Суперстан: Лагман жасагым келет... - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (4 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Лагман жасагым келет... Мен абдан даамдуу тамак жасаганды жакшы кором, анан бул жактан

#21 Пользователь офлайн   altynka95   26 Декабрь 2015 - 03:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

Оз алдымча бир жолу жасагам камырын кичине жумшагыраак кылып алган екем, апам картошка кошпой жасайт
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   Milana.   26 Декабрь 2015 - 11:19

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 128
  • Катталган: 27 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 17 Мар 2018 03:55
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Марс

Просмотр сообщения aqua.94mema (21 Декабрь 2015 - 15:09) жазган:

Куурулма лагман жасайсызбы же сууга бышырасызбы?

Курулма лагманды кантип жасайт?
Сени корсом
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   happy02   26 Декабрь 2015 - 17:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 959
  • Катталган: 26 Апрель 13
  • Соңку аракети: 26 Сен 2017 04:28
  • Жынысы:Белгисиз

Камырын китлаптан алып келип эле бышырып, жабышып калбашы учун осумдук майынан аралаштырып коем. Калганы оной эле го.. Камырын чойгонду уйроткон бироо болсо го..
Умей держать всю боль внутри, людям плевать на твои чувства.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   Meruet84   26 Декабрь 2015 - 20:34

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 308
  • Катталган: 09 Март 15
  • Соңку аракети: 24 Июл 2021 23:47
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

)))))))Камырын колго жасап чойгон даамдуу болот.(((((((

Дайыма колго чоюуп жасайм .Фаршын кадимкидей куздо жасап банкаларга басып аламда , кышта иштете берем .Айырмасы жок жаны кошулган жашылчалардай эле таам берет.

Билдирүүнү түзөткөн: Meruet84: 26 Декабрь 2015 - 20:42

لا اله الا انت سبحا نك اني كنت من الظا لمين
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   Гука   27 Декабрь 2015 - 00:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 008
  • Катталган: 09 Апрель 08
  • Соңку аракети: 04 Мар 2018 02:35
  • Жынысы:Аялзаты

Мен да камырын колго чоюп жасаганды жакшы кором. Подливге перец кобуроок,картошканы аз эле кошом
БААРЫ ЖАКШЫЛЫК УЧУН!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Пользователь офлайн   Supsuluu   27 Декабрь 2015 - 14:58

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 17 Июн 2025 16:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

Камырын подробно айткылачы, анча мынча мага окшогон чоркоктор тушунбой калдык?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Пользователь офлайн   aqua.94mema   27 Декабрь 2015 - 15:40

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Milana. (26 Декабрь 2015 - 11:19) жазган:

Курулма лагманды кантип жасайт?



Аны соусун кууруганда эле кошо кууруйт . лагманды чоюн алып майга дымдап коесуз жагы сковородкага перец,эт,лук, турп ж.б.кошулмаларды кууруганда кошо эле кууруйсуз .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Пользователь офлайн   aqua.94mema   27 Декабрь 2015 - 15:41

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Гука (27 Декабрь 2015 - 00:07) жазган:

Мен да камырын колго чоюп жасаганды жакшы кором. Подливге перец кобуроок,картошканы аз эле кошом



Даа!перецти кобуроок жана ар турдуусун кошсо лагмандын светин яркий кылып турат .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   BRILIANTTKA   28 Декабрь 2015 - 19:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 539
  • Катталган: 05 Февраль 15
  • Соңку аракети: 21 Мар 2024 00:48
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Балыкчы)))

Гуйру лагманды аябай жакшы көрөм жана такай жасайм.
Уйдун койдун сулп эти. Мен чей кабыгын сыйрып алам,ошондо жумшак болот. Этти кесегиреек туурап,кууруп жатканда эле соевый соусту куюп жиберем. Где то 200 грамдай.Перец болгарскийди тоже кесек кесек туурап кошуп ,үстүнө бир же эки помидорду тоже кошом. Анан зелень укроп,петрушка кинза болсо кинза кошом. И молотый черный перец. Болду,баары жай отко бышат. И кичине бир чыныдай суу кошуп коем. Болду.
Камырын ысыгыраак сууга туз менен эле өтө былжырак эмес өтө кургак эмес кылып жууруйм. Көпкө ийлеп,целофан пакетке салып жылуу ороп дымыктырып коем. Где то жарымсаат өткөндөн кийин ,камырды кескилеп алып,суу майга мыкчылап алып,тегерек жылаан оролгондой кылып ороп,чарага бастырып коем. Где то жарым саат өткөндө алып четтен чое берем, бышыра берем. и анан бышкан камырды тасмалдын үстүнө эле жайып кургатып алам,кургагандан кийин майлап чарага салып коем. Картошка кошулган лагман лагманга окшобосо керек,а редька кошпойм. Пияз да кошпойм. Сей даяр болгондо чесноктун порошогун аз маз кошуп коем,все...
Если я вас напрягаю или раздражаю,
то Вы всегда можете забиться в угол и порыдать)))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   belka   13 Апрель 2016 - 12:03

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Лагмандын камырын катуу жууруп чоём,бирок ото кыйын кором. Аябай коп убактым энергиям кетет,оноюраак чоюунун жолун билгендер болсо болушо кеткилечи?

Билдирүүнү түзөткөн: belka: 13 Апрель 2016 - 12:03

Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Пользователь офлайн   aqua.94mema   13 Апрель 2016 - 12:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения belka (13 Апрель 2016 - 12:03) жазган:

Лагмандын камырын катуу жууруп чоём,бирок ото кыйын кором. Аябай коп убактым энергиям кетет,оноюраак чоюунун жолун билгендер болсо болушо кеткилечи?



Камырын туура катуу жууруп анан хололго коюп .бир аз жайып тоголоктоп туруп устуно марли же майлык жаап коюнуз . майы сингенде озу эле чеюлуп калат узулбой,оной оной тартып тартып
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Пользователь офлайн   Ajibaeva2016   13 Апрель 2016 - 14:29

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 140
  • Катталган: 12 Апрель 16
  • Соңку аракети: 03 Июл 2017 18:42
  • Жынысы:Аялзаты

Суйомго лагманды,бирок окшошпойтда анча.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   belka   14 Апрель 2016 - 14:09

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Просмотр сообщения aqua.94mema (13 Апрель 2016 - 09:18) жазган:

Камырын туура катуу жууруп анан хололго коюп .бир аз жайып тоголоктоп туруп устуно марли же майлык жаап коюнуз . майы сингенде озу эле чеюлуп калат узулбой,оной оной тартып тартып

Рахмат.
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Жолоочу_Bojooook_* 16 Апрель 2016 - 11:32

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Босо лагманды кандай жасайт? Рецебин айтып койунуздарчы.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   asia_92   16 Апрель 2016 - 21:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Просмотр сообщения Bojooook (16 Апрель 2016 - 11:32) жазган:

Босо лагманды кандай жасайт? Рецебин айтып койунуздарчы.

оппной эле
[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Пользователь офлайн   Bojook   19 Апрель 2016 - 17:50

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5
  • Катталган: 18 Апрель 16
  • Соңку аракети: 22 Апр 2016 21:00

оппной эле


Мумкун болсо рецебин жазып койоспу. Куйоом аябай жакшы корот.Ошого соонун кылып жасап берейин дедим эле.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Пользователь офлайн   Bojook   19 Апрель 2016 - 17:51

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5
  • Катталган: 18 Апрель 16
  • Соңку аракети: 22 Апр 2016 21:00

Просмотр сообщения asia_92 (16 Апрель 2016 - 21:07) жазган:

оппной эле

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Пользователь офлайн   Sweet-Lika   19 Апрель 2016 - 23:20

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 10 685
  • Катталган: 30 Сентябрь 13
  • Соңку аракети: 13 Июн 2025 00:28
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:HOME. LOVE. FAMILY.

Макарон менен кантип лагман болсун..?
В каждой шутке есть доля правды...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Пользователь офлайн   saltanat.   19 Апрель 2016 - 23:52

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Просмотр сообщения Sweet-Lika (19 Апрель 2016 - 23:20) жазган:

Макарон менен кантип лагман болсун..?

Ошону айтсаң.
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Пользователь офлайн   asia_92   20 Апрель 2016 - 01:45

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Просмотр сообщения Bojook (19 Апрель 2016 - 17:50) жазган:

оппной эле


Мумкун болсо рецебин жазып койоспу. Куйоом аябай жакшы корот.Ошого соонун кылып жасап берейин дедим эле.

Камырына кааласан жумуртка, кошуп койсон.Ото катту эмес,ото жумшак кылбай жасайсыз.Тыныктырып 20минут койосуз.Эми калганын жасайсыз бульонун
Эт
пияз
болгарский
капуста (китайский)боло берет
чеснок
селдерей
Баардыгын лагманга кылгандай кылып куруй бересиз.Эми колду таза жууп майлап колду..
Эми камырын алып жыланга, окшотуп сойлотуп чонойтуп.Тарелкага айландырып
пакетке тыныктырып коёсуз.Кийинкисинде эки колго илештирип,столко танкылтадып урасыз ичке болгучакты. Кайнап жаткан сууга саласыз,калкып калганда аласыз ошентип бышырып аласыз.Тушундурдум окшойт ээ
[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (4 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 22 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 22, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 10 Авг 2025 16:22

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: