Шабдалы маанайды көтөрүп, ден соолукту чыӊдайт. Даамы таӊдайдан кетпеген мөмөдөн кандай тамак-аш жасаса болорун үйрөтөбүз



Шабдалы кант, темир, кальций, натрий, фтор, фосфор, селен, магнийге жана С, В, К, РР, Е витаминдерине бай. Андыктан ал көп ооруларга даба. Шабдалынын пайдасы? Кимдерге колдонууга болбойт? Шабдалыдан кандай даамдарды жасап, жакындарыңызды таң калтыра аласыз? Суроолордун жообун “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№872, 18-июль, 2019-жыл) таба аласыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №872-жаңы санында...
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.