|
![]() №1037 ![]() ![]() Жеп-ичип жаткан азыктарда, айрыкча таттуулар, сагыз... толугу менен ![]() ![]() №1038 ![]() ![]() Түштүк Корея, Япония, Кытай сыяктуу Азия өлкөлөрүнүн тасмалары менен кошо ашканасы... толугу менен ![]() ![]() №805 ![]() ![]() Көпшөк куймактарды (оладьи) эрте мененки чайга жана шашкедеги шам-шумга берсе эң сонун вариант... толугу менен ![]() ![]() №783 ![]() ![]() Ашкабакты тазалап, узун-узун туурап, электр мешинин табасына тизебиз. толугу менен ![]() ![]() ![]() №678 ![]() ![]() Мекени Мексика болуп эсептелген ашкабак адамдын организмин жашартуучу, боор, бөйрөк, ашказан-ичеги ооруларын айыктыруучу касиетке ээ... толугу менен ![]() ![]() №806 ![]() ![]() Соя соусу – соя буурчагын сууга же бууга бышырып, ага буудай же арпа талканын, туз кошуп, ачытуу,.. толугу менен ![]() ![]() №706 ![]() ![]() Стейк англис тилинен которгондо "бир кесим эт" деп которулат... толугу менен ![]() ![]() №470 ![]() ![]() Бул ыйык майрамда мусулмандар Алла үчүн курмандык чалып, жыт чыгарып, дүйүм тамактарды жасашат. Айт намазын окуп, садага берип, тууган, кошуна-колоң, достордукуна барып, аларды куттукташат... толугу менен ![]() №1160 ![]() ![]() Шпинат – акыркы учурларда ашканада толугу менен ![]() ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|