Келиңиз, компот жасайлы
Мөмө-жемишти кайнатуудан даярдалган суусундукту 18-кылымга чейин кайнатма деп эле келишсе, андан кийин француздардын компот (compote) сөзү менен алмашкан. "Жемиш боткосу" дегенди түшүндүргөн компот кышы-жайы дебей суусун кандырып, сергитет. Береке төгүлгөн учурдан пайдаланы кышкыга компот даярдап жаткан кожойкелерге сыноодон өткөн рецепттерди сунуштайбыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 9-августта чыккан жаңы – №1131 санынан окуй аласыз.
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
16:25
2025-10-31
12:11
2025-10-27
Рейтинг:
0
0

Талкуу жабык.

Супер-Инфо
super.kg видео

















