super.kg logo

Кондитер “Үч шоколад” тортун жасоо сырларын бөлүшөт

 

Үч шоколад тортунун негизин түзгөн желатинден жасалган мусс Францияда Людовик 14түн убагында жасалып башталган. Бирок ал убакта бул даамды ак сарайдагылар гана тата алчу. Андан 2 кылым өткөн соң көпчүлүккө жеткиликтүү сүйүктүү десертке айланды. Ал эми үч шоколад торту орус ашпоздорунун чеберчилиги менен өзгөчөлөнүп чыга келди. Мындай тортту үйдөн да жасоого болот. Кантип экенин кондитер, футблогер Айпери Медетова айтып берди.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 2-февралда чыккан жаңы - №1104 санынан окуй аласыз.






 
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.


 Рубрикадагы соңку кабарлар 

Рейтинг: Рейтинг 0 
Талкуу жабык.
 
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул кабарды окуду:

Кабарлардын саны:
195263;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: