Суперстан: Духовкада бышырылчу тамактар - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (12 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Духовкада бышырылчу тамактар оппоной

#41 Пользователь офлайн   aikol87   27 Май 2015 - 10:26

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 392
  • Катталган: 20 Апрель 14
  • Соңку аракети: 10 Апр 2017 12:23

Азаматсын мема.бугун кыздарыма жасап берейин.Колбаса кошулганы жакты.дагы коп коп жазып тур.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#42 Пользователь офлайн   belka   30 Май 2015 - 03:08

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Рахмат Мема булочканын рецеби жакты эртен апама бышырып берейин буюрса,башындагы колбаса менен жасалган пирожкиге окшош бышырмайыңы бышырдым формасы да сонун чыкты,даамы да балдарга жагымдуу экен. Сырниктериңин сүрөтүн көрүп түн жарым болгонуна карабай курсагым ачып казан кылдыратып келдим))).
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#43 Пользователь офлайн   Aitnazarova98   30 Май 2015 - 16:41

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 24
  • Катталган: 01 Май 15
  • Соңку аракети: 04 Авг 2015 13:18
  • Жынысы:Аялзаты

Пияз каттама:
Керектелуучулор; 1 орточо сола жумшагыраак жуурулган камыр. 100 гр маргарин, 100гр суу май.
4-5 орточо пияз. Туз Пиязды туурап, чаларак кууруп азырак туз салып, муздатып коёбуз. Тыныккан камырды жука жайып (канчалык жука болсо, ошончо жакшы) устуно пиязды майы менен салып тегиз жаябыз. Андан сон оромодой кылып оройбуз да бир башынан экинчи башына чейин оройбуз (улул сымал). 10 мин тыныктырабыз. Андан кийин духовканын табагын ысытып, каттаманы салып колдун учу менен тегиз жаябыз. Ото жука жаюнун кереги жок. Андан сон устуно айрандан азырак шыбап, нан бышыргандай эле бышырып алабыз. Бул каттаманы жылуунда жесе даамы ооздо калат. Тамагыныздар даамдуу болсун!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#44 Пользователь офлайн   antiwithin14   30 Май 2015 - 21:19

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения Aitnazarova98 (30 Май 2015 - 16:41) жазган:

Пияз каттама:
Керектелуучулор; 1 орточо сола жумшагыраак жуурулган камыр. 100 гр маргарин, 100гр суу май.
4-5 орточо пияз. Туз Пиязды туурап, чаларак кууруп азырак туз салып, муздатып коёбуз. Тыныккан камырды жука жайып (канчалык жука болсо, ошончо жакшы) устуно пиязды майы менен салып тегиз жаябыз. Андан сон оромодой кылып оройбуз да бир башынан экинчи башына чейин оройбуз (улул сымал). 10 мин тыныктырабыз. Андан кийин духовканын табагын ысытып, каттаманы салып колдун учу менен тегиз жаябыз. Ото жука жаюнун кереги жок. Андан сон устуно айрандан азырак шыбап, нан бышыргандай эле бышырып алабыз. Бул каттаманы жылуунда жесе даамы ооздо калат. Тамагыныздар даамдуу болсун!

.. А маргаринди качан , кайсы убакта иштетебиз?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#45 Пользователь офлайн   Aitnazarova98   31 Май 2015 - 10:35

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 24
  • Катталган: 01 Май 15
  • Соңку аракети: 04 Авг 2015 13:18
  • Жынысы:Аялзаты

Маргаринди майга кошуп ээритип алабыз. Андан сон пиязды кууруйбуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#46 Пользователь офлайн   Biikech93   31 Май 2015 - 12:40

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

Dymdama wawlyk
Sostav
- 500 gr et
-100 gr kuiruk
-1 wt pamodor
-1 wt pi9z
tuz,zire,murch,kawnuch uruk.
Da9rdalywy:
Kuiruk menen etti tort burchtuk kylyp chonuraak kylyp turap,pi9z menen pomidordu maida tuurap,tuz,zire,kawnuch uruk,murch,jalal-abad suu je kampottu kowobuz,30 min marinovat etip ,chopo idiwke maidy etti salyp,kapkagyn jabyp pasyraak otko 30 min bywyrabyz.Duxovkada da bywyrsa bolot 200 gradusta
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#47 Пользователь офлайн   aibo_85   31 Май 2015 - 12:54

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 117
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 18 Окт 2018 16:02
  • Жынысы:Эркек

чопо идишке май куюлавы, этти салаардан мурун.
шишке этти сайабы, же жон эле салып коебу

Билдирүүнү түзөткөн: aibo_85: 31 Май 2015 - 12:56

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#48 Пользователь офлайн   aibo_85   31 Май 2015 - 12:57

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 117
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 18 Окт 2018 16:02
  • Жынысы:Эркек

духовкага бышырганда этти кантип салат, шишке сайып анан духовкага салабы
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#49 Пользователь офлайн   antiwithin14   31 Май 2015 - 13:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения aqua-94mema (25 Май 2015 - 14:37) жазган:

Азыр дагы бир булочка менен таанышабыз .

Бизге керек

800 гр ун жана дрожь
10 кашык шекер
50 мл осумдук майы .


Даярдоо ыкмасы камырды жууруп аны майда болукчого болуп 8-9 мунот коюп коебуз .анан жайып суроттогудой . андан сон май менен тегиз майлап устуно бир чон кашык менен шекер салып камырды ороп "с" турундо кайрып ортосунан кесип туруп 25-35 мунот ыссык жерге коюп коебуз .

Андан сон даяр камырга май менен шекер синип буткондо аны духовкага бышырып 10-15 мунот откондо алып карасаныз жумшак жана ширин булочка даяр болот .

. . эн сонун го! Жонокой, бирок, даамдуу!! !
Мен бугун даярдадым. Ойдогудай даам!
Суротко тартып жаттым, бирок, бул жака жуктой албадым?!

Билдирүүнү түзөткөн: antiwithin14: 31 Май 2015 - 13:11

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#50 Пользователь офлайн   PRINCE-OF-KIRGIZIYA   31 Май 2015 - 13:36

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 368
  • Катталган: 17 Март 15
  • Соңку аракети: 31 Мар 2018 16:17
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Алай - Кыргызстан

Мммм
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#51 Пользователь офлайн   antiwithin14   31 Май 2015 - 17:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения aqua-94mema (26 Май 2015 - 12:28) жазган:

Жоок эже . майды кийин жайганда эле сыйпайсыз . камырды кадимки эле жууруйсуз .жумшак кылып .

. . анан ыссыгында алыш керек экен э,антпесен ширелер жабышып ,чыкпай кыйнайт экен.
Мен устуно сахарная пудрадан сээп койдум!

Мема кыз дагы кутобуз!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#52 Пользователь офлайн   aqua-94mema   01 Июнь 2015 - 14:08

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Баланызга сут менен нанды кантип жедире алам деп убара болсонуз анда бул жактагы суроттой кылып жасап берсениз болот. Биз учун эн негизги дрожь маргарин бир аз, анан сут кичине ( камыр жумшак болуусу учун ) анан мейиз .,

Камыр ачыганда эле суротто тургандай жасап аны 200° га 20 минут кое турсаныз соонун болуп жумшак бышат . анан баланызга эми мурдун жейбиз э балам,болбосо бул торомпой келип атаны алып кетип калат ,жеп койсон атан уйдо болот деп алдап жудирип коюга ото оной . :кола-жүгөрү:

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150601_110357_42.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150601_110400_43.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150601_110404_44.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20150601_110350_41.jpg

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#53 Пользователь офлайн   antiwithin14   01 Июнь 2015 - 20:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения aqua-94mema (01 Июнь 2015 - 14:08) жазган:

Баланызга сут менен нанды кантип жедире алам деп убара болсонуз анда бул жактагы суроттой кылып жасап берсениз болот. Биз учун эн негизги дрожь маргарин бир аз, анан сут кичине ( камыр жумшак болуусу учун ) анан мейиз .,

Камыр ачыганда эле суротто тургандай жасап аны 200° га 20 минут кое турсаныз соонун болуп жумшак бышат . анан баланызга эми мурдун жейбиз э балам,болбосо бул торомпой келип атаны алып кетип калат ,жеп койсон атан уйдо болот деп алдап жудирип коюга ото оной . :кола-жүгөрү:

. . балли!!!

Колун дарт корбосун!
200 градуска печкага салыш керекпи? Жумшаргыча

Билдирүүнү түзөткөн: antiwithin14: 01 Июнь 2015 - 20:36

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#54 Пользователь офлайн   aqua-94mema   01 Июнь 2015 - 20:50

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения antiwithin14 (01 Июнь 2015 - 20:14) жазган:

. . балли!!!

Колун дарт корбосун!
200 градуска печкага салыш керекпи? Жумшаргыча


Рахмат эжоо !

Жоок жумшаргыча эмес 20 мунот 200 ° ка саласыз духовкага . бышырат да . баарын . бир нерсени унутупмун . жумуртканын сарысына чымчым сахар салып сыйдаа кылып сыйпап койсо да болот .баланын табитине .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#55 Пользователь офлайн   Meka77   01 Июнь 2015 - 22:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Мынча ширин бул торомпой Мема айым :)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#56 Пользователь офлайн   eldar96   01 Июнь 2015 - 22:23

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6 254
  • Катталган: 12 Март 15
  • Соңку аракети: 11 Июл 2024 01:56
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:КЫРГЫЗСТАН

ах Мема кимге тийсен да жыргатасынго

*************************************
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#57 Пользователь офлайн   Naku01   02 Июнь 2015 - 06:01

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 048
  • Катталган: 22 Апрель 15
  • Соңку аракети: 09 Апр 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кудайым ыйман,ынсап берген жер

Азаматсын Мемма сенин артынанда бизда уйронуп атавыз
Сенин суйуун ,Менин Ар намысымдын алдында (made in China)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#58 Пользователь офлайн   belka   02 Июнь 2015 - 22:45

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Просмотр сообщения aqua-94mema (01 Июнь 2015 - 11:08) жазган:

Баланызга сут менен нанды кантип жедире алам деп убара болсонуз анда бул жактагы суроттой кылып жасап берсениз болот. Биз учун эн негизги дрожь маргарин бир аз, анан сут кичине ( камыр жумшак болуусу учун ) анан мейиз .,

Камыр ачыганда эле суротто тургандай жасап аны 200° га 20 минут кое турсаныз соонун болуп жумшак бышат . анан баланызга эми мурдун жейбиз э балам,болбосо бул торомпой келип атаны алып кетип калат ,жеп койсон атан уйдо болот деп алдап жудирип коюга ото оной . :кола-жүгөрү:

Бали Мема,сонун рецептерди жуктоп жатасын.
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#59 Пользователь офлайн   aiwa1990   03 Июнь 2015 - 23:27

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 197
  • Катталган: 27 Февраль 15
  • Соңку аракети: 05 Июл 2020 15:16
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Сонун рецептерди жазып жатасын Мема. Дагы жаз кутооообуз
Назка
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#60 Пользователь офлайн   aqua-94mema   04 Июнь 2015 - 01:38

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Голубцы капуста менен духовкага дагы бышырса болот . болгону катуу катуу ороп .

Аны учун капуста жана эт тарткычтан откон уй эти,куруч,пияз, бир аз болгар ( пияз болгарды да откоруп жибериниз эт тарткычтан ) анан чоп чар кошсонуз болот даамына жараша туз калемпир . болду аны 180° 30 минутага чукул коебуз .

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20150603_222725_14.jpg

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (12 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 15 Июн 2025 01:58

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: