарды эзип алабыз .унду аздан салып аны да катуу эзип соданы салып бир эки аралаштырып духовканын табагын бир аз майлап жука кылып анын устуно алманы кесип тегиздеп салып даярдалган камырды куюп устун да алса менен жаап 180°ка 30 мунот коюп коюнуз . эскертуу: духовканы кун мурунтан ысытып турунуз . (кыстарма :камырына мейиз да кошуп койсо болот) текшерээрде жыгач (кытай кашыгы)менен сайып корсонуз камыр чыкпаса бышты деп ойлоп кое бериниз ..
Бугун бышырдым. Сонун болду. Балдарым кундо эле жасанчы дешет. Рахмат Мема кыз. Колун дарт корбосун.
#138 30 Январь 2016 - 17:21
#140 01 Февраль 2016 - 21:34
JenaOfisera (30 Январь 2016 - 17:21) жазган:
Наристе айым,ошондо листке биринчи алма тизип чыгып анан камырды кайра усутуно алмабы эээ?тубун догу алма куйуп кетпейт бекен?
Мен биринчи листке камырды куюп, андан сон алманы устуно тизип чыктым. Билбейм менин алмаларым камырдын арасында эле болду. Куйгон жок.