Сырты кыртылдак, ичи ширелүү тоок этин бышырабыз



Сырты кыртылдак, ичи жумшак, ширелүү тоок эттерин, балыкты, сыр таякчаларын сүйүп жейсизби? Аларды упаланган нан күкүмдөрүнө, ун, крахмал сыяктуу азыктарга оонатып алып майга бышырууда ширеси, пайдалуу заттар сакталат. Мындай жол менен жасалган даамдарды сиз да үйрөнүп алыңыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” жаңы, №966 санынан окуй аласыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №966-жаңы санында...
Оператор: МухаммадЗиямидин Турдубек уулу
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.