Дасторконуӊуз кышында жай жыттанып турсун десеӊиз джем, повидло жана желе жасоону үйрөнүп алыӊыз



Эгер кышкысын мөмө-жемиштердин аңкыган жыты, даамы сизге жайкы маанай тартууласын десеңиз, анда алардан джем, повидло жана желе жасап, кышкы кампаны толтуруңуз. Булар нанга сүйкөп жегенге сонун. Ошондой эле таттуу десерттерди жасоодо кеңири пайдаланууга болот. Джем, повидло жана желе бири-биринен эмнеси менен айырмаланат?
Суроого жооптуу жана рецепттерди “Супер-Инфонун” жаңы, №923 санынан окуй аласыз.
кошулду
Супер-Инфо гезитинин №923-жаңы санында...
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.