Суперстан: Iridiym95 - Профилди кароо

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Профилди кароо
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток

Iridiym95 Өздүк маалымат Рейтинг: -----

Iridiym95 фотография
  • Билдирүүлөрүн табуу Колдонуучунун билдирүүлөрүн табуу
Тайпасы:
Кыймылы жок
Билдирүүлөр:
23 (0,01 күнүнө)
Активдүү форуму:
Чет өлкөдөн салам! (5 билдирүүлөр)
Катталган:
16 Август 17
Кароолор:
4 534
Соңку аракети
Пользователь офлайн 30 Ноя 2018 21:11
Учурда:
Offline

Маалымат

Статус:
Момун
Жашы:
29 жашта
Туулган күнү:
Февраль 1, 1996
Жынысы:
Белгисиз Белгисиз

Байланыш маалыматтар

E-mail:
Жашыруун
  1. Статустагы өзгөрүүлөр
  2. Мен жөнүндө
  3. Темалар
  4. Билдирүүлөр
  5. Блог

Менин билдирүүлөрүм

  1. Темасы: Москвадагы форумчулар! Кимдер бар?

    Жазылган күн: 8 Ноя 2018

    Кузьминки жакта чечендер менен кыргыздар мушташып жатат деген кабар келди чынбы?
  2. Темасы: таанышабыз...

    Жазылган күн: 29 Июн 2018

    13
  3. Темасы: Жигиттер, кандай тамак жасаганды билесиңер?

    Жазылган күн: 29 Июн 2018

    Просмотр сообщения aziza2018 (28 Июнь 2018 - 20:08) жазган:

    Ваууу :менин жүрөгүм:

    Жегендей болдунбу?
  4. Темасы: Жогорудагы форумчуну эркелетиниз.

    Жазылган күн: 25 Июн 2018

    Чмммок Чопаш
  5. Темасы: Жигиттер, кандай тамак жасаганды билесиңер?

    Жазылган күн: 6 Июн 2018

    Созум ишеничтуу болуш учун лагмандын рецебин айтып коёюун. Кооп эле дос ага инилер лагман жасаганды билбейм деп жазышыптыр. Бир лагман жасап аяш, женелердин шилекейин агызгылачы. 1кг камырына 7,8 киши кенири тоёт.
    1кг ун
    40гр туз
    1шт жумуртка
    380 400гр суу
    Жакшылап иилеп жууруп жарым саат коюп коёсунар, анан тынгандан кийин муштум менен жаясынар торт бурчтук формасында кылып, калындыгы 4 5см болсун. Анан устун майлап узун узун кылып аны да аралыгын 4 5см кылып кесип пакетке салып 5 10 минута коесунар. Анан аны бирден алып столго коюп жайып чон табакты майлап камырды оройсунар жоондугу соомойчо болуш керек. Ар бир кусокту ороп буткондо жакшылап майлаш керек, буткон сон пакет кийгизип 2 кабат муздаткычка 2 саатка коёсунар 2сааттан кийин чыгарып жылуу жерге коюп туруш керек где то 1 саат. Аны да кол менен ичкертип алып анан колго ороп чаба бересинер ага чейин суу кайнатып даярдап алгыла сууга туз салып кайнатасынар кайнап жаткан сууга камырды салып тезден аралаштырып турасынар анан катуу кайнап чыкканда алып муздак сууга чайкап койсонор болду, кийин ошол эле сууга бир малып ысытып аласынар да подливтен устуно куюп жей бересинер. Подливтин рецебин кийин жазайын кол талып кетти.

Достору

  • Фотография
    One.in.a.m...  
  • Фотография
    Aigerim4545  

Комментарийлер

Iridiym95 ге комментарий жазыла элек. "Кандайсың" деп жазып койбойлубу?


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 17 Июн 2025 12:07

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: