Үйдө ресторандагыдай жаңы жылдык тамактарды жасаңыз



Жаңы жыл алдында көпчүлүк согум союп, эт салып беш бармак жасайт эмеспи. Ошол эле салып жаткан этти башкача бышырып, жакындарды “вау” деп тамшантуу колуңуздан келет. Бул үчүн сизге төмөнкү азыктар жана сөзсүз түрдө каалоо керек. Ал эми жасалышы боюнча 9 жылдан бери ашпозчулук менен алектенип келе жаткан Канимет Жеңишов айтып берди.
Макаланы толугу менен «Супер-Инфонун» жаңы, №994 санынан окуй аласыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №994-жаңы санында...
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.