Ширелүү котлет жасоонун сырлары менен бөлүшөбүз



Ашкана хити – котлеттер. Колуңуздан келсе котлет үчүн фаршты дүкөндөн албай өзүңүз үйдөн жасаганыңыз оң. Фаршты кашык менен эмес, сөзсүз кол менен аралаштырып жана чапкылоо керек. Мындай кылганда фарш кычкылтекке каныгып, жумшак жана көпшөк болуп бышат.
Ширелүү котлет жасоонун дагы кандай сырлары бар? Рецепттерди жана даамдуу даярдоо жолдорун Супер-Инфонун” жаңы санынан (№781, 20-октябрь, 2017-жыл) табасыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №781-жаңы санында...
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.