super.kg logo

Эт этке, шорпо бетке. Сөөктүү шорпону кайнатып ичүүнүн пайдасын санайбыз

 

Немис окумуштуулары этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо алда канча пайдалуу заттарга бай экендигин изилдеп чыгышкан. Бирок бул нерсени биздин ата-бабаларыбыз эбак эле билип, “эт этке, шорпо бетке” деп шорпону ысык кезинде ичип, көп ооруларга шыпаа табышкан. Арзан, капчыкка үнөмдүү сөөк шорпосу кайсы ооруларга даба, аны кантип туура кайнатуу керек?

Кызыктуу маалыматты жана даамдуу шорпонун рецепттерин “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№784, 10-ноябрь, 2017-жыл) окуп, жакындарыңыздын ден соолугуна кам көрүңүз.


кошулду





"Супер-Инфо" гезитинин №784-жаңы санында...

 
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.


 Рубрикадагы соңку кабарлар 

Рейтинг: Рейтинг 0 
Талкуу жабык.
 
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул кабарды окуду:

Кабарлардын саны:
195263;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: