Лагман жана анын түрлөрү



Лагманды жактырбагандар жок болсо керек, бирок окшоштура албай жаткандар бар. Бирде камыры ойлогондой болбой калса, бирде соусу окшошпой калат. Бул учурларды эске алуу менен ашпоздун кеңешине кайрылдык. 10 жылдан ашык тажрыйбасы бар ашпоз
Ырыс Зарылбеков лагман даярдоонун сырлары менен бөлүштү.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 19-апрелде чыккан жаңы - №1115 санынан окуй аласыз.
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
14:33
2025-06-20
10:26
2025-06-20
16:24
2025-06-13
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.