Козу карын тандоону, андан тамак жасаганды үйрөтөбүз. Ал адамдын иммунитетин көтөрөт



Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда Кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө, алардын 100гө жакын түрүн жегенге болот. Булардын ичинен ашканада эң көп колдонулгандары: шампиньон, вёшенка, маслёнок, лисичка, опёнок, ак козу карын, кайыңчы козу карын жана башкалар.
Козу карын эмнеси менен пайдалуу жана кимдерге жегенге болбойт? Пайдалуу кеңешти жана даамдуу рецепттерди “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№808, 27-апрель, 2018-жыл) табасыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №808-жаңы санында...
Автор: Мундуз Нурланбек уулу
Оператор: Мундуз Нурланбек уулу
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.