Суперстан: Самсаны түрлөп жасоо - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (8 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Самсаны түрлөп жасоо Самсаны түрлөп жасоо

#1 Пользователь офлайн   nurperishka05   16 Март 2016 - 10:05

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 60
  • Катталган: 15 Июнь 13
  • Соңку аракети: 26 Ноя 2020 18:15

Салам форумчулар. Мен самса жасасам эле каттык болуп калат .Анан барака самса жасасам каты анчале чыга бербейт. пайдалуу кенештерден жаза кетиниздерчи
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   mirana9395   16 Март 2016 - 10:15

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 442
  • Катталган: 14 Январь 15
  • Соңку аракети: 19 Дек 2021 21:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Россия Иркутск ♥♥Озгон♥♥

Самсанын сырын ачып берейинби деп бир аяшым сураганынан, айтынчы десем тузун кичине коп кошсон сонун болот деген эле озу самса жасап иштейт болчу.Самсанын камырын чоон тегерек жука кылып жайгандан сон маргарин шыйпап аны жакшылап тегерек кылып ороп кичине тындырып , кичине олчомдо кесип алып жасай берес.Фаршын туурап болгонсон кичине суу куйуп койсонуз сонун болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   gulkar   16 Март 2016 - 11:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 870
  • Катталган: 12 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 26 Окт 2019 01:51
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргыз жерим!

Мен жасаган самсы. Камырын магазинден эле сатып алып,кадимкидей эле фарш кылам,майда туурайм себеби духофкага жакшы бышыш учун.Сен деле камырын дайын эле алсан 55-60с турат.(же тандырга жасаган самсыны айтып жатасынбы?)

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG_20160316_110007_19.jpg
  • Прикрепленное изображение: IMG_20160316_110042_3.jpg

Никогда не сдавайся.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   Shorobashat   16 Март 2016 - 11:23

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 583
  • Катталган: 01 Июнь 13
  • Соңку аракети: 13 Апр 2025 17:18
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ордолуу Ош

Апамдар уйдо жасашат. Мирана айткандай маргарин сыйпайт. Слоённый (кабат) кылып жасайт го. Духовкага жасаса да, тандырга жапса да ширин болот го!чиркин!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   JenaOfisera   16 Март 2016 - 13:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 898
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 11 Авг 2020 22:48
  • Жынысы:Аялзаты

Камырды катуу кылып журуп аласыз го дейм,жумшагыраак жууруп жука жайып ичине маргарин (пампушка мисалы)суйкоп эле бышырсаныз сонун эле болот....бир жумуртка кошуп койсонуз да болот камырга
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   Master_84   16 Март 2016 - 13:40

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 395
  • Катталган: 23 Январь 15
  • Соңку аракети: 16 Окт 2024 11:32
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:ЯМАЛ

Просмотр сообщения gulkar (16 Март 2016 - 11:09) жазган:

Мен жасаган самсы. Камырын магазинден эле сатып алып,кадимкидей эле фарш кылам,майда туурайм себеби духофкага жакшы бышыш учун.Сен деле камырын дайын эле алсан 55-60с турат.(же тандырга жасаган самсыны айтып жатасынбы?)

Аппетитти ачат го )
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   aqua.94mema   16 Март 2016 - 13:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

А мен болсо камырына дагы маргарин кошот экенмин . сыйпаганга азыраак колдоном маргариндин жыты чыгып калса жаманго .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   zoichka   16 Март 2016 - 15:14

  • Карапайым
  • PipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 172
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 21 Июн 2017 11:24
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Dubai

Даяр камырынан сатып алып жасайм.20шт самсы чыгат.баасы 48сом.мээнетин менен ун деле ошого барып калаткен
Ардагым Атам.Асылым Апам.сагындым сиздерди (((
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   Kymyzkyz   16 Март 2016 - 15:38

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 167
  • Катталган: 02 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 08 Май 2021 04:22
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Баткен

Мен камырына да май кошом, шедрое лето колдоном, даамы жакшы болот. 1кг.унга 3тон 2син кошуп катуураак жууруп,20мин. коюп коем. Камырды тегерек, жука жайып, калган майды суйкоп, ороп алып,анча чон эмес болукко болуп, узунунан кабатын устуно кылып кайра жукараак кылып жайып туурамжыны салып каалагандай формада туйуп бышыра берем. Камыры оозуна салганда эрип кете турган сонун, кирсилдек самсы болот. 20-30 шт.чыгат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   Kymyzkyz   16 Март 2016 - 15:41

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 167
  • Катталган: 02 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 08 Май 2021 04:22
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Баткен

Камыры жумшак, ону жагымдуу сары болсун десенер, ашкабактын суусунан бир аз кошуп койсонор да болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   nurperishka05   17 Март 2016 - 16:26

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 60
  • Катталган: 15 Июнь 13
  • Соңку аракети: 26 Ноя 2020 18:15

рахмат сиздерге эми жасап коройунчу
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   rumaika5544   17 Март 2016 - 16:40

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 739
  • Катталган: 26 Февраль 14
  • Соңку аракети: 15 Авг 2019 23:03
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек.Кыргызстан.

Мумкун болушунча кобуроок оросонор 'каты' жакшы чыгат.
«Будьте с людьми как дерево, когда в тебя
кидают камень, отвечайте плодами»
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   belleza   17 Март 2016 - 19:33

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 320
  • Катталган: 30 Июнь 11
  • Соңку аракети: 05 Июл 2021 11:35
  • Жынысы:Белгисиз

Мага маргариндин жыты жакпайт. Ошого камырын обычный кылып жайып, катына тон май суйкойм. Тон майга кичине растительное масло кошуп жиберем. Даамы соонун болот. Духовкага салганда бетине айрандан суйкоп, кунжут себелем коем.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   slastenka   20 Март 2016 - 22:46

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 506
  • Катталган: 18 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 17 Авг 2020 21:23
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Мусулмандар жашагАн ШаардА

Мен самсынын камырына кадимкидей тамакка кошо турган май,туз,жумуртка, дрожь кошуп жумшагыраак кылып жууруп алып бир аз тыныктырып койуп жайып кыла берем. Аябай даамдуу анан жумшак болот.

Билдирүүнү түзөткөн: slastenka: 20 Март 2016 - 22:46

Мой муж-мой рай! И пусть Аллах даст мне такого имана которое я смогу вместо с ней открыть дверь Рая. Ин ша Аллах
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   fittoniya   20 Март 2016 - 23:08

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 133
  • Катталган: 19 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 31 Июл 2016 09:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Апамдын журогу,дайым ошол жердемин.

Айран суйкоп коруш керек экен.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   Sagizgan   20 Март 2016 - 23:17

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 931
  • Катталган: 28 Сентябрь 12
  • Соңку аракети: 23 Янв 2024 23:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Тез тез озгорулуп турат

Мен мисалы 50 шт жасасам 2 тукум кошомун.Анан катына жон май менен азмаз тон май аралаштырып суйкойм.Камырдын ичине тукумга сл май кошом( пампушка) каты укмуш чыгат жесен жумшак дагы.Арамзалыгым кармаса тестаныле апкелип бышырамын.Копчулук болсо колдо кылганга туура келетда.
[color="#006400" Куйуту жок кулуп журот дебегин, Куйутумду кулуп журуп женемин!!!!?[/ color]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   Sagizgan   20 Март 2016 - 23:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 931
  • Катталган: 28 Сентябрь 12
  • Соңку аракети: 23 Янв 2024 23:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Тез тез озгорулуп турат

Анан мен бир тоголок жайып алып устуно май суйкоп коюп коем дагы экинчисин жайып аныда устуно коюп май суйкоп экоосун чоогу оройм.Ошондо каты кооп болуп сонун чыгат( жоок мактанбадым бирокчу)
[color="#006400" Куйуту жок кулуп журот дебегин, Куйутумду кулуп журуп женемин!!!!?[/ color]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   Woman.   22 Март 2016 - 11:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 695
  • Катталган: 23 Апрель 15
  • Соңку аракети: 10 Июл 2019 12:39

Маргарин харам деп уккандан бери слив. масло колдонуп калдым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#19 Пользователь офлайн   mawa.32   23 Март 2016 - 06:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 759
  • Катталган: 28 Июль 14
  • Соңку аракети: 29 Дек 2021 01:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-Абад

Просмотр сообщения nurperishka05 (16 Март 2016 - 10:05) жазган:

Салам форумчулар. Мен самса жасасам эле каттык болуп калат .Анан барака самса жасасам каты анчале чыга бербейт. пайдалуу кенештерден жаза кетиниздерчи

барака самсага шедрое лето деген сливичный майды колдосонуз каты аябай жакшы чыгат. Ан майдалап кесип алгандан кийин эки жагын оодарбай, коп ундабай бир эле жагын жайссаныз.
)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#20 Пользователь офлайн   Allahtynkulu   24 Март 2016 - 17:08

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 492
  • Катталган: 03 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 12 Мар 2017 13:39

Мен кадимкидей эле туз, суу менен камыр жууруйм. Экиге болуп, биринчисин жайгандан кийин устуно тон майдын озунон майлап, анан экинчи камырды жайып, биринчи жайылган камырдын устуно жая салам. Анын устуно дагы тон май сыйпап анан оройм. Оролгон камырды эки эли аралыкта кесип алып беш мунот кое турам, себеби камыр бир аз катыйт да жайганда ундун кереги жок болот. Коп ун сээп жайсаныз каты жоголуп кетет. Бир бетин эле жаясыз, арткы жагы самсанын сырты кылып туйосуз. Устуно жумуртканын сарысын сыйпап, кунжут же сейданадан сээп духовкага саласыз. Камырга тон майдын озун сыйпаганга жумшак болуп бышат. Мактанбайын той-топурда дайыма мага самса заказ тушот, ошондуктан жакшыле жасаймго деп ойлоп калам да деп мактанганча кетейин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (8 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 15 Июн 2025 01:40

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: