Суперстан: Духовкада бышырылчу тамактар - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (12 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Духовкада бышырылчу тамактар оппоной

#21 Пользователь офлайн   aqua-94mema   15 Апрель 2015 - 11:51

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Айрымдарын озум суротко тартып алып жазам .а копчулугу инеттен алынат . эми жон гана суроту жок эле рецебин жаза кетсем баарына кыйындай туюлат . (мен озумо дагы) а сурот кадам таштоого бирден бир даяр жол .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   kanyshaikg   16 Апрель 2015 - 18:22

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 202
  • Катталган: 01 Август 14
  • Соңку аракети: 13 Июн 2017 02:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:талас

aqua-94mema Ооба, суроттор менен койсо сонун болот. Ар бир кадамын тактап дегендей.
Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   Aza1983-1991   24 Апрель 2015 - 14:08

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 277
  • Катталган: 07 Июнь 14
  • Соңку аракети: 02 Май 2020 14:20
  • Жынысы:Аялзаты

aqua-94mema дагы да кобуроок жазыныдчы суроттор м.н уйронгону оной экен
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   Aza1983-1991   24 Апрель 2015 - 14:09

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 277
  • Катталган: 07 Июнь 14
  • Соңку аракети: 02 Май 2020 14:20
  • Жынысы:Аялзаты

aqua-94mema дагы да кобуроок жазынчы суроттор м.н уйронгону оной экен.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   sezimai93   30 Апрель 2015 - 11:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 464
  • Катталган: 19 Ноябрь 13
  • Соңку аракети: 25 Июн 2017 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:ииииии айтпай эле койоюнчууууу

Мемма бул жумада кылбайбызбы булочка?..

:)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Пользователь офлайн   aqua-94mema   30 Апрель 2015 - 12:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Кылабыз майрамга карата .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Пользователь офлайн   almazbekovna   08 Май 2015 - 19:11

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 28
  • Катталган: 20 Сентябрь 13
  • Соңку аракети: 01 Сен 2021 15:23

Саламатсызбы мема айым. Биринчи калбаса м.н жасаган печеньениздин устун кесишти эч окшоштура албай жатам. Сураныч тушундуруп кетинизчи.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Пользователь офлайн   sezimai93   08 Май 2015 - 19:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 464
  • Катталган: 19 Ноябрь 13
  • Соңку аракети: 25 Июн 2017 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:ииииии айтпай эле койоюнчууууу

Просмотр сообщения almazbekovna (08 Май 2015 - 19:11) жазган:

Саламатсызбы мема айым. Биринчи калбаса м.н жасаган печеньениздин устун кесишти эч окшоштура албай жатам. Сураныч тушундуруп кетинизчи.

аны менда окшоштура албадым эле,камырды кесип ичкери карап бурасаныз мен ошентип эле экинчинин учу экоону жармаштырып койдум эле%)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   aqua-94mema   08 Май 2015 - 20:29

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения almazbekovna (08 Май 2015 - 18:56) жазган:

Саламатсызбы мема айым. Биринчи калбаса м.н жасаган печеньениздин устун кесишти эч окшоштура албай жатам. Сураныч тушундуруп кетинизчи.



Сиз кесерде сегиз жагын тен бири бирине дал келгендей кесип аны торт болуко кармап туруп ичкериге бир кайрып койсонуз озу эле жылдызча болуп калат . болгону сегиз болук бирдей кесилиш кк .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   Barika   09 Май 2015 - 19:17

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 2 505
  • Катталган: 15 Май 10
  • Соңку аракети: 31 Янв 2020 23:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:☆●Кыргызстан●☆

Кыйынсыңго Жөжө, кичинекей болуп алып!
Молодец!

☆Дүйнөдө кымбат, өзүңсүң менин АПАКЕМ!☆
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Пользователь офлайн   Supsuluu   10 Май 2015 - 11:59

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 11 Апр 2025 22:18
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

Салам достор, кадимки эле дымдаманы да духокада бышырып алыныздар эн оной жолу.
Этти, картошка, пияз, сабиз, кыскасы баарын баарын озунуз каалаган формада туурап алыныз, духовканын табагына бираз май куюп, тууралгандарды салып, татымына жараша туз, кошумча татымалдарды (приправа) себелеп бираз, табактагылардын бир катмарын комо турган кылып суу куйуп 180 градуста, 45минута же бир саатка салып койсонуз, даяр.
Ошонун эле башкача туру: тооктун санын уй було мучолоруно жетээрлик сатып алып, картошка менен помидорду тегерек (шакекче) кылып туурап ошол эле жол менен бышырып аласыз да тарелкага ортосуна тооктун санын коюп, айланасына картошканы тизип, анын устуно помидорду тизип койсонуз тим эле дасторкондун корку болуп калат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Пользователь офлайн   Naku01   14 Май 2015 - 13:12

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 048
  • Катталган: 22 Апрель 15
  • Соңку аракети: 09 Апр 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кудайым ыйман,ынсап берген жер

Даагы билгендеринизди жазыныздарчы суротун да кошо илиниздерчи

Мемма бул жумада эмне жасайбыз?

Билдирүүнү түзөткөн: Naku01: 14 Май 2015 - 13:13

Сенин суйуун ,Менин Ар намысымдын алдында (made in China)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   aqua-94mema   14 Май 2015 - 14:15

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Даамду сырник .



Жасалыш убакыты: 30 минут
Болук: 13 шт.


Керектуулор

Творог (бир гана! 5%) - 600 г.
Жумуртка- 1 шт
Туз
Шекер - 100-150 г
Ун - 2 чон кашык

Даярдалышы:

1. Баарын аралаштырып алабыз анан аларды тоголок кылып даярдап урпактуу тактайга коебуз .(кол бир аз суу болуш кк)

2. Менде 13 шарикче болот .

3 сковородканы орточо ысыктыка коюп коебуз .

4 ага коп эмес аз гана май куюп (сковородканы бир аз майлап)даяр шарикчени бир аз жалпайтып сковородкага батышынча тизип коебуз .биринчи бети кызылгыч болгуча крышкасын жаап турабыз . андан сон экинчи бетин ысыктыка тозобуз .

5. Аны алып чыгып ыссык жана майлуу сырникти кагаз менен тошолгон тарелкага салып жей бересиниздер . чай менен жесе жумшак ыыым соонунда .мен дайыма даяр болгон сырнике сахардын пудрасын сееп коем ал да озунчо даам бере тургансып .

Таттуу болсун!

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150514_105844_42.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150514_105849_43.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150514_105854_44.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150514_105858_45.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150514_105838_41.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: aqua-94mema: 14 Май 2015 - 14:15

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Пользователь офлайн   akzuura   14 Май 2015 - 14:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 546
  • Катталган: 11 Январь 14
  • Соңку аракети: 25 Дек 2018 11:22
  • Жынысы:Аялзаты

)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   Kara_koz   21 Май 2015 - 22:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 410
  • Катталган: 14 Март 14
  • Соңку аракети: 02 Окт 2016 19:05
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалалабад шаары

ун эки эле кашыкк кошобузбу аз эмесми тушунбой калдым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Пользователь офлайн   aqua-94mema   25 Май 2015 - 13:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения Kara_koz (21 Май 2015 - 21:47) жазган:

ун эки эле кашыкк кошобузбу аз эмесми тушунбой калдым.




Ооба Кара Коз 2 кашык кошсонуз жетиштуу болот . анкени творожный сырник болгону учун ун аз болот . жупжумшак соонун болуп бышат .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Пользователь офлайн   aqua-94mema   25 Май 2015 - 14:37

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Азыр дагы бир булочка менен таанышабыз .

Бизге керек

800 гр ун жана дрожь
10 кашык шекер
50 мл осумдук майы .


Даярдоо ыкмасы камырды жууруп аны майда болукчого болуп 8-9 мунот коюп коебуз .анан жайып суроттогудой . андан сон май менен тегиз майлап устуно бир чон кашык менен шекер салып камырды ороп "с" турундо кайрып ортосунан кесип туруп 25-35 мунот ыссык жерге коюп коебуз .

Андан сон даяр камырга май менен шекер синип буткондо аны духовкага бышырып 10-15 мунот откондо алып карасаныз жумшак жана ширин булочка даяр болот .

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113825_43.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113828_44.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113831_45.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113837_47.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113840_48.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113842_49.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113845_50.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150525_113820_41.jpg

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Пользователь офлайн   Cholponnur.   25 Май 2015 - 18:45

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 12 Февраль 15
  • Соңку аракети: 17 Сен 2021 12:58
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения aqua-94mema (02 Апрель 2015 - 14:50) жазган:

Салам ! Эгер окшош рецепт болсо кошуп коерсуз таппай койдум .


Анда кеттик .биринчи иретте камырды жасап алуубуз учун (коп жазайсызбы азбы ошого карап ченейбиз
)

– сут – 200 мл
– жумуртка– 1 шт.
– сливочное масло – 75 г
– дрож– 1 ч. л.
– туз – 1 ст.л.
– шекер – 1 ст.л.
-Ун болсо -1 кг болсо болот (камыр ото катуу болбогонго чейин )
-Колбаса вареная 300 г (кесилген боюнча алсаныз он .жука турундо)


Даярдалышы :
Кадимки эле сутту ысытып дрожду кошуп баарын аралаштырып жумшагыраак жууруп 40-45 мунот жылуу жерге ачытып коебуз . анан аны ар бирин ото жука кылып жайбай борсоктун калындыгында жайып алабыз да тоголок нерсе (пиалка) менен кесебиз . кесилген камырга колбасаны салып устуно дагы камыр коюп ,аны окшош бир размерде болуп чыгабыз . ал кесилген камырдын баарын астын бириктирип жабыштырып духовканын тарелкасын майлап туруп салабыз канча батса ошончо сала бериниз .(ал сизден коз каранды ) анан бышыраарда 180°с температурада бышырабыз .25-30 мунот .

моону жасап кордум жакшы болоткен.баарывыздан да иниме жакты кофе мнле ушуну жеп калды.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Пользователь офлайн   fea-11   26 Май 2015 - 12:04

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 182
  • Катталган: 01 Апрель 15
  • Соңку аракети: 18 Мар 2016 15:58

Жожо тиги журок формасындагы булочкага сут кошулбайле май менен эле жуурулавы камыры э?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Пользователь офлайн   aqua-94mema   26 Май 2015 - 12:28

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения fea-11 (26 Май 2015 - 11:49) жазган:

Жожо тиги журок формасындагы булочкага сут кошулбайле май менен эле жуурулавы камыры э?



Жоок эже . майды кийин жайганда эле сыйпайсыз . камырды кадимки эле жууруйсуз .жумшак кылып .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (12 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 15 Июн 2025 01:57

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: