Ар ким оз денгээлине жараша ой жугуртот!
Урушпагыла,
кагылайындар!
Күтүү...
#1702 04 February 2018 - 21:16
#1703 04 February 2018 - 21:35
Жакшынакай жашоодогу сезимдер тууралуу жазылып жатканда кычыктангандарга кантип куйбойсун? Дагы бул жерге экинчи кирбейм деп соз берип коюп кирип отурганына бир сааттан ашты. Ниги астыда бажырайып жазылып турат. Уфф...
"Чочко менен алышсан, кир болосун, булганасын, - мындан чочко гана ырахат алат!" деди эле мага бироо!
Коюн, коп нервинизди кетире бербениз!
#1705 04 February 2018 - 21:47
Ширин, Элдана, Назик, Данек деген айымдардын баяндарын окуп мен суктанам жазгандарына!
Баарыныздар бактылуу болунуздар!
Форумдагы жакшы создорду кабыл алып, жаман создорго конул бурбаныздар(айтыш оной э). Жараткан жакшы кундорун аябасын! Теманыздар аябай сонун жазылган, суктанам!
Элдана айым дагы да кучтуу болунуз. Акыл уйротконго акым жок, себеби озунуз акылдуу адам экенсиз!
#1706 04 February 2018 - 22:06
#1707 05 February 2018 - 11:46
Инста баракчанар аталышын купуяга жонотуп койгулачы сураныч. Элдананын. мен темадан сырткары, суранычым бар эле. Элдана озун деле жонотуп койчу. Туздон тууз сурайын дегем, мага маалымат керек жон гана.
#1708 05 February 2018 - 21:33
Лиза мен Элдана эженин инстаграмдагы баракчасына кошулганмын.
Ал эч кандай эч кимге жаман ирээнжите турган комментарий жазганын корбодум. Шириндин да баракчасына жазылганмын.
Мен Элдана эжени жанынан жакын коргон адам катары айтып жатам. Сен бул жерде ото эле аша чаап суйлоп алдын. Байкашымча сен "Турция кыздар керек" деген китеп жонундо гана жазгын келип кыпчылып алдын окшойт. Жазгандарына караганда базарда иштеген "базарная бабаларга"
окшоп кетет экенсин. Элдана эженин инста баракчасындагы суротундо местоположения "ТЦ Европа" деп корсотулуп турса, сен Дордойдогу "Европейкий рядда иштейт окшойт" деген божомолунду окуганда аябай кулгом. Ал Москвадагы Киевский метросундагы "Европа"
деген чоон торговый центр экени корунуп турат. А сенин денгээлин дордойду элестеткенинден эле билгем кандай адам экенинди. Керек болсо сенин "Чагылуу"
деген теманды окуп, сенин бой которгон, озундукун бербеген, стервиоз мунозунду тушунгом. Баарынан боорум эзилгени грамматикалык каталардын коптугун коргондо. Кооз суйлоп тоту куш сыяктуу бироонун катасын издегенин туурабы? Жаман корбо болгону. Кызык, сенин дагы канча башка канча никтерин бар, канча жузун бар? Ал эми Элдана эженин баардык социалдык тармактарда бирдей ысым менен катталганын коруп ишенимим арткан. Баса, сен окубай койсон кайра жакшы, биртке болсо да тазара тушобуз. Анткени сага окшогондорго жазып жаткан жок.
Өтө эле аша чаап кетпедиңизби?
Жашоо силерге берилген бош плёнка.Ар бир чарчысын сонун кылып толтурууга аракет кылгыла.
#1710 06 February 2018 - 02:49
Гимназиянын менмин деген кучтуу мугалимден экоо акча учун Дордойго Европейский рядка соодага кетип калышкан....
Контейнерлери барлар менимче Бишкектин байлары любой крутойдун эн жок дегенде бирден точкасы бар.
Дордой Орто Азияданы эн ири соода туйуну.
Эхее Дордой деп ...томон денгеел эмес,менимче жогору денгеелди корсотот.
Бул просто P.S болду.
Контейнерлери барлар менимче Бишкектин байлары любой крутойдун эн жок дегенде бирден точкасы бар.
Бул просто P.S болду.
#1711 07 February 2018 - 00:02
Жизнь одна.
Всё что было в твоей жизни назад не вернёшь. Я помню как мне часто папа говорил: " Доченька, не примеряй чужую жизнь, позволь себе быть самой собой. Привыкай быть счастливой где бы ты не была. Запомни, никто не получает достаточно похвалы. Никто. Будь сильной."
Мало кому я полностью открываю свое прошлое. Все то что больно царапает мою душу, мои слезы, страхи, разочарования, провалы, обманы и неприятности. Все это я прятала от всего, даже от себя. Но однажды я узнала о вас, дорогие жители Суперстана. Которому хочется рассказать все. Благодарья вам я поняла что нужно быть искренним, но в то де время, контролировать свою речь. Прочитая ваши некоторые жизненные истории еще больше поняла в жизне встречаются плохие моменты иногда бывает и хуже. Только терпение и вперед. Знаете что, наши собственные чувства не кто не поймет, то что мы чувствуем никого не интересует. При этом жизнь не останавливается, придется прожить все что написано нам судьбою.
Я еще не забыла как предала моя самая лучшая подруга, как я любила и ждала Кайрата, как больно было когда потеряла отца, одна осталась в большом городе,вышла замуж, старалась быть счастливой, про Амира помню, две принцессы которые я любила. Развод. Боль. Конечно Азиз ))). Это всего лишь маленький отрывок из моей жизни. Я не думаю что моя жизнь привлекает кого то. Единственное что я хотела поделиться с вами это- мои чувства. Но я до сих пор не могу конкретно ответить на вопрос, "Что такое любовь?"
Всё что было в твоей жизни назад не вернёшь. Я помню как мне часто папа говорил: " Доченька, не примеряй чужую жизнь, позволь себе быть самой собой. Привыкай быть счастливой где бы ты не была. Запомни, никто не получает достаточно похвалы. Никто. Будь сильной."
Мало кому я полностью открываю свое прошлое. Все то что больно царапает мою душу, мои слезы, страхи, разочарования, провалы, обманы и неприятности. Все это я прятала от всего, даже от себя. Но однажды я узнала о вас, дорогие жители Суперстана. Которому хочется рассказать все. Благодарья вам я поняла что нужно быть искренним, но в то де время, контролировать свою речь. Прочитая ваши некоторые жизненные истории еще больше поняла в жизне встречаются плохие моменты иногда бывает и хуже. Только терпение и вперед. Знаете что, наши собственные чувства не кто не поймет, то что мы чувствуем никого не интересует. При этом жизнь не останавливается, придется прожить все что написано нам судьбою.
Я еще не забыла как предала моя самая лучшая подруга, как я любила и ждала Кайрата, как больно было когда потеряла отца, одна осталась в большом городе,вышла замуж, старалась быть счастливой, про Амира помню, две принцессы которые я любила. Развод. Боль. Конечно Азиз ))). Это всего лишь маленький отрывок из моей жизни. Я не думаю что моя жизнь привлекает кого то. Единственное что я хотела поделиться с вами это- мои чувства. Но я до сих пор не могу конкретно ответить на вопрос, "Что такое любовь?"
#1712 07 February 2018 - 00:35
Спасибо Вам огромное, что вложили частичку своей души на мои мысли.
Никогда не тратьте свое время и силы на тех, кому вы безразличны, или даже хуже того - на тех, кто не любит.Избавьтесь от иллюзии, что вы можете изменить других людей. Я уже опытная в этом деле))). Да, я обожглась. Не пропустите свои лучшие годы в жизни, бегая за кем-то или доказывая кому-то что-то. Мне больно но улыбаюсь.
"Жизнь это бумеранг." Это пословица мне все время напоминает Амира.))) Когда то он меня любил. Сама удивлялась, откуда у него столько настойчивости? Он мог сидеть у меня во дворе часами, и в холод и в дождь..Звонил, переживал, искал, ждал... А я его динамила.
Много не прошло, потом точно такая же картина. Я и Азиз. Честно, я так хотела иметь семью, девочек. А когда Азиз...
Когда он бросил меня — это было ужасно. А вот когда он сказал что у него будет ребенок, было такое впечатление, что это происходит не со мной — словно он говорит с кем-то другим, а я стою в стороне и слушаю.
Вот, кто то меня искренно любил, а кто то так красиво бросил. Не зря говорят "Аттан бийик болсон, коендон жапызсын"
Никогда не тратьте свое время и силы на тех, кому вы безразличны, или даже хуже того - на тех, кто не любит.Избавьтесь от иллюзии, что вы можете изменить других людей. Я уже опытная в этом деле))). Да, я обожглась. Не пропустите свои лучшие годы в жизни, бегая за кем-то или доказывая кому-то что-то. Мне больно но улыбаюсь.
"Жизнь это бумеранг." Это пословица мне все время напоминает Амира.))) Когда то он меня любил. Сама удивлялась, откуда у него столько настойчивости? Он мог сидеть у меня во дворе часами, и в холод и в дождь..Звонил, переживал, искал, ждал... А я его динамила.
Много не прошло, потом точно такая же картина. Я и Азиз. Честно, я так хотела иметь семью, девочек. А когда Азиз...
Когда он бросил меня — это было ужасно. А вот когда он сказал что у него будет ребенок, было такое впечатление, что это происходит не со мной — словно он говорит с кем-то другим, а я стою в стороне и слушаю.
Вот, кто то меня искренно любил, а кто то так красиво бросил. Не зря говорят "Аттан бийик болсон, коендон жапызсын"
#1713 07 February 2018 - 01:33
PS: Я многим не отвечаю просто молчу. Не люблю спорить. Но одна милая девушка немножко обидела))). Я прекрасна знаю что это сайт на кыргызском языке.Прощу меня понять.
Порой, люди даже и не замечают, как сильно они могут обидеть и оскорбить. Также по мере взросления, люди приобретают еще одно отрицательное качество – подозрительность. Многим кажется что я на русском только копирую мысли великих людей или переписываю потом вставляю. Нет, если бы вы знали как я люблю свой родной язык но при этом мне легче написать свои эмоции на русском. Пожалуйста не ругайтесь. Знаете что, точно так же я очень хорошо знаю английский и турецкий))).
"Молчанье- щит от многих бед, а болтовня всегда во вред. Язык у человека мал, а сколько жизней он сломал!"
© Омар Хайам.
Порой, люди даже и не замечают, как сильно они могут обидеть и оскорбить. Также по мере взросления, люди приобретают еще одно отрицательное качество – подозрительность. Многим кажется что я на русском только копирую мысли великих людей или переписываю потом вставляю. Нет, если бы вы знали как я люблю свой родной язык но при этом мне легче написать свои эмоции на русском. Пожалуйста не ругайтесь. Знаете что, точно так же я очень хорошо знаю английский и турецкий))).
"Молчанье- щит от многих бед, а болтовня всегда во вред. Язык у человека мал, а сколько жизней он сломал!"
© Омар Хайам.
#1714 07 February 2018 - 01:40
Гимназиянын менмин деген кучтуу мугалимден экоо акча учун Дордойго Европейский рядка соодага кетип калышкан....
Бул просто P.S болду.
Бул просто P.S болду.
"Башка тушсо байтал жорго" дейт. Мен сизге кошулам. Базар эмес, баткак кечкен кундор да болушу толук мумкун.
#1717 07 February 2018 - 10:52
Элдана саламатсызбы сизге купуя кат жоното албай койдум,мумкун болсо байланышалы,
ото суранам.
#1718 07 February 2018 - 17:37
Эх, Элдана бул кундор да отор кетер,эн бактылуу кундорунуз али алдыды болсун,Аллахым ошол кундордон насип кылсын.
Форумчуларды эстен чыгарбай баш багып турунуз бул жака.
Форумчуларды эстен чыгарбай баш багып турунуз бул жака.
#1720 14 February 2018 - 00:15
Тема ачкандан кийин ар турлуу комменттер болот, шек саноолор болот. Актануунун кереги жок го дейм, тем более минтип айтышуунун.
Себеби силер чыгарма жазып аткан жоксунар да, озунордун жашоонорду жазып атасынар. Журогунордогуну бул жерге тогуп, бошоноюн деп жазасынар, ким кандай кабыл алса озу билет. Акыркы айтышканынарды коруп, ушул авторлорго элдин ишеними, озунун репутациясы эн жогору турат окшойт деп ойлоп калдым.
Форумдагы коп эле авторлорго тиешелуу.
Албетте, Элдананын жазгандарын кутуп окуйбуз, мени да жакадан албагыла.
Форумдагы коп эле авторлорго тиешелуу.
Албетте, Элдананын жазгандарын кутуп окуйбуз, мени да жакадан албагыла.

Супер-Инфо
super.kg
видео