Суперстан: Самсаны түрлөп жасоо - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (8 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Самсаны түрлөп жасоо Самсаны түрлөп жасоо

#41 Пользователь офлайн   Jadyrashka   08 Апрель 2016 - 00:11

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 3 124
  • Катталган: 08 Апрель 14
  • Соңку аракети: 08 Июн 2025 19:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:New York

Просмотр сообщения Allahtynkulu (24 Март 2016 - 17:08) жазган:

Мен кадимкидей эле туз, суу менен камыр жууруйм. Экиге болуп, биринчисин жайгандан кийин устуно тон майдын озунон майлап, анан экинчи камырды жайып, биринчи жайылган камырдын устуно жая салам. Анын устуно дагы тон май сыйпап анан оройм. Оролгон камырды эки эли аралыкта кесип алып беш мунот кое турам, себеби камыр бир аз катыйт да жайганда ундун кереги жок болот. Коп ун сээп жайсаныз каты жоголуп кетет. Бир бетин эле жаясыз, арткы жагы самсанын сырты кылып туйосуз. Устуно жумуртканын сарысын сыйпап, кунжут же сейданадан сээп духовкага саласыз. Камырга тон майдын озун сыйпаганга жумшак болуп бышат. Мактанбайын той-топурда дайыма мага самса заказ тушот, ошондуктан жакшыле жасаймго деп ойлоп калам да деп мактанганча кетейин.

Мен да почти ушинтип эле жасаймын бирок эч кунжут, сейдана сеппеймин анткени өзүм жей албайм, жумуртка сыйпаймын жалтыраган сонун болот.
Внешность - это козырь , но не туз…
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#42 Пользователь офлайн   kok-jar   10 Апрель 2016 - 14:56

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 656
  • Катталган: 01 Сентябрь 12
  • Соңку аракети: 02 Сен 2019 22:07
  • Жынысы:Аялзаты

Менда самсы жасаган атам эгер ойдогудай чыкса рецеп менен болушом фото илем
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#43 Пользователь офлайн   altynka95   14 Апрель 2016 - 22:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

Просмотр сообщения kok-jar (10 Апрель 2016 - 14:56) жазган:

Менда самсы жасаган атам эгер ойдогудай чыкса рецеп менен болушом фото илем

Кутуп жатабыз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#44 Пользователь офлайн   jetinur90   14 Апрель 2016 - 23:28

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 641
  • Катталган: 15 Ноябрь 13
  • Соңку аракети: 13 Сен 2016 23:51
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:БИШКЕК

Ооох! Бирааз тамагым жаман да)))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#45 Пользователь офлайн   kyrgyzstan00   16 Апрель 2016 - 04:44

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 691
  • Катталган: 19 Апрель 15
  • Соңку аракети: 30 Ноя 2019 01:38

Просмотр сообщения Cholponnur. (29 Март 2016 - 00:49) жазган:

Ушул эженин рецепти бойунча бугун самсы жасадым камыры оозунда ээрип кететурган соонун самсы болду деп мактанып койдум:)

Тон май ал кандай май тушундуруп коюнчу,сураныч.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#46 Пользователь офлайн   kyrgyzstan00   16 Апрель 2016 - 04:47

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 691
  • Катталган: 19 Апрель 15
  • Соңку аракети: 30 Ноя 2019 01:38

Просмотр сообщения Allahtynkulu (24 Март 2016 - 17:08) жазган:

Мен кадимкидей эле туз, суу менен камыр жууруйм. Экиге болуп, биринчисин жайгандан кийин устуно тон майдын озунон майлап, анан экинчи камырды жайып, биринчи жайылган камырдын устуно жая салам. Анын устуно дагы тон май сыйпап анан оройм. Оролгон камырды эки эли аралыкта кесип алып беш мунот кое турам, себеби камыр бир аз катыйт да жайганда ундун кереги жок болот. Коп ун сээп жайсаныз каты жоголуп кетет. Бир бетин эле жаясыз, арткы жагы самсанын сырты кылып туйосуз. Устуно жумуртканын сарысын сыйпап, кунжут же сейданадан сээп духовкага саласыз. Камырга тон майдын озун сыйпаганга жумшак болуп бышат. Мактанбайын той-топурда дайыма мага самса заказ тушот, ошондуктан жакшыле жасаймго деп ойлоп калам да деп мактанганча кетейин.

Тон майдытушундуруп бергилечи,мен да уйронуп алайынчы,сураныч.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#47 Пользователь офлайн   asia_92   16 Апрель 2016 - 21:05

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Просмотр сообщения Medina.. (16 Апрель 2016 - 05:20) жазган:

Эжелер, жардамынар керек.Ушу жерге жаза берейинчи:(Мен сабиз салат кылсам дайыма окшошпой калат:107:Секреттерден болушо кетиниздерчи:95:

Сабизди тверкадан откорупбу?Мен мындай кылып жасаймын. Тверкадан откоруп пиязды майда турап майга куруп кызыл болгучакты анан пиязын алып майын куям пиязын ыргытып.Ага приправасын кошом дагы туз кичине сахар кошуп аралаштырып жасаймын.Чеснокту майда туурап кошом.

Билдирүүнү түзөткөн: asia_92: 16 Апрель 2016 - 21:06

[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#48 Пользователь офлайн   Asema06   16 Апрель 2016 - 21:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 943
  • Катталган: 25 Июнь 12
  • Соңку аракети: 20 Авг 2016 23:07
  • Жынысы:Аялзаты

Мен бугун кадимки эле ак майга жасадым, жакшы эле болот экен.
[
quote][/quote]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#49 Пользователь офлайн   mawa.32   21 Апрель 2016 - 07:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 759
  • Катталган: 28 Июль 14
  • Соңку аракети: 29 Дек 2021 01:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-Абад

Просмотр сообщения Medina.. (16 Апрель 2016 - 05:20) жазган:

Эжелер, жардамынар керек.Ушу жерге жаза берейинчи:(Мен сабиз салат кылсам дайыма окшошпой калат:107:Секреттерден болушо кетиниздерчи:95:

эн оной салат да бул. Сабизди тверкадан откозуп, 5-6 приязды арчып, жакшы кызартпай кууруп алабыз.(пиязды майы м.н кошоссуз). Кичине капустаны кайнаган сууга дымдап коессуз. Аны да туурап, приправа, туз кошуп аралаштырассыз.
)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#50 Пользователь офлайн   Supsuluu   21 Апрель 2016 - 12:07

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 11 Апр 2025 22:18
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

Элдер тверка эмес, теркале болот. (Жаман корбогуло озунчоле билген адам болуп, кыйын болтат деп. Кайын-журт, абысын-ажындын алдында уят болбойлу дегеним)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#51 Пользователь офлайн   Cholponnur.   21 Апрель 2016 - 12:22

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 12 Февраль 15
  • Соңку аракети: 17 Сен 2021 12:58
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения kyrgyzstan00 (16 Апрель 2016 - 04:44) жазган:

Тон май ал кандай май тушундуруп коюнчу,сураныч.

Эже тон май бул кадимкиле малдын эчкинин ич майы.самсынын катына суртоордо ич майды майда болукчолорго болуп,отко койуп ээритип (жизасын)чыгарып алас.анан жайылган камырынызга кадимки май же маргариндей кылыпле суртоорес боолду.каты кооп чыккан,укаланган соонун самсы даяр болот.)))иии анан тиги майдан чыккан жизаны туздан сеееп туруп пияздан кошуп нан мн уруп койос,самсыныз пышкыча курсагыныз тоок болуп турат:) :)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#52 Пользователь офлайн   Helena92   05 Май 2016 - 11:39

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 15
  • Катталган: 04 Май 16
  • Соңку аракети: 15 Июл 2017 07:23

Просмотр сообщения belleza (17 Март 2016 - 19:33) жазган:

Мага маргариндин жыты жакпайт. Ошого камырын обычный кылып жайып, катына тон май суйкойм. Тон майга кичине растительное масло кошуп жиберем. Даамы соонун болот. Духовкага салганда бетине айрандан суйкоп, кунжут себелем коем.

Ооба тон майга каты сонун болуп чыгат,анан духовкага салуудан мурда бетине жумуртка суртуп койсо да болот.Даяр тест сатып жегенден коро,камырын озун даярдап жеген жакшы.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#53 Пользователь офлайн   Helena92   16 Май 2016 - 17:38

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 15
  • Катталган: 04 Май 16
  • Соңку аракети: 15 Июл 2017 07:23

Ааиийй сонунго
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#54 Пользователь офлайн   Helena92   16 Май 2016 - 17:47

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 15
  • Катталган: 04 Май 16
  • Соңку аракети: 15 Июл 2017 07:23

[quote name='Cholponnur. ' date='21 Апрель 2016 - 12:22' timestamp='1461219733' post='2890686' ]
Эже тон май бул кадимкиле малдын эчкинин ич майы.самсынын катына суртоордо ич майды майда болукчолорго болуп,отко койуп ээритип (жизасын)чыгарып алас.анан жайылган камырынызга кадимки май же маргариндей кылыпле суртоорес боолду.каты кооп чыккан,укаланган соонун самсы даяр болот.)))иии анан тиги майдан чыккан жизаны туздан сеееп туруп пияздан кошуп нан мн уруп койос,самсыныз пышкыча курсагыныз тоок болуп турат:) :)
Хе хе хе борду эздин,ошентип жесе болот,бирок мен жей албай койдум такыр.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#55 Пользователь офлайн   Allahtynkulu   18 Май 2016 - 18:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 492
  • Катталган: 03 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 12 Мар 2017 13:39

Майдын жизасын самсанын фаршына кошсо майлуу сонун самса болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#56 Пользователь офлайн   narime   24 Май 2016 - 13:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Самсаны турлоп жасасан сонун да. Тандыр самса, кат самса, жон эле каты жок самса кылып. Уйдо кобунчо кат самса жасаймын, зээриккенде кат маты жок эле жонокой самса жасап койом. Баарысы бир даамдуу болот каты жок болсо деле. Эт, май жок болсо картошкадан деле жасап койо берем. Айранга нан туурап жеген деле жакшы деген мааниде кылып, эт пети жок болсо деле.

Каты жок самса.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20160311_162431.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: narime: 24 Май 2016 - 13:59

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#57 Пользователь офлайн   Holerik10   24 Май 2016 - 14:25

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 252
  • Катталган: 07 Июнь 15
  • Соңку аракети: 05 Июн 2016 11:44
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Тон май суртуп жасасам сонун болду каты бар самса болуп базардагыдай болуптур Деп жешти))) Рахмат бироо жазган экен жогоруда ошону окуп жасадым Эле
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#58 Пользователь офлайн   Uhtishka.   24 Май 2016 - 15:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 066
  • Катталган: 05 Февраль 16
  • Соңку аракети: 04 Авг 2023 19:59
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МСК

Айылда тандырга лист коюп ,кайненем бышырганды уйротту .Самсы ,оромо жасап жесен соонун болот экен ,духовканын да кереги жок экен дедим ))).
Сам воздух родных мест-другой ,сам запах земли -особенный.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#59 Пользователь офлайн   Leti   10 Июнь 2016 - 20:23

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 447
  • Катталган: 03 Август 13
  • Соңку аракети: 28 Дек 2020 01:04
  • Жынысы:Белгисиз

Просмотр сообщения Uhtishka. (24 Май 2016 - 15:20) жазган:

Айылда тандырга лист коюп ,кайненем бышырганды уйротту .Самсы ,оромо жасап жесен соонун болот экен ,духовканын да кереги жок экен дедим ))).

Бизгеда болушчу кандай лист коет?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#60 Пользователь офлайн   Alima96   30 Июнь 2016 - 01:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 703
  • Катталган: 17 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 19 Дек 2018 08:50
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения Leti (10 Июнь 2016 - 20:23) жазган:

Бизгеда болушчу кандай лист коет?

Духопканын эле листтин койсонузда болот.Эки жагына кирпич коюп устуно лист коесуз,астына чокту.Нан жаап алган сон бышырып алсаныз болот ,чокко.☺
Акчасына карап кесип тандаба.
ӨЗҮҢДҮН жакшы көргөн кесибиңди тандап,
ал аркылуу акча тап.
Ошондо сен акчага иштебей,
акча сага иштеген болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (8 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 15 Июн 2025 01:54

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: