Холестеринсиз эт. Жылкы эти кимге пайда, кимге зыян?



Чучук, казы-карта, жылкынын этинен жасалган бешбармак... Шилекей актыбы? Өзгөчө кыштын ызгаардуу күндөрүндө булардан кыя кесип жесең ток да, демдүү-күчтүү да жүрөсүң. Жылкы эти башка эттерден эмнеси менен айырмаланат? Кимдерге пайдалуу да, кимдерге жегенге болбойт?
Бул суроолордун жообун, жылкы этинен жасалган тамак-аштын рецепттерин толугу менен “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№851, 21-февраль, 2019-жыл) окуй аласыз.
кошулду
ЖАҢЫ САН №851 | Сайкал Садыбакасова: "Келишим менен күйөөгө тийгидей көчөдө калган кыз эмесмин"
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.