|
![]() №811 ![]() ![]() Газдалган таттуу суусундуктар жана пакеттеги ширелер... толугу менен ![]() №812 ![]() ![]() Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,.. толугу менен ![]() ![]() №813 ![]() ![]() Пирогдорду мөмө-жемиштерден, жашылчалардан, эттен түрлөп даярдоого болот... толугу менен ![]() №814 ![]() ![]() Шишкебек пикниктин салттуу даамы экени баарыбызга маалым. Бирок жаратылыш коюнунда андан да... толугу менен ![]() ![]() №815 ![]() ![]() Интернет колдонуучулар, алардын ичинде аттуу-баштуулар да "Афган куурдагы" деп куурдакты сөөгү... толугу менен ![]() №816 ![]() ![]() Бул жолу сиздерге үй шартында жасоого мүмкүн болгон даамдуу жана пайдалуу лимонад түрлөрүнүн... толугу менен ![]() ![]() №817 ![]() ![]() Уйдун тили өз алдынча, ошондой эле муздак жана ысык тамактардын,.. толугу менен ![]() №818 ![]() ![]() Үй шартында жасалган кыямдар – эң мыкты десерт жана витаминдердин топтому... толугу менен ![]() ![]() №820 ![]() ![]() Учурда жайдын аптаптуу убагы. Суусап, улам бир нерсе менен суусунду кандыруу менен алекпиз... толугу менен ![]() №821 ![]() ![]() «Кайнененин тили»... Дасторкондо эң көп орун алган, конокторго жаңылык деле болбой... толугу менен ![]() ![]() №822 ![]() ![]() Бул жолу сиздерге кызыктуу, өзгөчө рецепттер менен бөлүшүүнү туура көрдүк... толугу менен ![]() №823 ![]() ![]() Италияда макарон азыктары жана андан даярдалган тамак паста деп аталат... толугу менен ![]() ![]() №824 ![]() ![]() Бүткүл дүйнөлүк саламаттыкты сактоо уюму "ар бир адам күнүнө 400 граммдан кем эмес жер-жемиштерди... толугу менен ![]() №825 ![]() ![]() Кабакты жууп, тазалап, калыңдыгын 1 сантиметрден кылып тегерек формада кесебиз... толугу менен ![]() ![]() ![]() №830 ![]() ![]() Окумуштуулардын изилдөөсүнө таянсак, алмурут жүрөктүн иштешине оң таасир... толугу менен ![]() ![]() №831 ![]() ![]() Жашылчалардын баарын тазалап, жууп алабыз... толугу менен ![]() №832 ![]() ![]() Болгар калемпиринин курамындагы С, Р витаминдери... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|