Суперстан: Курут жөнүндө жазабыз - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (11 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Курут жөнүндө жазабыз Кайсы жактын куруту даамдуу болот?

#21 Пользователь офлайн   kg_egizder   12 Июль 2015 - 23:38

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 217
  • Катталган: 28 Апрель 15
  • Соңку аракети: 09 Фев 2017 18:49

Шилекейди куюлтбагылачы ээ
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   fittoniya   14 Июль 2015 - 16:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 133
  • Катталган: 19 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 31 Июл 2016 09:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Апамдын журогу,дайым ошол жердемин.

Кундо курут жейм.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   ereka   14 Июль 2015 - 16:18

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 351
  • Катталган: 28 Июль 13
  • Соңку аракети: 04 Май 2021 11:10
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Шоро компаниясы майда куруттарды чыгарып баштаптыр (же мен эми кордумбу), перец кошулганын курутту 1-жолу жедим. Кычкылды жакшы коргондорго жакшы экен.
Коро албастын козуно куйуп-жанып,
Ичи тардын ичине куйут салып.
Жашасам дейм, ак жамгырдай ношорлогон,
Жан дуйного алай-дулой булук салып...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   beka1207   14 Июль 2015 - 16:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 722
  • Катталган: 28 Февраль 15
  • Соңку аракети: 10 Апр 2018 19:31
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения fittoniya (14 Июль 2015 - 16:12) жазган:

Кундо курут жейм.

Курутту кундо жесе гемаглабинди азайтып жиберет дечу беле...
Баштадынбы коркпо,
Коркосунбу баштаба!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   Biikech93   14 Июль 2015 - 17:42

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

Курутту жакшы корбогон адамдын озу жок болсо керек. Мен да жакшы кором.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Пользователь офлайн   Biikech93   14 Июль 2015 - 17:47

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

Курут жакшы болуш учун аталасын иритбей кайнатыш керек жана бастырганда каттуу бастырып илегенде жакшы илеш керек, эгерде аталасын иритип жакшылап илебесен курут жарылып кетет жана дамсыз болуп калат
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Пользователь офлайн   nurani111   15 Июль 2015 - 13:18

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 130
  • Катталган: 21 Март 15
  • Соңку аракети: 06 Дек 2017 10:40

Бизде сузмону кайнатып курут жасайт,аны эзме курут деп койот.Айрыкча орозодо ооз жапканда эзип ичсе кечке чейин курсагын ток журосун.Оруктун кагын кошуп эзип ичсе аябай сонун.Набаттан салып ичебиз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Пользователь офлайн   asia_29   16 Июль 2015 - 20:23

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 327
  • Катталган: 10 Июнь 15
  • Соңку аракети: 08 Окт 2015 00:40
  • Калаасы:Ордолуу Ош!!!

Абдан курут жегим келип жатат.Ким келет кыргызстандан жакында.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   malika14   16 Июль 2015 - 20:26

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 943
  • Катталган: 22 Март 15
  • Соңку аракети: 27 Янв 2019 19:54
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Картахена Испания

Yii kyrytty beker estetinerda orozo elem.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   warsaw.   16 Июль 2015 - 21:36

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 927
  • Катталган: 24 Январь 15
  • Соңку аракети: 25 Апр 2016 10:08
  • Жынысы:Эркек

курут жөнүндө жазабыз;
эми курут жөнүндө жазсак,курут бул уйдун сүтүнөн даярдалат,биринчи айран болот,аны ачытып калтага куюп асып коёт,суусу агып бүткөндөн кийин,апалар отуруп алышып аз аздан чымчып алып алакандын ортосу менен тоголоктойт, аны күнгө алып чыгып жаят,примерно 2 күндө кургайт,кургаган курут деп ушуна айтат.
куруттун баасы бизде ошто 1 сомдон баштап 50 сомго дери бар штугу.
Курут а экиге бөлүнөт кам курут бышырылган курут,бышкан курутту кышында эзип ичсең сонун болот.
Зыян жагы;каныңы азайтат,кан аз болсо куруттан аалыс ойноооо.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Пользователь офлайн   Ashka   16 Июль 2015 - 21:56

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 819
  • Катталган: 06 Январь 15
  • Соңку аракети: 16 Сен 2017 19:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-Абад

Курут суйуучулорго.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: Курут2.jpg
  • Прикрепленное изображение: Курут.jpeg

Дүйнө сулуу Ислам менен.
Жүрөк жумшак Ыйман менен.
АЛЛАХ берген өмүр таттуу.
Ушул ыйык күндөр менен!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Пользователь офлайн   ayildik_kiz   18 Июль 2015 - 01:32

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 423
  • Катталган: 23 Май 12
  • Соңку аракети: 07 Дек 2016 21:38
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бейиштин тору...

Эзме курутка орук как менен нават кошум ичкенин биринчи жолу угушум.
Бактылуу- омур жок,бактылуу кундор гана болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   nurani111   18 Июль 2015 - 10:40

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 130
  • Катталган: 21 Март 15
  • Соңку аракети: 06 Дек 2017 10:40

Просмотр сообщения ayildik_kiz (18 Июль 2015 - 01:32) жазган:

Эзме курутка орук как менен нават кошум ичкенин биринчи жолу угушум.

Бизде эзме курутка шекер,набат кошуп ичет.Кээ бир аймактарда туз кошуп ичкенин коруп мен дагы убагында аябай эле тан калган элем.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Пользователь офлайн   belinda   18 Июль 2015 - 13:11

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 131
  • Катталган: 30 Июнь 15
  • Соңку аракети: 17 Авг 2015 15:58
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:♥♥♥♥♥

уууух жегим келип кетти гооо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   Geran   18 Июль 2015 - 16:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 413
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 21 Янв 2021 12:25
  • Жынысы:Аялзаты

Апам жайып кургатып койот,мен жейм...Аябай жагат
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Пользователь офлайн   -rusalka-   18 Июль 2015 - 16:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 539
  • Катталган: 23 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 20 Сен 2015 18:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:(БАЭ) Дубай шаары

Куруттун эзилгенине сары май кошуп ичсе да сонун б.т го.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Пользователь офлайн   Holerik10   18 Июль 2015 - 16:28

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 252
  • Катталган: 07 Июнь 15
  • Соңку аракети: 05 Июн 2016 11:44
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Сары май менен туз кошуп ичсен сонун
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Пользователь офлайн   miracle_m   18 Июль 2015 - 16:36

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 571
  • Катталган: 02 Июль 14
  • Соңку аракети: 02 Авг 2021 13:36
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения nurani111 (18 Июль 2015 - 10:40) жазган:

Бизде эзме курутка шекер,набат кошуп ичет.Кээ бир аймактарда туз кошуп ичкенин коруп мен дагы убагында аябай эле тан калган элем.

Шекер набат менен ичкенди менда биринчи ирет угушум. Ошондо даамы кандай болуп калат.



I hope to meet again ..

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Пользователь офлайн   nurani111   19 Июль 2015 - 15:03

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 130
  • Катталган: 21 Март 15
  • Соңку аракети: 06 Дек 2017 10:40

Просмотр сообщения miracle_m (18 Июль 2015 - 16:36) жазган:

Шекер набат менен ичкенди менда биринчи ирет угушум. Ошондо даамы кандай болуп калат.

Даамы ширин болот.Сары майды да кызытып кошуп ичет.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Пользователь офлайн   Biikech93   20 Июль 2015 - 19:25

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

Куруттун бизде эки туру бар
1) куувудо пышавыз куувуго куйгандан кийин айранды эгер кыш мезгилинде пыша турган болуп калсак ысык суу куйуп пышавыз тезирек майы тушот, жай жаз, куз мезгилдеринде муздаткычка жатарда суу койуп койсок сарга чейин суу муздак болуп калат, саар менен эрте туруп куувуго муздак суу менен айранды куйсан 30 минтага жетбей майы тушот куувунун майын туздап туруп ысык нан менен жесениз кайра кайра жегиниз келет. Куувуну бышып буткондон кийин ,пышмасын казан куйуп, отон жагып кобурок кайнатасыз тез тезден коскоп аралаштырып туурасыз пышма гойлосунга айланат, гойлосунну муздагандан кийин ак боздон тигилет аппак калтага куйулат гойлосундун саары суусу агылып буткондон кийин, таш менен бастырып коюбуз каттуу болуп калган сузмону чарага салып жакшылап илейбиз туздан кошуп канчалык жакшы иленсе ошончолук курут тегиз сылык чыгат жана оной болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (11 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 18 Авг 2025 05:11

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: