Тамакка көрк берген гарнирлерди жасаганды үйрөнүп алыңыз



Гарнир деген түшүнүк француз ашканасынан жайылган. Негизги тамакка кошумча компонент катары берилген гарнирлер тамакты даамдуу гана кылбастан, көрк да кошот. Сууга бышкан макарон, гречка, пюре жана фри гарнирлери менен эле чектелбестен, бул ирет өзгөчө гарнирлерди менюга кошобуз.
Кызыктуу рецепттерди “Супер-Инфонун” жаңы, №930 санынан окуй аласыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №930-жаңы санында...
Оператор: Элчибек Кыштообаев
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.