super.kg logo

Малдын ич эттери: пайдасы жана зыяны

 

Малдын ич эти – союлган малдын ооз, көкүрөк жана курсак көңдөйүндөгү ички органдары. Демек, тил, боор, жүрөк, бөйрөк, өпкө, карын, ичеги. Ич эттер көчмөн элдин турмушунда илгертен кеңири колдонулуп келген, азыр да ашканада такай колдонулат. Бирок ич эттердин пайдасы менен кошо зыянын да биле жүрүү керек дешет адистер.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 30-августта чыккан жаңы – №1134 санынан окуй аласыз.






 
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.


 Рубрикадагы соңку кабарлар 

Рейтинг: Рейтинг 0 
Талкуу жабык.
 
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул кабарды окуду:

Кабарлардын саны:
195263;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: